Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

merhabalar hanımlar bende dün kontrole gittim 27.haftadayım bebişim de 1 kilo 100 gr olmuş bu arada baya da hareketlendi ya sizinde bu haftalarda aynımıydı,benimde tahmini doğum tarihim haziran 10 gibiymiş yaklaştıkça beni de endişe sardı bebekle ilgili inşallah saglıklı bebeğim olur,tabi herkes için. malum biliyosunuz benim 40 yaş tan dolayı dörtlü t estim 84/1 YANİ screen pozitif çıkmıştı

a.s. canim,
kusura bakma mesajim yine gecikti biraz. Son günler ya, agrilarim oluyor pek bilgisayar basina oturamiyorum, tembellikten . Hamd olsun idare ediyoruz oglusla, oda sabirsizlaniyor teyzesi. Bugün alisverise gittik esimle, geri gelirken bir agri girmedi mi sol kasigima, dedim herhalde gelicek bu , tuvalet kagidi almistik onu koydum kaldirima oturdum üstüne - ne yapayim - agri gecene kadar.. yoldan gecenler bana bakti ama yapicak bisey yok... Burdakilerde insaf yok ki, bir dükkana girip sandalye istesen... Neyse iste alisveris öyle gecti diyim, sonra eve geldik, esim aldiklarimizi yerlestirdi, ben öylece uzandim...sonra acikinca kalktim biseyler yedim, yine uzandim...

Biraz daha iyi olunca, ev temizligi yaptik ... Amin canim, insallah Mikaili sag salim kucaklayip büyütelimde, Rabbim ondan sonra minik bir prenses nasip etsin... Vallah kilo konusunda bakalim en son kacta bitirecegim hamileligi... Allah herseyi ne güzel düsünmüs degil mi??
Dedigin gibi normal yada sezeryan, insan bebegi dogunca bir an önce ayaklanmak istiyordur, Rabbim ona göre güc veriyordur insana...

Sen nasilsin bebisinle iyisin insallah???? Senin günler nasil geciyor, bir daha ki kontrolün ne zaman??? Iyi ki burdasin canim ya...en azindan dertlesiyoruz.... Sende dualarini eksik etme canim... ikinizide öpüyoruz teyzesi!!!

selam hanimlar bende dogum yaptim 12 martta 3862 gr.55cm boyunda bir kizim var darisi sizlerin basina ameliyat zor hala acilarim devam ediyor yatip kalkmakta zorluk cekiyorum allahtan annem yanimda yoksa halim harapti gorusmek uzere

merhaba cnm, haklısın son günlerde insan iyice ağırlaştığından oturmak bile zorlu oluyor dinlen sen de bol bol, doğum sonrasına enerji depola
haticecim yorma kendini, alışveriş esnasında yoruldun herhalde...hele temizliğe hiç elini sürme son günlerin cnm...Allah kolaylık, sağlık versin...
Ben de iyiyim hamdolsun, kontrolüm iki gün önceydi, çok şükür iyiymiş bebeğim, kocaman olmuş görmeyeli..bugün de 50lik şeker yüklememi yaptırdım..merakla sonucu bekliyorum öğleden sonra üç dört gibi çıkacakmış...
senin için dua etmez miyim cnm, sabah namazından sonra aklıma geliyorsun hemen duama katıyorum seni...inşaAllah sağlıkla Mikail'e kavuştuğun haberini de verirsin hayırlısı ile...

selam hanimlar bende dogum yaptim 12 martta 3862 gr.55cm boyunda bir kizim var darisi sizlerin basina ameliyat zor hala acilarim devam ediyor yatip kalkmakta zorluk cekiyorum allahtan annem yanimda yoksa halim harapti gorusmek uzere

tebrik ederim cnm...Allah sağlıklı,hayırlı,mutlu,analı-babalı,güzel bir ömür versin yavruna inşaAllah...
geçmiş olsun, inşaAllah bir an önce toparlanırsın...
ilk sezeryanına göre daha iyi geçmiştir umarım..
sağlıkla büyüt meleğini annesi...

maşaAllah bebeğine cnm, ne güzel büyümüş annesi
benimki de bayağı aktifleşti cnm, kiloları da arttıkça daha sert vuruyor yaramazlar
inşaAllah bebeğin çok sağlıklı cnm, o testler zaten herkes için olasılık, 10.000 de bir bile dese, her durumda bir risk var..
benim çevremde 39-40 yaşında doğum yapmış arkadaşlar var, bebekleri de çok sağlıklı..
sen de inşaAllah sağlıkla kucaklayacaksın yavrunu..ismini düşündünüz mü?
bu arada doğum zamanları aynı bebeklerimizin, ama benim sezeryan olacağından haziranın ilk haftası alacak dr. galiba...

secdenurcum,
hayirli olsun canim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Ikinizinde iyi olmaniza sevindim. Nasil gecti peki dogum, anestezi nasildi, hangisi yapildi sende??? Sen bari atlattin dogumu, sira bana geldi canim ya... sunun surasinda 10 gün kaldi. Ameliyat zor diyorsun, korkutma beni canim ya... heyecanim zaten su an artti .

Hikayeni paylasirsin sanirim... seni ve minik prensesi öpüyorum canim.. bu arada adini ne koydunuz???

canim merhaba,
nasilsin iyimisin? Demek büyümüs minik findik... insallah seker sonuclarinda güzel cikar canim. Dualarin icin cok sagol canim. Dedigin gibi alisverise giderken yoruldum, fazla ayakta kalamiyorum sürekli asagi bastiriyor. Carsamba´dan bu yana zaten fazla ayakta kalmiyorum, sürekli uzanmaya calisiyorum...

Secdenur´da dogumunu yapmis baksana... sirasini savdi. darisi basimiza insallah canim... Canim haberlerini bekliyorum tm mi??? öpüyorum sizi kocamannnn

sağolasın cnm iyiyim, çok şükür büyümüş minik bebişciğim
zaman nasıl hızlı akıp gidiyoor, ayşenin doğumunu bekledik, sonra secdenurun.. derken sıra sana geldi bile.. sağlıkla hepimiz kavuşalım yavrulara, tüm bekleyen anneler inşaAllah..

tamam cnm, görüşmek üzere...
Allaha emanet ol yavrunla...

canım ben de sezeryan olucam biz batuhan düşündük ismini teyzesi inşallah hayırlısıyla saglıkla alırız kucağimıza

ay canim gozun aydin dokuluyoruz bir bir ,allah anali babali buyutsun insallh

tesekkurler arkadaslar haticecim dogum kolay dogum sonrasi benim icin pekte kolay degildi yatip kalkmakta bebegi emzirmekte hala zorlaniyorum birde goguslerim cok aciyo catlamadi ama aci var .sipinal anestezi oldu bebegi hemen cikarip gogsume yatirdilar ameliyat bitesiye kadar beni emdi kizim.bence imkanin varsa normal dogum yap hamileligimizde herseyin dogalini yiyip iciyoruz bebegimize zarar vermesin diye bence dogumda dogal olmali bebek dogal yollarla dunyaya gozunu acmali diye dusunuyorum.hakkinda hayirlisi olsun

Pamuk helvam,
nasilsin iyimisin canim görüsmeyeli?? insallah hem sen hemde bebis iyisinizdir. Bizde Allaha sükür iyi olmaya calisiyoruz, arada agrilar geliyor saplaniyor ama simdilik gecip gidiyor... dogum yaklastikca heyecanim artiyor. Saka maka 6 gün kaldi...

Sende ne var ne yok???

=====================

Secdenur,

canim bende gercekten normal dogum yapmak isterim, fakat inan ki kendimde o cesareti bulamiyorum, yoksa sezeryani asla secmem. Her seyde dedigin gibi dikkat ediyoruz ama inan 5,5 yil önce normal doguma sahit oldugumdan bu yana kafamdan atamiyorum, psikolojik olarak etkilendigim icin - kendimi cesaretlendiremiyorum...

Sezeryandan korkmuyormuyum, ondanda korkuyorum, ama bebek sahibi olmakta istiyorum. Bu ücüncü hamileligim ve ilk bebegim, normal doguma yardimci olabilecegimi bilsem, hic tereddüt etmeden denerim.

Rabbim yinede hepimize hayirli dogumlar nasip etsin, her ne sekilde olursa olsun... Sende umarim bir an önce daha iyi olursun canim... Dualarini eksik etme ne olur!!!

Sağolasın cnm, hamdolsun ben de iyiyim.. son 6 güne kadar geldiniz demek ki haticecim,
artık bebeginin tekmeleri ve ağrıları yerine, onu kucağında göreceksin inşaAllah.. heyecanlanmaz mı insan, beni bile -daha iki buçuk ay olmasına rağmen- o anı düşününce şimdiden heyecan basıyor...ama bebeğini göreceğin o güzel ana odaklanırsan heyecanın yatışır biraz belki cnm...
doğumunda yardımcı birisi olacak mı yanında eşin dışında?
inşaAllah bool sütün olur, bebeğin gazsız uslu bi minik olur inşaAllah
Allah yardımcın olsun, bol bol dua et..en güzel yardımcı-rahatlatıcı onlar...ben de ediyorum senin için cnm

kızlar nasılsınız,umarım herşey yolundadır..haticecan kardeşim geri sayım başlamış ha..rabbim yardımcın olsun,hayırlı ve rahat bir doğum olur inşallah..bebeğin deakıllı uslu ve sağlıklı olur inşallah...bebeğini kucağına alan artık bu sayfaya uğramıyor..bebişler göz açtırmıyor mu ne,annelerine nefes aldırmıyor yaramazlar..pamukhelva,özlem71 ve ben aynı dönem dğum yapacağız..benim beklenen tarih 13 haziran.öncede olabilir sonrada,rabbim bilir..zaman su gibi akıyor ,birde bakmışız doğum günü çatmış bile..rabbim bütün hamişlerin yardımcısı olsun...

haticecani sira sende sonra da bana geliyor,ama doguran arkadaslar kayboldu,sezeryan olanlardan fikir almak istiyordum zorluklari vs.konualar hakkinda ,nerdesiniz kizlaar

son 6 günüde gectik, kaldi sunun surasinda 4 gün , haklisin canim artik tekmelerin yerine kucagimizda hareket edecek oglusumuz. Dogum anini düsünmemeye gayret ediyorum, yoksa inan uyku falan uyuyamam ). Rabbime sigindim, bol bol dua ediyorum, sag salim girip cikmayi nasip etsin canim cümlemize...

Dogumdan sonra annem falan yardimci olacak canim, esim disinda. Amin canim, insallah uslu bir bebis olur oglusum...

Sen nasilsin, iyimisin - nasil gidiyor hamileligin.. Dualariniz bana inan destek veriyor... haberlesiriz canim daha... öpüyorum kocaman.

hamd olsun canim,
son günler dogum geldi catti... iyi olmaya calisiyorum, heyecanimi yatistirmaya calisiyorum canim.. Sen nasilsin iyimisin, hamislik nasil gidiyor?? Insallah canim rahat ve hayirli bir dogum olur. Inan aylar gecmiyor gibi geliyorda, bir bakmissiniz sizin dogum zamanida gelmis catmis.

Insallah dogum yaptiktan sonra kendimi toparlayinca girerim topige, tecrübelerimi yazarim. Canim dikkat et sende kendine ve bebise... öpüyorum...

haticecani sira sende sonra da bana geliyor,ama doguran arkadaslar kayboldu,sezeryan olanlardan fikir almak istiyordum zorluklari vs.konualar hakkinda ,nerdesiniz kizlaar

merhaba canim,
Senin ne zaman dogum, belli oldumu tarihi??? Senin istegin mi sezeryan yoksa mecburi mi olacaksin?? Canim bende ayni sen gibiyim, sezeryan tecrübesi olanlardan bilgi almaya calistim hep, nede olsa insan merak ediyor....

Insallah bende kendimi toparlayinca girer yazarim tecrübelerimi falan canim...Seni gayet iyi anliyorum...

tarihim 2 hafta sonra belli olacak,5 mayis gibi gozukuyor simdilik,sezeryan olacagim cunku catim dar malesef keske normal olabilseydim,olsun saglik olsun ,sag salim alalim bebisleri,sende dogum yapinca unutma bizi yaz tamammi canim,dualarim seninle

tarihim 2 hafta sonra belli olacak,5 mayis gibi gozukuyor simdilik,sezeryan olacagim cunku catim dar malesef keske normal olabilseydim,olsun saglik olsun ,sag salim alalim bebisleri,sende dogum yapinca unutma bizi yaz tamammi canim,dualarim seninle

hayirlisi olsun canim, önemli olan sag salim bebislerimizi kucagimiza almak.. sende tarihin belli olunca yaz tamam mi?? Ben kendimi toparlayinca yazarim mutlaka... Cok sagol canim dualarin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…