Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

benim tahmini doğum tarihim haziranın 10 gibi ama mayıs sonu da olabilirmiş yaklaştıkça sanki ilk kez doğum yapıcam gibi korku sarıyor valla bide şu yaş riskim varya testlerimde 1/84 müş inşallah bebişlerimiz s ağlıkla doğarlar..

özlem hiç moralini bozma,rabbim büyüktür..inşallah sağlıkla ve sorunsuzca bebeklerimizi kucağımıza alırız..burada bir bayana da riskli dediler hatta amniyon sıvısı aldılar yine riskli dediler.ama kadının bebeği sağlıklı doğmuş..bilemezsin canım,doktorlar da nihayetinde yanılabiliyor..tabi olan sana oluyor,şimdi hamilelik hep üzüntü ve stresle geçiyor..rabbim kimseyi darda ve zorda bırakmasın vede evladıyla imtihan etmesin..bu arada doğumun normal mi olacak..ben bir sorun olmazsa normal yapacağım inşallah..Allah yardımcımız olsun..

haziranda üç bebişimiz de gelecek sağlıkla inşaAllah :119:
benim de ultrason kağıdı 16 haziran gösteriyor ama sezeryan olacağından daha evvel alacaktır dr...
tüm bekleyenlere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin Allah...

Haticem yanıtı yazana kadar kaldı iki gününüz...
Amin cnm..inşaAllah yavrun kucağında sağlıkla,mutlulukla döneceksin evine...doğumun da çook kolay geçecek güveniyorum sana..
hayırlı haberlerini bekliyorum..
Allah'a emanet olun yavrunla...

içini ferah tut sen cnm, bebeğini kucağına aldığında test sonucu için endişelendiğin anlara üzüleceksin inşaAllah...

hayırlı doğumlar tüm bekleyenlere...

merhaba canim,
insallah... tskrler destegin icin... 2 gün kaldi evet, hayirlisiyla haftaya güzel haberler veririm insallan... Sende Allaha emanet ol canim.. kendine ve bebise iyi bak... öpüyorum

haticecan kardeşim aceba durumun nasıl oldu,doğum yaptın mı.rabbim yardımcın olsun..kendini iyi hissettiğinde bizlere yaz,merakta kalmayalım..umarım herşey yolunda gitmiştir..

aysebaharr...
canım uzun zamandır uqramamışsın..tel falanda açmadın seni çok merak ediyorum...beni habersiz bırakma bitanem...çok özleidm seni...

arkadaşlar doqum yapıcak bütün arkadaşlarıma hayırlı ve saqlıklı doqumlar diiyorum...benim 16yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var yaş37.....eşim bir bebek daha istiyor ben 2 yıldır olmaz diyorum...hayalimde hep çalışmak vardı...muhasebe kursuna gittim şimdi iş bakıyorum....bir iki yere girip çıktım olumsuzluklar oldu...çalışmak ve bundan sonraki hayatımı böyle geçirmek istiyorum...bebek konusunda eşimi kırdım farkındayım ama hem yaş olarak hemde manevi açıdan kendimde o gücü bulamıyorum...nedense bunları yazmak istedim sizlere..her nekadar tanışmasakta dualarınızı eksik etmeyin olurmu

kizlar nerdesiniz doguran gitti yaaa ,daha biz dogurmadik amaa hatica ne yaptin dogurmus olman lazim simdiye kadar:18:

merhaba güzel annisler,

ben geldim, artik anne olarak bu sefer... Allaha sükür dogum yaptim ve oglusumla evimizdeyiz.. 1 hafta hastanede kaldik, daha cumartesi günü eve geldik... o yüzden ancak yazabiliyorum...

gecmisi henüz okuyamadim ama okumaya calisacagim.... hepiniz iyisinizdir insallah.. bu arada baska dogum yapan var mi??

En kisa sürede hikayemi yazacagim...simdilik haber vereyim dedim...

tebrik ederim canım, Allah yavruna sağlıklı,analı-babalı, şanslı,hayırlı, huzurlu upuzun bir ömür nasip etsin...

hastanede ne kadar uzun süre kalmışsınız, merak ettik seni, demek yeni çıktınız...

sağlığınız nasıl cnm, güzel geçmiştir doğumun inşaAllah...

bebeğinin mis kokusunu bizim için de kokla....

merhaba canim,

nasilsin iyimisin, bebis nasil??

amin insallah hepimiz yavrularimizi Anali babali büyütebiliriz... darisi senin basina canim insallah. Evet nerdeyse 1 hafta kaldik, burada böyle... normal dogumda bile en az 3 gün tutuyorlar hastanede...

Ilk bebegi olanlara emzirmeyi, cocuk bakimini vs bilgi falan veriyorlar... Dogum gayet rahat gecti, sadece ilk bir kac gün yatip kalkmak zor oldu.. cok sükür simdi evimizdeyiz ve yavas yavas iyilesiyoruz...

Canim sana bisey soracagim ya, hapsururken sen zorluk yasadin mi ??

gozun aydin canim,allah kurtarmis ne guzel,gule gule buyut bebegini,senin kacinci bebekti nasil gecti cok zorluk yasadin mi:18:

bu arada benimde dogum tarihim belli oldu,3 mayista alicaklar kizimi,hayirlisiyla saglikli sekilde gelsin kuzucuklar

merhaba Haticecim, hoşgeldin, özlemiştik sizii

hamdolsun iyiyim ben de, bebişimi de bu akşam göreceğim inşaAllah o da iyidir...

doğumunun rahat geçmesine çook sevindim cnm, maşaAllah bebeğine ve sana nasııl uslu mu Mikail, annesinin dinlenmesine fırsat veriyor mu
hastanede anneyi bebekle ilgili konularda bilgilendirmeleri ne kadar güzelmiş,çok faydalı oluyordur... Türkiyede de olsa aynı uygulama süper olurdu

bir hafta sonra daha da rahatlarsın inşaAllah cnm, tamamen iyileşmiş olursun...Allah sağlık versin ikinize de...

hapşırırken ameliyat yerin mi sızlıyor cnm? benim kesi yeri bayağı aşağıdan atılmıştı, o yüzden hapşırırken eğilip kalkarken vs..sorun olmuyordu cnm..

bende yarın kontrole gidicem 21 gün oldu gecen ayın 20 .de gitmiştim o zaman 28. haftamı bitiriyordum 31 demiyim yarın bi gideyim mayıs sonu yaklaştıkça korku sarıyo valla inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…