Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Rabbim gönlüne göre versin helenim...
inşalah tatlı bir oğlun olur

Kızlar geldim yine...
pamuk helvam nasılsın
interval müjdes falan nasıl
benimkiler ii şükür

sağolasın ayşebaharcım iyiyim hamdolsun, gün sayıyorum doğum için..
senden de dördüncü kez sezeryan olan bir anne olarak deneyimini dinlemek isterim, benim ikinci sezeryanım olacak Allah izin verirse, korkmalı mıyım sence :)
ben de dün dr.umdaydım ve bebeğin suyunun biraz azaldığını söyledi, inşaAllah 37. haftayı doldurana kadar idare eder suyu..

Allah bağışlasın yavrularını yarenahsen..
dördüncü bebeğini de sağlıkla kucakla inşaAllah...

kızlarını Allah bağışlasın cnm ve üçüncü yavrunu da gönlünden geçtiği gibi nasib eder mevlam inşaAllah...

Son düzenleme:
Rabbim gönlüne göre versin helenim...
inşalah tatlı bir oğlun olur

allah razı olsun kızlar.rabbım bızede bı erkek evlar emanet eder ınşallh.

Son düzenleme:
Anneligin ücüncüsü dördüncüsü heyecanı olmaz her bebek ayrı heyecandır ama uzerine basa basa belirtmenin anlamı yok hic anne olmamıs veya olmaya calısanlara inat gibi bu nasıl bir topik ismi ve ayrımcılıktır böyle ilk kez anne olacak olan gelip tecrübelerinizi paylasamaz mı yani kınıyorum hemde siddetle...

epeydir yazamadım arkadaşlar, ben gecen hafta persembe sabahı doğum yaptım,batuhanıma kavuştum ,35. haftada geldi oğluşum, sancım vardı çok,bi gün boyunca anlamadım hastaneye geldik sabahın beşinde doğumum normal doğum oldu yani aklımda yoktu normaldoğum ama oldu darısı sizlerin başına

özlem gözün aydın olsun,darısı bizlerin başına inşallah..39. haftaya başladım eli kulağında artık..canım senin bebiş erken gelmiş,umarım sorun yaşamamışınızdır.rabbim analı babalı büyütsün,hayırlı evlatlar olurlar inşallah...

bu arada ayşebahar bebeğinin yanaklarından öpüyorum..pamukhelvacım rabbim yardımcın olsun,doğumun kolay olur inşallah..kızlar banada dua edin az kaldı artık

Allahım bir sancıda kurtarsın inşallah bacım sağlıcakla kavuşursun inşallah oğluşuna

darısı bizlere tüm evlat isteyenlere olsun inşallah

amin baharcım amiiin..duaların için rabbim razı olsun...tez zamanda senin kucağını da bir nurtopuyla doldursun rabbim...evlat isteyen bütün kardeşlerim bu duyguyu hayırlısıyla tadar inşallah...

tebrik ederim canım, bak nasıl olacak doğumum diye heyecanlanırken sürpriz yaptı demek ki minik oğlun...ne güzell..
sağlığınız iyidir inşaAllah özlemcim, yerimize öp-kokla miniğini..
Allah analı,babalı,hayırlı,sağlıklı, güzel bir ömür nasib etsin yavruna..hoşgeldii Batuhan

bu arada ayşebahar bebeğinin yanaklarından öpüyorum..pamukhelvacım rabbim yardımcın olsun,doğumun kolay olur inşallah..kızlar banada dua edin az kaldı artık

Allah razı olsun cnm, amin inşaAllah kolay doğumlarla,sağlıklı bir şekilde alırız kuzuları kucaklarımıza..senin de çok çok az kalmış, Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini ver bize en yakın günde inşaAllah..

Allahım bir sancıda kurtarsın inşallah bacım sağlıcakla kavuşursun inşallah oğluşuna

darısı bizlere tüm evlat isteyenlere olsun inşallah

amin..baharcım sana ve tüm bebek isteyen annelere de sağlıklı yavrular nasib etsin Allah inşaAllah...

Merhabalaaar
Rabbm tum hamile annelere bebislerini saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin
Rabbim tum isteyenlerin gobisini doldursun
İmrendim sizlere ben malesef hala tek cocukluyum aslinda iki bebeli olacaktm ama malesef 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken kaybettim ikinci oglusumu ve bebegimi kaybettikten sonra daha cok ister oldm ikinci hatta ucuncu bebis ama esime kalirsak tek cocuklu kalacaz ikinci karnimdayken bu bir bucuk yasina gelsin ucuncuyu yapariz diyen esim simdi ikinciye bile yaklasmiyor bu beni coook uzuyor en cok oglm icin kardes istiyorum o cok istiyor dua ediyor isim bile bulmus olmayan kardesine yusuf eymen olsun diyor
Yasimda 34(agustosta 35 77 liyim ) bekleyecek vaktimde yok ama esim ikna olmuyor ben bebegimi rahm agzi yemezliginden kaybettim bir daha gebe kalsam ucuncu ayda dikis atilacak yatacam esm simdi de onu bahane ediyor oyle yatarak hamilelikmi geçer diyor, insallah rabbim esimin icine de bebek ozlem verir insallah fikirleri degisir
Cevremde tum arkadaslarim iki uc bebeli cok imreniyorm onlara

Son düzenleme:

sağolun darısı sizlerin başına iyiyiz gece ler biraz uykusuz gündüz daha çok uyuyor bebişimiz ,emiyor nşallah çabuk büyürüz herkese rahat doğumlar nasip etsin rabbim

sağolun darısı sizlerin başına iyiyiz gece ler biraz uykusuz gündüz daha çok uyuyor bebişimiz ,emiyor nşallah çabuk büyürüz herkese rahat doğumlar nasip etsin rabbim

yeniden hayırlı olsun cnm iyi olmanıza sevindim..Allah sağlık sıhhat versin hep..
ilk günler öyle olur annesi gündüz hep uyur bıcırıklar, annelerini uykusuz bırakırlar geceleri de:) sağlıklı olsunlar da uykusuz kalalım..
maşaAllah annesinin sütü ile abi olur Batuhancık inşaAllah..
amin cnm inşaAllah biz de sağ salim kavuşuruz, duana bizi de eklediğin için çok sağol..
Allaha emanet olun yavrunla..

özlem 71 ,sormayı unuttum canım ya,hamileliğinde yaşa bağlı riskler var demiştin ne oldu canım ya..umarım minik batuhan doktorları yanıltmıştır.sağlıkla sıhhatle gelmiştir inşallah kuzun.inan kaç gündür aklımda..okursan lütfen cevap yaz..

şükürler olsun canım doğar doğmaz zaten ilk srumdu muayneye gidiyor ya bebek saglıklı oğluşum çok şükürtarama testi işte yastan risk var diyolar doktor saglıklı dedi hafif bi sarılık olmuştu ikinci gün düştü azaldı dünde göbüşü düştü

şükürler olsun canım doğar doğmaz zaten ilk srumdu muayneye gidiyor ya bebek saglıklı oğluşum çok şükürtarama testi işte yastan risk var diyolar doktor saglıklı dedi hafif bi sarılık olmuştu ikinci gün düştü azaldı dünde göbüşü düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…