- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.541
merhaba canim,
nasilsin, ne var ne yok?? Bizde her zaman ki gibi, oglumla ugrasmalar var.. inanirmisin her yerim agriyor bazen, hic enerjimin kalmadigini hissediyorum. Galiba emzirdigim icin vitaminler yetmiyo ikimize.. olmazsa takviye biseyler bari alayim..
Senin hamilelik nasil gidiyor??? Demek son 1 ay, geri sayim basladi yani.. hadi hayirlisi.. dualarim seninle ve dogum yapacak hamislerle. Rabbiim sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu..
Sana bisey sorucam canim ya, benim kesi yerimin üst kismi acimaya basladi, sendede olmusmuydu ki, yada tam olarak ne zaman gecer o agri biliyormusun?? Olmazsa kadin doktoruna soracagim gittigimde, gecmemis olursa..
Neyse canim, simdilik bizden bu kadar, seni ve bebisi öpüyorum... Allaha emanet olun.. sevgiler
kizlar persembe sabah yani 3 mayista kizimi sezeryanla dunyaya getirecegim insallh ,dualarinizi esirgemeyin
kizlar persembe sabah yani 3 mayista kizimi sezeryanla dunyaya getirecegim insallh ,dualarinizi esirgemeyin
merhaba canım hamdolsun iyiyim, fazla ayakta kaldığımda olan ayak şişmeleri dışında bir sıkıntım yok çok şükür..ilk günlerden beri yaşadığım mide yanmaları bile neredeyse kesildibakalım son haftalar başlayacak mı yeniden?
hamileyken multivitamin kullanıyor muydun cnm? o ilaca emzirme dönemince devam etmemi önermişti dr.um bana....ayrıca demir ilacı vee balık yağı vs..ile de vücudunu takviye etmelisin demişti..sonra psikolojik olarak da etkiliyormuş insanı, bu eksiklikler..
amin sağol canım... inşaAllah ben de, tüm bekleyenler de sağlıkla kucaklar yavrularını...doğum tarihimi henüz netleştirmedik, gidişata göre 39. haftaya kadar bekletmek taraftarı benim dr.um..
bahsetttiğin kesi yerinin üzerindeki ağrı kendini yorduğun ya da üşüttüğün için olabilir mi?kendini bir yokla bakalım... benim ilk zamanlar kendimi fazlaca yorduğumda sızı olabiliyordu..gerçi seninki daha çok çok yeni olduğundan, iç dikişler kaynadığından o sızıyı hissediyor da olabilirsin..dr.una danış en iyisi cnm...mühim birşey değildir ama, için rahat etsin...
eksik olma tatlım, biz de meleğinle seni öpüyoruz .. görüşmek üzere, Allaha emanet olun...
tekrar merhaba canim,
nasilsin iyimisin, ayak sismelerin ne durumda? Allaha sükür benim öyle sorunum olmadi hamileyken, ama benim ayaklarim dogumdan sonra ki hafta sisti, o da narkozdan dolayi oldu.
Bizde iyiyiz oglusumla, vaktin nasil gectigini anlayamiyorum bile...Bilgisayar basina gecince hemen uyaniyor, o yüzden acamiyorum gündüzleri pcyi. Aksam esim gelincede o oturuyor, bende büyük bilgisayardan girmeye calisiyorum.
Kesi üzerinde ki agri su an gecti gibi, daha iyi yani. Doktor randevumada az kaldi,onada soracagim.Kendimi fazla yormamaya ve üsütmemeye calisiyorum. Vitaminler konusunda haklisin, ek vitamin almam gerekiyor, yoksa cok bitkin oluyorum.
Demek 39cu haftaya kadar bekletecek doktorun, hadi hayirlisi canim... dogum tarihi belli olunca bana yazarsin ok... insallah hersey yolunda gidecek ve sende sag salim alacaksin yavrunu kucagina... Bebis gelince sende girmezsen foruma ne yapcam ben... dogum hikayeni mutlaka bana yaz ok..cünkü senin ki ikinci sezeryan olacak, yani ikincide neler yasayacaksin bilmek istiyorum...
Neyse canim, simdilik bizden bu kadar...kendine ve bebise ve diger yavruna dikkat et...Allaha emanet olun, kocaman öpüyorum sizi..
su anda coktan yavrunu kucagina almissindir, hayirli ugurlu olsun canim..Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah...
2 ay sonra oğlum 10 ve kızım 6 yaşına girecek inşallah.3.çocuk yapmayı istiyorum ama bir senedir cesaret edemedim.sezeryan olduğum için 3 den çekiniyorum ilki kolay ama ikinci biraz daha zor olmuştu.üçüncü ameliyatı olursam daha mı geç iyileşirim acaba?yaşımda 36 olacak.
Ne guzel ucunculer dordunculer konusuluyor malesef ben 35 yasinda ve hala tek cocukluyum
İkinci bebegimi 9 ay evvel 5.5 aylik hamile iken kaybettim bir bebek hatta iki tane daha istiyorum 5 yasindaki oglmda kardes istiyor ama babamizi ikna edemiyoruz malesef
Esim korunuyor bu ay adetim 4 ay gecikti umutlandim ama olmadi esime dedim gunum gecti hamilemisn yoksa dedi eger oyleyse aldirirsin dedi dedim allah korusun ben allahin verdigi cana kiyamam neden aldiracakmism esim hazir degilim dedi dedim sen mi tasiyacan sen mi doguracan neye hazir degilsin ki sesini cikaramadi ben oyle deyince
çok teşekkürler cnm temennilerin için pamukhelva.ilk doğumdan sonra dikiş yerlerinde kistleşme olmuş ikinci ameliyatta temizlemiş doktor bana söylediğine göre normalmiş biraz daha zor olması.yoksa başka bi sorun olmadı yani.ama ben korktum işte.bide yaşım geçti rahatladım aman boşver diyorum kendime kararsızım yani ama çalışmadığım için çocuklarda okullu artık gurbet yalnızlık falan filan...senin ilk bebeğin küçük mü cnm?doğuma ne kadar kaldı?
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
slm cici anneler
pamukhelva cnm bende ikinici bebek istiyorum Rabbim hayırlı vakitte nasip eyler inşallah ama şimdilik sadece düşünüyorum çünkü paşam henüz 16 aylık biyandan olsun büyüsünler diyorum biyandan oğlumu ihmal etmekten çekiniyorum senin kaç ya var aralarında sağlıkla kucağına alırsın cnm inş
şimdi gördüm cnm yaşları çok ii bnmde düşüncem 2 2.5 yaş inş bakalım ne vakit kısmetse artık :)
anladım cnm, bana da dr.um ilk sezeryandan kalma hataları da ikincide düzeltiyoruz demişti, söyleyeyim de dokunmasın en iyisi :18:
şaka bir yana, bir operasyon geçiriyoruz kolay değil, zorlukları da var elbet..sağlıkla kucaklayalım yavruları da inşaAllah, zahmetsiz rahmet olmuyor..
benim ilk bebeğim 3,5 yaşında.. Allah izin verirse doğumum da 22 haziran gibi görünüyor şimdilik..bi aksilik olmazsa inşaAllah..
amin cnm, bekleyen bütün anneler sağlıkla kucaklarına alır yavrularını inşaAllah..
yaşın bence çok değil, bir iki yıl içinde olursa üçüncü bebeğin...gurbette yalnızmışsın da; bebeğin sana minik bir yoldaŞ olur ne güzel...hayırlısı olsun cnm...
gzlum nasilsin pasan nasillllll gunlerin nasil geciyorrrrr
aysebahar nasılsın tatlım bebişin nasıl ?günlerin nasıl geçiyor?özledik seni walla allah sağlıklı uzun ömürler versin prensine cnm allah bağışlasın yawrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?