- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.581
merhabalar..
benımde 2 kızım var bende 3.bebegı duşunuyorum kısmetse eylulde denemelere başlayacagız.kısmet olursa bırde oglum olsun çok ıstıyorum.allahım hepımıızn gonlune gore versın.kalabalık aıle başka guzel oluyo..allahım saglıkla hayırlı bıde erkek evlat verırıse daha ne ıstıyım ben..burayada sık sıks gelırım artık.
ayşebahar senı tanıyorum zaten.ınşallh dıgerlerıylede tanışıırm.ben gebelde super annelere takılıyordum ama burayı yenı keffettım..
Kızlar geldim yine...
pamuk helvam nasılsın
interval müjdes falan nasıl
benimkiler ii şükür
arkadaşlar bu topiği yeni keşfettim.4.bebeğim yolda.7 haftalık.sürpriz oldu.ilk başta çok kötü oldum ama şimdi alıştım 4 çocuk fikrine.çalışıyorum ve oğlum 3.5 yaşında.küçük kızım 10 ve büyük kızım 14 yaşında.yaşım 36.aslında hayalimdi 4 çocuk ama başa gelince kabullenmesi zor oldu.şimdi bulantım çok.diğerlerinde hiç olmamıştı.bu topik bana çok moral oldu.okudum biraz.yanlız değilmişim.benim gibi 4 çocukluları görünce çok hoşuma gitti.hepinizin kandili mübarek olsun.
merhabalar..
benımde 2 kızım var bende 3.bebegı duşunuyorum kısmetse eylulde denemelere başlayacagız.kısmet olursa bırde oglum olsun çok ıstıyorum.allahım hepımıızn gonlune gore versın.kalabalık aıle başka guzel oluyo..allahım saglıkla hayırlı bıde erkek evlat verırıse daha ne ıstıyım ben..burayada sık sıks gelırım artık.
ayşebahar senı tanıyorum zaten.ınşallh dıgerlerıylede tanışıırm.ben gebelde super annelere takılıyordum ama burayı yenı keffettım..
Rabbim gönlüne göre versin helenim...
inşalah tatlı bir oğlun olur
sağolasın ayşebaharcım iyiyim hamdolsun, gün sayıyorum doğum için..
senden de dördüncü kez sezeryan olan bir anne olarak deneyimini dinlemek isterim, benim ikinci sezeryanım olacak Allah izin verirse, korkmalı mıyım sence :)
ben de dün dr.umdaydım ve bebeğin suyunun biraz azaldığını söyledi, inşaAllah 37. haftayı doldurana kadar idare eder suyu..
Allah bağışlasın yavrularını yarenahsen..
dördüncü bebeğini de sağlıkla kucakla inşaAllah...
kızlarını Allah bağışlasın cnm ve üçüncü yavrunu da gönlünden geçtiği gibi nasib eder mevlam inşaAllah...
özlem gözün aydın olsun,darısı bizlerin başına inşallah..39. haftaya başladım eli kulağında artık..canım senin bebiş erken gelmiş,umarım sorun yaşamamışınızdır.rabbim analı babalı büyütsün,hayırlı evlatlar olurlar inşallah...
epeydir yazamadım arkadaşlar, ben gecen hafta persembe sabahı doğum yaptım,batuhanıma kavuştum ,35. haftada geldi oğluşum, sancım vardı çok,bi gün boyunca anlamadım hastaneye geldik sabahın beşinde doğumum normal doğum oldu yani aklımda yoktu normaldoğum ama oldu darısı sizlerin başına
bu arada ayşebahar bebeğinin yanaklarından öpüyorum..pamukhelvacım rabbim yardımcın olsun,doğumun kolay olur inşallah..kızlar banada dua edin az kaldı artık
Allahım bir sancıda kurtarsın inşallah bacım sağlıcakla kavuşursun inşallah oğluşuna
darısı bizlere tüm evlat isteyenlere olsun inşallah
tebrik ederim canım, bak nasıl olacak doğumum diye heyecanlanırken sürpriz yaptı demek ki minik oğlun...ne güzell..
sağlığınız iyidir inşaAllah özlemcim, yerimize öp-kokla miniğini..
Allah analı,babalı,hayırlı,sağlıklı, güzel bir ömür nasib etsin yavruna..hoşgeldii Batuhan
Allah razı olsun cnm, amin inşaAllah kolay doğumlarla,sağlıklı bir şekilde alırız kuzuları kucaklarımıza..senin de çok çok az kalmış, Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini ver bize en yakın günde inşaAllah..
amin..baharcım sana ve tüm bebek isteyen annelere de sağlıklı yavrular nasib etsin Allah inşaAllah...
sağolun darısı sizlerin başına iyiyiz gece ler biraz uykusuz gündüz daha çok uyuyor bebişimiz ,emiyor nşallah çabuk büyürüz herkese rahat doğumlar nasip etsin rabbim
özlem 71 ,sormayı unuttum canım ya,hamileliğinde yaşa bağlı riskler var demiştin ne oldu canım ya..umarım minik batuhan doktorları yanıltmıştır.sağlıkla sıhhatle gelmiştir inşallah kuzun.inan kaç gündür aklımda..okursan lütfen cevap yaz..
özlem 71 ,sormayı unuttum canım ya,hamileliğinde yaşa bağlı riskler var demiştin ne oldu canım ya..umarım minik batuhan doktorları yanıltmıştır.sağlıkla sıhhatle gelmiştir inşallah kuzun.inan kaç gündür aklımda..okursan lütfen cevap yaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?