- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.501
benim tahmini doğum tarihim haziranın 10 gibi ama mayıs sonu da olabilirmiş yaklaştıkça sanki ilk kez doğum yapıcam gibi korku sarıyor valla bide şu yaş riskim varya testlerimde 1/84 müş inşallah bebişlerimiz s ağlıkla doğarlar..kızlar nasılsınız,umarım herşey yolundadır..haticecan kardeşim geri sayım başlamış ha..rabbim yardımcın olsun,hayırlı ve rahat bir doğum olur inşallah..bebeğin deakıllı uslu ve sağlıklı olur inşallah...bebeğini kucağına alan artık bu sayfaya uğramıyor..bebişler göz açtırmıyor mu ne,annelerine nefes aldırmıyor yaramazlar..pamukhelva,özlem71 ve ben aynı dönem dğum yapacağız..benim beklenen tarih 13 haziran.öncede olabilir sonrada,rabbim bilir..zaman su gibi akıyor ,birde bakmışız doğum günü çatmış bile..rabbim bütün hamişlerin yardımcısı olsun...
kızlar nasılsınız,umarım herşey yolundadır..haticecan kardeşim geri sayım başlamış ha..rabbim yardımcın olsun,hayırlı ve rahat bir doğum olur inşallah..bebeğin deakıllı uslu ve sağlıklı olur inşallah...bebeğini kucağına alan artık bu sayfaya uğramıyor..bebişler göz açtırmıyor mu ne,annelerine nefes aldırmıyor yaramazlar..pamukhelva,özlem71 ve ben aynı dönem dğum yapacağız..benim beklenen tarih 13 haziran.öncede olabilir sonrada,rabbim bilir..zaman su gibi akıyor ,birde bakmışız doğum günü çatmış bile..rabbim bütün hamişlerin yardımcısı olsun...
son 6 günüde gectik, kaldi sunun surasinda 4 gün, haklisin canim artik tekmelerin yerine kucagimizda hareket edecek oglusumuz. Dogum anini düsünmemeye gayret ediyorum, yoksa inan uyku falan uyuyamam ). Rabbime sigindim, bol bol dua ediyorum, sag salim girip cikmayi nasip etsin canim cümlemize...
Dogumdan sonra annem falan yardimci olacak canim, esim disinda. Amin canim, insallah uslu bir bebis olur oglusum...
Sen nasilsin, iyimisin - nasil gidiyor hamileligin.. Dualariniz bana inan destek veriyor... haberlesiriz canim daha... öpüyorum kocaman.
benim tahmini doğum tarihim haziranın 10 gibi ama mayıs sonu da olabilirmiş yaklaştıkça sanki ilk kez doğum yapıcam gibi korku sarıyor valla bide şu yaş riskim varya testlerimde 1/84 müş inşallah bebişlerimiz s ağlıkla doğarlar..
Haticem yanıtı yazana kadar kaldı iki gününüz...
Amin cnm..inşaAllah yavrun kucağında sağlıkla,mutlulukla döneceksin evine...doğumun da çook kolay geçecek güveniyorum sana..
hayırlı haberlerini bekliyorum..
Allah'a emanet olun yavrunla...
merhaba güzel annisler,
ben geldim, artik anne olarak bu sefer... Allaha sükür dogum yaptim ve oglusumla evimizdeyiz.. 1 hafta hastanede kaldik, daha cumartesi günü eve geldik... o yüzden ancak yazabiliyorum...
gecmisi henüz okuyamadim ama okumaya calisacagim.... hepiniz iyisinizdir insallah.. bu arada baska dogum yapan var mi??
En kisa sürede hikayemi yazacagim...simdilik haber vereyim dedim...
tebrik ederim canım, Allah yavruna sağlıklı,analı-babalı, şanslı,hayırlı, huzurlu upuzun bir ömür nasip etsin...
hastanede ne kadar uzun süre kalmışsınız, merak ettik seni, demek yeni çıktınız...
sağlığınız nasıl cnm, güzel geçmiştir doğumun inşaAllah...
bebeğinin mis kokusunu bizim için de kokla....
merhaba güzel annisler,
ben geldim, artik anne olarak bu sefer... Allaha sükür dogum yaptim ve oglusumla evimizdeyiz.. 1 hafta hastanede kaldik, daha cumartesi günü eve geldik... o yüzden ancak yazabiliyorum...
gecmisi henüz okuyamadim ama okumaya calisacagim.... hepiniz iyisinizdir insallah.. bu arada baska dogum yapan var mi??
En kisa sürede hikayemi yazacagim...simdilik haber vereyim dedim...
merhaba canim,
nasilsin iyimisin, bebis nasil??
amin insallah hepimiz yavrularimizi Anali babali büyütebiliriz... darisi senin basina canim insallah. Evet nerdeyse 1 hafta kaldik, burada böyle... normal dogumda bile en az 3 gün tutuyorlar hastanede...
Ilk bebegi olanlara emzirmeyi, cocuk bakimini vs bilgi falan veriyorlar... Dogum gayet rahat gecti, sadece ilk bir kac gün yatip kalkmak zor oldu.. cok sükür simdi evimizdeyiz ve yavas yavas iyilesiyoruz...
Canim sana bisey soracagim ya, hapsururken sen zorluk yasadin mi ??
bu arada benimde dogum tarihim belli oldu,3 mayista alicaklar kizimi,hayirlisiyla saglikli sekilde gelsin kuzucuklar
amin cnm, az kalmış sizin de buluşmanıza, sağlıkla kucakla inşaAllah yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?