Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

kontrolünüz güzel geçer bebeğinin hayırlı haberleri ile inşaAllah cnm...
evet, artık bizim için de sayılı günler kaldı..
amin...hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inşaAllah..

merhaba canim,

bende özledim sizi, firsat bulup yazabiliyorum simdi. Iyi olmaniza sevindim. Bizde iyi olmaya calisiyoruz oglumla... Mikail´in durumu hic belli olmuyor, bir bakiyorsun güzel uyuyor, bir bakiyorsun gaz´dan dolayi uyuyamiyor. Insan elinden bisey gelmedi mi böyle durumlarda inan üzülüyor... Onun disinda baska bir yaramaz durum yok Allaha sükür.

Bu ikinci haftamiz, daha rahat hareket edebiliyorum. Kesi yeri benimde asagida ama hic hapsurmadim, acikcasi korkuyorum acir falan diye. Egilip kalkarken sükür sorunum yok... insallah dedigin gibi olur, sorun olmaz

senin hamilelik nasil gidiyor, hersey yolunda insallah. Her firsatta girmeye calisacagim canim. Kendine ve bebise dikkat et, öpüyorum sizi...

özlem,
kontrolün nasil gecti canim, insallah güzel haberlerle gelirsin... herhalde dogumdan benim kadar korkan yoktur :18::18:. Sükür atlattik, hem normalden hem sezeryandan korkarken, oglusumuz geldi Allahin izniyle... darisi tüm hamilelerin basina...

bebişimle dün gittik kontrole 31 +4 haftalık 8 haftadayız galiba dimi..1.950 gr olmuş gelişimi kemikleri iyi,beyin gelişimi iyi dedi bide bacak bcak üstüne atmış keyfe bak dedi,inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi

merhaba,

insallah canim, sag salim alirsin kucagina.... herseyin yolunda olduguna sevindim...

merhaba pamuk helvam,

nasilsin iyimisin canim?? nerelerdesin, her sey yolunda insallah... ben oglusumdan firsat bulup giremedim foruma... Bu arada Aysebahar´dan hic ses yok demi?? Insallah o da iyidir..

Öpüyorum canim seni... selamlar

slm kızlar .. taa iylk sayfadan üşenmedim okudum..bende 3. bebis istiyom kızlarım büyüdü biri 12 biri 9 yasında bebek istiyo evdeki herkes ben harıç ..10 kiloyla doğurdum ikisinide korkuyom tekrar aynı kılayo cıkarım diye verememde belki şuan 57 kiloyum nasıl olcak bilmiyom ..3 cocuklu olmak nası bi duygu

merhaba pamuk helvam,

nasilsin iyimisin canim?? nerelerdesin, her sey yolunda insallah... ben oglusumdan firsat bulup giremedim foruma... Bu arada Aysebahar´dan hic ses yok demi?? Insallah o da iyidir..

Öpüyorum canim seni... selamlar

merhaba canım, sağol iyiyiz hamdolsun, her şey yolunda...sayfa iyice boş kaldı, kendi kendine konuşuyormuş gibi hissediyor insan
Mikail nasıl beslenmesi, uyku düzeni iyidir inşaAllah...miss kokuyordur şimdi oo..yerime kokla olur mu annesi
Ayşe de iyidir inşaAllah, benim de bir bilgim yok maalesef cnm..
ben de öptüm..Allaha emanet olun, kolaylıklar diliyorum taze annem

maşaAllah yavruna özlemcim doğum tarihin netleşti mi? aynı gibiyiz seninle hafta olarak sanırım..
inşaAllah sağlıkla kucaklarız miniklerimizi cnm, inşaAllah..birbirimiz için de dua edelim daha çok kabul olur inşaAllah..

hayırlısı olsun cnm, kızlarının büyütmüşsün ne güzel, yardımcı olurlar kardeşlerinin bakımında..
kilo konusunu dert etme bence, nasılsa doğum sonrası en kolay kilo verilen dönem...
benim de henüz ikinci bebeğim olacak Allah izin verirse..üç çocuk annesi olmak da çook güzel olsa gerek...hakkınızda hayırlısı olması dileği ile

bbcanım benim galiba mayısın son haftası yada haziran başı 33 haftam bitti 2-3 hafta sonra kontrol var o zaman daha netleşir sanırım

merhaba canim,

seni cok yanliz biraktigimin farkindayim, ama ufakliktan bilgisayar basina gececek vakit bulamiyorum... o uyurken bende uyumaya calisiyorum, yoksa gece mahvediyor beni. Iyi olmaniza sevindim canim.

Mikail hamd olsun iyi, gectigimiz persembe doktor kontrolümüz vardi, iyi sükür...uyku düzenine gelince 3 saatte bir kalkiyor, emiyor ve yine uyuyor.. ama gaz problemimiz cok oluyor ya, o oluncada zorlaniyor..iste öyle geciyor günler geceler. Bende kendimi yavas yavas toparliyorum...
Oglum mis kokuyor teyzesi evet, senin yerinede koklarim bol bol...

Kendine dikkat et canim...sana bisey sorucam canim ya - senin kesi yerinde sertlik falan hissediyormusun, ne kadar zaman sonra geciyor??? Benimkinde daha var, ama doktor gecer dedi...

Iyi hafta sonlari diliyorum canim...sende Allaha emanet ol, öpüyorum kocaman...

merhaba kızlar..her zaman sayfayı okuyorum ama yeni birşeyler olmayınca girip yazmıyorum.haticecan kardeşim maşallah bebeğini kucağına aldın ,darısı bizlerin başına ..o mis kokulu meleği ben de öpüyorum.rabbim sağlık sıhhat,mutluluk,uzun ömür versin inşallah,iki dünya saadetini nasip etsin evlatlarımıza...ben de 33. haftayı ortaladım,eh geri sayım başladı.hayırlısıyla darısı benim,pamuk helvanın ve özlemin başına...üçümüz aynı zaman doğum yapacağz gibi...rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun...

bbcanım benim galiba mayısın son haftası yada haziran başı 33 haftam bitti 2-3 hafta sonra kontrol var o zaman daha netleşir sanırım

sen daha önce alırsın bebişini kucağına o zaman cnm...sağlıkla sıhhatle kolaylıkla inşaAllah..kontrol sonrası son gelişmeleri de bildir bize olur mu?

merhaba haticecim, estagfurullah yalnız kaldık derken buraya eskiden daha çok yazan manasında söyledim ben, yoksaa yeni bebekle bilgisayar başına oturabilmek zor tabii cnm, seni çok iyi anlıyorum...Allah kolaylık versin...kalplerimiz bir nasılsa, sen duanı eksik etme yeter cnm

Mikail'in iyi olmasına çook sevindim annesi, maşaAllah... ömrü boyunca sağlıklı günler nasib etsin minigimize Allah..
gaz problemini de atlatırsınız kısa bir dönemde inşaAllah cnm...

benim sezeryanımı olalı 3,5 yıl olmasına rağmen hala sert, kesi yeri cnm..dokunduğumda orada kalın bir ip varmış gibi hissedebiliyorum..sen de bunu diyorsun değil mi?
ikinci sezeryanda düzeltiyoruz dedi dr.um, ama o sertliği mi kastetti emin değilim :44:

sen de kendine ve Mikailimize çoook iyi bak cnm, Allaha emanet olun...

merhaba canim,
biliyorum yeni bebislileri kast etmedigini - dualarim hep seninle canim... insallah sende sag salim kucagina alirsin yavrunu. Hersey yolunda demi, ne zaman bir daha ki kontrol?

Senin baya zaman gecmis ilk sezeryanin üzerinden. Evet o sertligi dedim canim, ayni bende öyle hissediyorum. Fizyoterapist olan kiz bana o yüzden oraya bitkisel bir kremle masaj yap demisti, sanirim o sertlik gitsin diye...
Ikinci sezeryanda acaba yine ayni yerden mi kesiyorlar, ben onu merak ediyorum? Artik sen dogumu yapinca tecrübelerini yazarsin ). Hele benimkinin üzerindende zaman gecsin, insallah o zaman ikinciyi düsünürüz...

Allaha emaneten olun canim, kocaman öpüyorum seni ve bebisini..

canim cok sagolasin. Aldim kucagima sükürler olsun darisi sizlerin basina.. insallah kolay bir dogum olur. Ne zaman simdi senin dogum belli mi? Rabbim hepimizin yardimcisi olsun... dogum yapmadan önce - ne korkuyordum degil mi ya, hep burada korkularimi paylasiyordum, Allah hepinizden razi olsun...sIKILMADAN dinleniz, destek oldunuz...

merhaba canım, hamdolsun iyiyiz herşey yolunda görünüyor, inşaAllah öyle de gider..teşekkür ederim duaların ve güzel temennilerin için...eksik olma
evet benim ameliyatımın üzerinden uzuun zaman geçmesine rağmen o sertlik hala duruyor..kısa vadede düzelen birşey değil demek ki..ayrıca evet ikinciyi ameliyatı da aynı yerden gerçekleştiriyormuş benim dr.um...bütün dr.lar aynı taktiği mi uyguluyor bilmiyorum ama...
sağolasın tatlım sen de Allaha emanet ol miniğinle.. yerime kocaman öp Mikail'İ

iyi olmaniza sevindim canim. Bakalim ayin 15nde kadin dogum doktorumdan randevu aldim kontrol icin, ona sorayim o ne diyecek bu kesi yeri konusunda... o zaman sanada yazarim ne dedigini...

O sertligin gecmesi icin ben contratubex diye bir kremle oraya masaj yaparak kremi yediriyorum, bakalim faydasini görecekmiyim...

o kremi doğum sonrası bana da yazmıştı dr.um cnm, ameliyat-yara izlerinin geçmesini sağlıyormuş..hatta çatlaklarına da sürebilirsin demişti..ama pek düzenli kullandığımı söyleyemem..
siz nasılsınız Mikail ile...ağrın sızın kalmamıştır artık inşaAllah..görüşmek üzere,Allaha emanet olun cnm

Hayirli cumalar canim,

Allaha sükür ikimizde iyiyiz canim, sizde iyisiniz insallah. O kremi kullanmaya basladim, sabah aksam yada ne zaman elim ererse günde iki kere masaj yaparak o kremi uyguluyorum kesi yerime.. catlaklar icinde iyiymis evet ama ben catlaklara sürmüyorum su an.. Önce su kesi yerinin izini azaltsin.. krem pek ucuzda degil, o yüzden ).

Sükür agrilarim kalmadi denebilir, rahat rahat hareket edebiliyorum...Bazen oglusum kucagimdayken agri yapabiliyor ama o kadar cok degil...

Sizde ne var ne yok baska?? Sende yavas yavas doguma yaklasiyorsun, heyecan var mi ??

Bu arada Ayse Bahar´dan artik hic haber alamiyormuyuz ya, insallah iyidir o da...Sizde Allaha emanet olun canim, iyi hafta sonlari diliyorum simdiden.. öpüyorum kocaman...

teşekkür ederim cnm, sana da hayırlı günler...
hamdolsun ben de iyiyim, evet canım, benim doğumum için de bir ay gibi bir zaman kaldı...şimdilik heyecanım başlamadı, son günlerde hazırlıklara yoğunlaştığım için..
ne güzel canım, sen de rahatlamışsın bayağı... Allah sağlık,mutluluk,huzur versin inşaAllah meleğinle....bizi de duanda unutma olur mu?
Allah'a emanet olun..

merhaba canim,
nasilsin, ne var ne yok?? Bizde her zaman ki gibi, oglumla ugrasmalar var.. inanirmisin her yerim agriyor bazen, hic enerjimin kalmadigini hissediyorum. Galiba emzirdigim icin vitaminler yetmiyo ikimize .. olmazsa takviye biseyler bari alayim..

Senin hamilelik nasil gidiyor??? Demek son 1 ay, geri sayim basladi yani.. hadi hayirlisi.. dualarim seninle ve dogum yapacak hamislerle. Rabbiim sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu..

Sana bisey sorucam canim ya, benim kesi yerimin üst kismi acimaya basladi, sendede olmusmuydu ki, yada tam olarak ne zaman gecer o agri biliyormusun?? Olmazsa kadin doktoruna soracagim gittigimde, gecmemis olursa..

Neyse canim, simdilik bizden bu kadar, seni ve bebisi öpüyorum... Allaha emanet olun.. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…