Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

merhaba canım hamdolsun iyiyim, fazla ayakta kaldığımda olan ayak şişmeleri dışında bir sıkıntım yok çok şükür..ilk günlerden beri yaşadığım mide yanmaları bile neredeyse kesildi bakalım son haftalar başlayacak mı yeniden?

hamileyken multivitamin kullanıyor muydun cnm? o ilaca emzirme dönemince devam etmemi önermişti dr.um bana....ayrıca demir ilacı vee balık yağı vs..ile de vücudunu takviye etmelisin demişti..sonra psikolojik olarak da etkiliyormuş insanı, bu eksiklikler..

amin sağol canım... inşaAllah ben de, tüm bekleyenler de sağlıkla kucaklar yavrularını...doğum tarihimi henüz netleştirmedik, gidişata göre 39. haftaya kadar bekletmek taraftarı benim dr.um..

bahsetttiğin kesi yerinin üzerindeki ağrı kendini yorduğun ya da üşüttüğün için olabilir mi?kendini bir yokla bakalım... benim ilk zamanlar kendimi fazlaca yorduğumda sızı olabiliyordu..gerçi seninki daha çok çok yeni olduğundan, iç dikişler kaynadığından o sızıyı hissediyor da olabilirsin..dr.una danış en iyisi cnm...mühim birşey değildir ama, için rahat etsin...

eksik olma tatlım, biz de meleğinle seni öpüyoruz .. görüşmek üzere, Allaha emanet olun...

allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin ve sonrasındada sabır ihsan eylesin,çok zor ben 2 çocukla çığrımdan çıkıyorum,allahım 3-4-5 çocuğu olanlara veya olucaklara yardım etsin ne diyim,allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepinizee

tekrar merhaba canim,
nasilsin iyimisin, ayak sismelerin ne durumda? Allaha sükür benim öyle sorunum olmadi hamileyken, ama benim ayaklarim dogumdan sonra ki hafta sisti , o da narkozdan dolayi oldu.

Bizde iyiyiz oglusumla, vaktin nasil gectigini anlayamiyorum bile...Bilgisayar basina gecince hemen uyaniyor, o yüzden acamiyorum gündüzleri pcyi. Aksam esim gelincede o oturuyor , bende büyük bilgisayardan girmeye calisiyorum.
Kesi üzerinde ki agri su an gecti gibi, daha iyi yani. Doktor randevumada az kaldi,onada soracagim.Kendimi fazla yormamaya ve üsütmemeye calisiyorum. Vitaminler konusunda haklisin, ek vitamin almam gerekiyor, yoksa cok bitkin oluyorum.

Demek 39cu haftaya kadar bekletecek doktorun, hadi hayirlisi canim... dogum tarihi belli olunca bana yazarsin ok... insallah hersey yolunda gidecek ve sende sag salim alacaksin yavrunu kucagina... Bebis gelince sende girmezsen foruma ne yapcam ben... dogum hikayeni mutlaka bana yaz ok..cünkü senin ki ikinci sezeryan olacak, yani ikincide neler yasayacaksin bilmek istiyorum...

Neyse canim, simdilik bizden bu kadar...kendine ve bebise ve diger yavruna dikkat et...Allaha emanet olun, kocaman öpüyorum sizi..

kizlar persembe sabah yani 3 mayista kizimi sezeryanla dunyaya getirecegim insallh ,dualarinizi esirgemeyin

su anda coktan yavrunu kucagina almissindir, hayirli ugurlu olsun canim..Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah...

selam canım, hamdolsun iyiyim, ayak şişmeleri ayakta çok durunca oluyor evet, ilk hamileliğimde olmazdı hiç, şimdi bir de ilgi isteyen bir pıtırcığım olduğundan dinlenme fırsatım pek nadir oluyor, sanırım o yüzden..çok rahatsız edici boyutta değil Allah'tan...
muhakkak ilaçlarını kullanmaya çalış haticecim, emziriyorsun da uykusuzluk+yorgunluk vücudunun takviyeye ihtiyacı var..
kilo durumun nasıl, verdin mi doğum kilolarını cnm :)
tarih kesinleşince yazarım sana mutlaka, eksik olma canım...evet, iki yavru ile uğraşırken girmem zorlaşır biraz, ama bulduğum fırsatlarda yalnız bırakmam seni inşaAllah, ikinci sezeryan tecrübesini de aktarırım...inşaAllah sağlıkla atlatıp..sanki doğum çok uzakmış gibi bir serinlik var üzerimde, hayrolsun:)
sen de iyi bak bebeğine ve özellikle kendine haticem, sağlıklı,huzurlu günler, öptüüm sizi..

ahh ne güzel 3 ler 4ler 5ler. ben de 2 tane henüz. 3. ye bir türlü cesaret edemedik Bakıcı olayından tırsmasam hemen yapıcam da ah işte. İnşallah sağlıkla alırsınız hepiniz yavrucuklarınızı kucağınıza.

2 ay sonra oğlum 10 ve kızım 6 yaşına girecek inşallah.3.çocuk yapmayı istiyorum ama bir senedir cesaret edemedim.sezeryan olduğum için 3 den çekiniyorum ilki kolay ama ikinci biraz daha zor olmuştu.üçüncü ameliyatı olursam daha mı geç iyileşirim acaba?yaşımda 36 olacak.

Ne guzel ucunculer dordunculer konusuluyor malesef ben 35 yasinda ve hala tek cocukluyum
İkinci bebegimi 9 ay evvel 5.5 aylik hamile iken kaybettim bir bebek hatta iki tane daha istiyorum 5 yasindaki oglmda kardes istiyor ama babamizi ikna edemiyoruz malesef
Esim korunuyor bu ay adetim 4 ay gecikti umutlandim ama olmadi esime dedim gunum gecti hamilemisn yoksa dedi eger oyleyse aldirirsin dedi dedim allah korusun ben allahin verdigi cana kiyamam neden aldiracakmism esim hazir degilim dedi dedim sen mi tasiyacan sen mi doguracan neye hazir degilsin ki sesini cikaramadi ben oyle deyince

yavrularını Allah bağışlasın cnm, ne güzel büyümüşler ikisi de...
ikinci ameliyatın neden daha zor geçti acaba, merak ettim...ben de ikinci doğumumu yapacağım inşaAllah ve birinciyi çok çok rahat atlatmıştım..ikinci de güzel geçer diye umuyordum..inşaAllah öyle olur ; yoksa yeni doğan dışında evde ilgi bekleyen bir bebek daha olunca yatıp dinlenebilmek imkansızlaşır iyice..
üçüncü bebeği kesin düşünüyorsan fazla bekleme bence cnm, yaş açısından...inşaAllah Allah nasib eder de üçüncü hamileliğin olursa kolay bir doğumla alırsın kucağına inşaAllah.. şimdiden doğumun zorluğunu düşünüp de üzme kendini ..

Allah oğluna uzun ömürler versin...bebeğin için de çok üzüldüm cnm, Allah sabır versin...
eşin de ikna olur ve yeniden sağlıklı bir bebeği kucağına alırsın inşaAllah...
doğum sonrası en çok eşlerin desteğine ihtiyaç duyuluyor dolayısıyla onun isteksiz olması seni çok yıpratır, o yüzden inşaAllah o da ister en yakın zamanda.. hakkınızda hayırlı olsun...

Son düzenleme:
çok teşekkürler cnm temennilerin için pamukhelva.ilk doğumdan sonra dikiş yerlerinde kistleşme olmuş ikinci ameliyatta temizlemiş doktor bana söylediğine göre normalmiş biraz daha zor olması.yoksa başka bi sorun olmadı yani.ama ben korktum işte.bide yaşım geçti rahatladım aman boşver diyorum kendime kararsızım yani ama çalışmadığım için çocuklarda okullu artık gurbet yalnızlık falan filan...senin ilk bebeğin küçük mü cnm?doğuma ne kadar kaldı?
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

anladım cnm, bana da dr.um ilk sezeryandan kalma hataları da ikincide düzeltiyoruz demişti, söyleyeyim de dokunmasın en iyisi :18:
şaka bir yana, bir operasyon geçiriyoruz kolay değil, zorlukları da var elbet..sağlıkla kucaklayalım yavruları da inşaAllah, zahmetsiz rahmet olmuyor..
benim ilk bebeğim 3,5 yaşında.. Allah izin verirse doğumum da 22 haziran gibi görünüyor şimdilik..bi aksilik olmazsa inşaAllah..
amin cnm, bekleyen bütün anneler sağlıkla kucaklarına alır yavrularını inşaAllah..
yaşın bence çok değil, bir iki yıl içinde olursa üçüncü bebeğin...gurbette yalnızmışsın da; bebeğin sana minik bir yoldaŞ olur ne güzel... hayırlısı olsun cnm...

slm cici anneler
pamukhelva cnm bende ikinici bebek istiyorum Rabbim hayırlı vakitte nasip eyler inşallah ama şimdilik sadece düşünüyorum çünkü paşam henüz 16 aylık biyandan olsun büyüsünler diyorum biyandan oğlumu ihmal etmekten çekiniyorum senin kaç ya var aralarında sağlıkla kucağına alırsın cnm inş
şimdi gördüm cnm yaşları çok ii bnmde düşüncem 2 2.5 yaş inş bakalım ne vakit kısmetse artık :)

Son düzenleme:

Selam nurberra, amin inşaAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin tüm isteyenlere Rabbim..
evet benimkilerin arası 3,5 yaş olacak, 2 yaş bence kardeş için çok erken, senin de dediğin gibi ihmal edilebilirler kardeş gelince..aşırı ilgi istedikleri dönemler çünkü...ama yardım eden birileri varsa çevrende o zaman güzel olur, arkadaş gibi büyürler...
sağolasın amin inşaAllah sağlıkla kucaklarım..senin ve bebeğin hakkında da hayırlısı olsun cnm...

doğru söylüyorsun sağolasın cnm . yavrularımızla beraber mutlu günler nasip etsin yaradan hepimize..
umarım doğumun çok kolay olur ve bir gün kim bilir benim gibi 3.düşünürken tekrar yazışırız? :) öpüyorum sağlıcakla kal

aysebahar nasılsın tatlım bebişin nasıl ?günlerin nasıl geçiyor?özledik seni walla allah sağlıklı uzun ömürler versin prensine cnm allah bağışlasın yawrunu

aysebahar nasılsın tatlım bebişin nasıl ?günlerin nasıl geçiyor?özledik seni walla allah sağlıklı uzun ömürler versin prensine cnm allah bağışlasın yawrunu

aman bu kadar mı çok özlenirsiniz..
hurrum nasılsın
bebeklerim iyi
rabbime şükür
siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…