- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.561
aman bu kadar mı çok özlenirsiniz..
hurrum nasılsın
bebeklerim iyi
rabbime şükür
siz nasılsınız
aysebaharcım biliyomusun bende hamileyimmmmmmmmmmmm 7 haftalık çok şaşkınım mutluyum hiç beklemediğim anda geldi alllahın takdiri
canım çok sevindim..
rabbim herşeyi gönlüne göre versin..
yüreği güzel arkadaşım..
kendine dikkat et
sağlığına...
ağır mağır kaldırma
sebzeni balığını ye...:)))
ben başladım yine bak:)))
sağlıkla kucağına al ırsın inşallah oğluşunu sende...
içimden oğlan geçti..:))
hayırlısı..
diğer kızlarda ii mi
canım çok sağolasın iyi dileklerin için ne güzel yazmışsın amin inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım .kısssss içinden oğlanmı geçti yaaaaaa benimkilerin ikiside oğlan ama gönlümden geçen kız ama rabbim bilir herşeyin hayırlısını versin eli ayağı düzgün sağlıkla gelsin bebişim nasip
hayırlısı evet canım...
inşallah senin gönlünden geçen çıkar da
iki meyvenin de tadına bakarsın canım benim..
arkadaşımında 2 oğlu var benim onun da doüumu kasımda
ve doktor bir kız bir erkek dedi..
sanırım erkek onunkide
teşekkür ederim canım
senden güzel haber var mı
kizlar 3 mayista kizimi kucagima aldim cok sukur,zorlu bi surecti ama atlattik 16 gunluk olduk bile..
darisi bekleyenlerin basina olsun.
kizlar 3 mayista kizimi kucagima aldim cok sukur,zorlu bi surecti ama atlattik 16 gunluk olduk bile..
darisi bekleyenlerin basina olsun.
Pamuk helvam,
nasilsin canim iyimisin??? Okuduguma göre dogum tarihi belli olmus gibi - hadi hayirlisi..yakinda geri sayim baslar, inan bende senden önce heyecanlanmaya basladim - sanki ben 2ci dogumumu yapacakmisim gibi.
Insallah sag salim kucagina alirsin bebisini.. bu arada oglusumla ben iyiyiz, artik kendimde oglumu disari cikarabiliyorum bebek arabamizla. Kesi yerinde ki agrilarimda bayaaaaa gecti sayilir... bu ayin 26sinda oglum 2 aylik oluyor teyzesi), zaman su gibi gecip gidiyor vallah..
Gecen hafta sali kadin doktorunda kontrolüm vardi, Allaha sükür hersey yolunda.. doktora hastanede ki yasadiklarimi anlattim hic memnun kalmadigimi falan söyledim, cok sasirdi - tamam dedi bir daha kimseye tavsiye etmem o hastaneyi dedi...artik 2ci dogumda kendi doktorumu götürecegim yada onun tavsiye edecegi bir doktoru... insallah o zaman daha iyi olur..
Neyse canim yine cenem düstü...sende ikinci sezeryan dogumunu yazacaksin unutma....
öpüyorum canim....
tebrik ederim canım, Allah yavrunla beraber sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler nasib etsin..amin..darısı tüm bekleyenlerin başına inşaAllah..
çok sağol canım, hamdolsun iyiyiz biz de...sıcak havalar geldi hamileliğin son günleri sıcakta zor oluyor, en güzeli seninki gibi ilk bahar bebekleriamiin canım duanda aklına gelirsem çok sevinirim..
minik meleğinle gezmelere de başladınız demek ki annesi, artık abi oluyor büyüyor daha da kolay olur onunla gezmesi..
gaz sıkıntılarınız da azalmıştır umarım..
maşaAllah, daha dün doğacağı günü,senin endişelerini konuşuyorduk, şimdi ikinci ayını dolduruyor bile Mikail meleği...yerime öp-kokla annesi...Allah sağlıklı-sıhhatli, hayırlı nice uzun aylar-yıllar geçirmenizi nasib etsin ailece..
öpüyorum cnm....Allaha emanet olun..
canim merhaba,
nerelerdesin sen? Nasilsin iyimisin? Iyice özlettin kendini...burda cok yanliz kalmistik sen gidince... hep kulaklarini cinlattik ama duydun mu bilmiyorum...
Bu arada korka korka bende 26 Mart´ta dogum yaptim ( sezeryan - spinal anestezi ile), Allaha sükür simdi iyiyim - hersey yolunda. Oglusumu büyütmeye calisiyorum..
Senin oglusun nasil oldu, gaz problemi yasadin mi oglunda - neler yaptin???
Foruma cok SIK giremiyorum ama arada girmeye calisiyorum iste... kendini cok özletme bir daha... öpüyorum canim seni ve bebisini...
hayirli olsun canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin bebisini..adi ne oldu minigin???
=======================
Pamuk helvam,
nasilsin canim iyimisin??? Okuduguma göre dogum tarihi belli olmus gibi - hadi hayirlisi..yakinda geri sayim baslar, inan bende senden önce heyecanlanmaya basladim - sanki ben 2ci dogumumu yapacakmisim gibi.
Insallah sag salim kucagina alirsin bebisini.. bu arada oglusumla ben iyiyiz, artik kendimde oglumu disari cikarabiliyorum bebek arabamizla. Kesi yerinde ki agrilarimda bayaaaaa gecti sayilir... bu ayin 26sinda oglum 2 aylik oluyor teyzesi), zaman su gibi gecip gidiyor vallah..
Gecen hafta sali kadin doktorunda kontrolüm vardi, Allaha sükür hersey yolunda.. doktora hastanede ki yasadiklarimi anlattim hic memnun kalmadigimi falan söyledim, cok sasirdi - tamam dedi bir daha kimseye tavsiye etmem o hastaneyi dedi...artik 2ci dogumda kendi doktorumu götürecegim yada onun tavsiye edecegi bir doktoru... insallah o zaman daha iyi olur..
Neyse canim yine cenem düstü...sende ikinci sezeryan dogumunu yazacaksin unutma....
öpüyorum canim....
pamukhelvam canim arkadasim,
Allah razi olsun senden manevi desteklerin icin.. iyi olmaniza cok sevindim, her namazimin ardindan ismini zikrederek dua etmeye calisiyorum.. Allah kabul ederse canim insallah...
Dogru sicakta hamilelik zor olur, Allah ikinci kere anne olmayi nasip ederse, yine bahar bebegi olsun isterim, daha kolay oluyor...
Gaz sIKINtilarimiz baya azaldi teyzesi... günler cok cabuk geciyor canim ya, daha dün gibi seninde yazdigin gibi benim dogumla ilgili korkularimi endiselerimi falan konusurken simdi oglusumla yasadiklarimi paylasiyorum...ne garip.. korkulacak bisey yokmus sükür, o günleri atlattik... biraz daha büyüse gezmeler kolay olacak gibi...
Senin yerine hep öpüp kokluyorum oglusumu, ya cok yumusak, sicacik bisey.. Allah dileyen isteyen herkese hayirli evlatlar nasip eder insallah... Anne olmak bambaska biseymis..dogum yapmadan önce hep söyle düsünürdüm, acaba onu görünce nasil hissedecegim, aglayacakmiyim falan... hele o dogdu - gözleriimden yaslar bosaldi, hatta hastanede odasinda onu beklerken falan agladim.. simdi yine duygulandim
neyse canim, sizde Allaha emanet olun...kocamannnn öpüyorum sizi... iyi ki varsin...
arkadaşlar bu topiği yeni keşfettim.4.bebeğim yolda.7 haftalık.sürpriz oldu.ilk başta çok kötü oldum ama şimdi alıştım 4 çocuk fikrine.çalışıyorum ve oğlum 3.5 yaşında.küçük kızım 10 ve büyük kızım 14 yaşında.yaşım 36.aslında hayalimdi 4 çocuk ama başa gelince kabullenmesi zor oldu.şimdi bulantım çok.diğerlerinde hiç olmamıştı.bu topik bana çok moral oldu.okudum biraz.yanlız değilmişim.benim gibi 4 çocukluları görünce çok hoşuma gitti.hepinizin kandili mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?