- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.601
sağolasın ayşebaharcım iyiyim hamdolsun, gün sayıyorum doğum için..
senden de dördüncü kez sezeryan olan bir anne olarak deneyimini dinlemek isterim, benim ikinci sezeryanım olacak Allah izin verirse, korkmalı mıyım sence :)
ben de dün dr.umdaydım ve bebeğin suyunun biraz azaldığını söyledi, inşaAllah 37. haftayı doldurana kadar idare eder suyu..
Allah bağışlasın yavrularını yarenahsen..
dördüncü bebeğini de sağlıkla kucakla inşaAllah...
kızlarını Allah bağışlasın cnm ve üçüncü yavrunu da gönlünden geçtiği gibi nasib eder mevlam inşaAllah...
bu arada ayşebahar bebeğinin yanaklarından öpüyorum..pamukhelvacım rabbim yardımcın olsun,doğumun kolay olur inşallah..kızlar banada dua edin az kaldı artık
Anneligin ücüncüsü dördüncüsü heyecanı olmaz her bebek ayrı heyecandır ama uzerine basa basa belirtmenin anlamı yok hic anne olmamıs veya olmaya calısanlara inat gibi bu nasıl bir topik ismi ve ayrımcılıktır böyle ilk kez anne olacak olan gelip tecrübelerinizi paylasamaz mı yani kınıyorum hemde siddetle...
epeydir yazamadım arkadaşlar, ben gecen hafta persembe sabahı doğum yaptım,batuhanıma kavuştum ,35. haftada geldi oğluşum, sancım vardı çok,bi gün boyunca anlamadım hastaneye geldik sabahın beşinde doğumum normal doğum oldu yani aklımda yoktu normaldoğum ama oldu darısı sizlerin başına
Merhabalaaar
Rabbm tum hamile annelere bebislerini saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin
Rabbim tum isteyenlerin gobisini doldursun
İmrendim sizlere ben malesef hala tek cocukluyum aslinda iki bebeli olacaktm ama malesef 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken kaybettim ikinci oglusumu ve bebegimi kaybettikten sonra daha cok ister oldm ikinci hatta ucuncu bebis ama esime kalirsak tek cocuklu kalacaz ikinci karnimdayken bu bir bucuk yasina gelsin ucuncuyu yapariz diyen esim simdi ikinciye bile yaklasmiyor bu beni coook uzuyor en cok oglm icin kardes istiyorum o cok istiyor dua ediyor isim bile bulmus olmayan kardesine yusuf eymen olsun diyor
Yasimda 34(agustosta 35 77 liyim ) bekleyecek vaktimde yok ama esim ikna olmuyor ben bebegimi rahm agzi yemezliginden kaybettim bir daha gebe kalsam ucuncu ayda dikis atilacak yatacam esm simdi de onu bahane ediyor oyle yatarak hamilelikmi geçer diyor, insallah rabbim esimin icine de bebek ozlem verir insallah fikirleri degisir
Cevremde tum arkadaslarim iki uc bebeli cok imreniyorm onlara
canım nasılsın?
kesinlikle korkma canım..
inan herşey çok hızlı olup bitiyor.
kaçıncı haftadasın canım şimdi?
doğum ne zaman?
canım benim aynı yerden oldu sezeryanım.
çizgi şeklinde alıştım ağrım sızım yok...
inan korkacak bişey yok.
canım ne kadar kaldı senin?
çok özledim sizi kızlar...
bende seni çok öpüyorum canım..
bu nasıl soru?
beğenmiyorsan yazma kardeşim!
bende senin bu yazını kınıyorum.
topiği baştan sona okuma zahmetine katlansan
en azından ilk 5 sayfayı bile okusan
hiç anne olmamış ama olmak için uğraşan ne çok yazan anne olduğunu görürdün
biz burada ayrımcılık değil , tecrübelerimizi aktarıyoruz....
Allah analı babalı büyütsün özlemim..
kavuşmuşsun oğluna...
erken doğum olmuş..
nedeni neydi canım
batuhan annesini çok mu özlemiş:)
şimdi nasıl kuzun? küveze mi aldılar
sen nasılsın
canım hoşgeldin...
inşallah yüce Rabbim sana ve dileyen herkese verir canım
sen üzülme ümitvar ol..
yaşını kafaya takma..aynı yaşta sayılırız...
hiç sorun etme bunu..
oğlun için üzüldüm...hayırlısı olsun...
şükürler olsun canım doğar doğmaz zaten ilk srumdu muayneye gidiyor ya bebek saglıklı oğluşum çok şükürtarama testi işte yastan risk var diyolar doktor saglıklı dedi hafif bi sarılık olmuştu ikinci gün düştü azaldı dünde göbüşü düştü
canım nasılsın?
doğum ne zaman?
inan korkacak bişey yok.
Canım allah analı babalı büyütsün kuzunu bebeğim
evet yoğun giremiyorum ama
hep aklımdasınız
nasıllar bebekler nasıl diye
kuzun nasıl neler yaşadın hastanede
kuzun nasıl anlat
arkadaşlar bu topiği yeni keşfettim.4.bebeğim yolda.7 haftalık.sürpriz oldu.ilk başta çok kötü oldum ama şimdi alıştım 4 çocuk fikrine.çalışıyorum ve oğlum 3.5 yaşında.küçük kızım 10 ve büyük kızım 14 yaşında.yaşım 36.aslında hayalimdi 4 çocuk ama başa gelince kabullenmesi zor oldu.şimdi bulantım çok.diğerlerinde hiç olmamıştı.bu topik bana çok moral oldu.okudum biraz.yanlız değilmişim.benim gibi 4 çocukluları görünce çok hoşuma gitti.hepinizin kandili mübarek olsun.
epeydir yazamadım arkadaşlar, ben gecen hafta persembe sabahı doğum yaptım,batuhanıma kavuştum ,35. haftada geldi oğluşum, sancım vardı çok,bi gün boyunca anlamadım hastaneye geldik sabahın beşinde doğumum normal doğum oldu yani aklımda yoktu normaldoğum ama oldu darısı sizlerin başına
amin baharcım amiiin..duaların için rabbim razı olsun...tez zamanda senin kucağını da bir nurtopuyla doldursun rabbim...evlat isteyen bütün kardeşlerim bu duyguyu hayırlısıyla tadar inşallah...
canım nasılsın?
doğum ne zaman?
inan korkacak bişey yok.
canım ne kadar kaldı senin?
çok özledim sizi kızlar...
bende seni çok öpüyorum canım..
bu nasıl soru?
beğenmiyorsan yazma kardeşim!
bende senin bu yazını kınıyorum.
topiği baştan sona okuma zahmetine katlansan
en azından ilk 5 sayfayı bile okusan
hiç anne olmamış ama olmak için uğraşan ne çok yazan anne olduğunu görürdün
biz burada ayrımcılık değil , tecrübelerimizi aktarıyoruz....
Allah analı babalı büyütsün özlemim..
kavuşmuşsun oğluna...
erken doğum olmuş..
nedeni neydi canım
batuhan annesini çok mu özlemiş:)
şimdi nasıl kuzun? küveze mi aldılar
sen nasılsın
canım hoşgeldin...
inşallah yüce Rabbim sana ve dileyen herkese verir canım
sen üzülme ümitvar ol..
yaşını kafaya takma..aynı yaşta sayılırız...
hiç sorun etme bunu..
oğlun için üzüldüm...hayırlısı olsun...
yok canım küveze konmadışükürler olsun 35 hafta bende bi sancı düzenli olarak belden vuruyordu nasıl aglıyodum valla eşim dayanamadı sabahın beşinde gittikki aşagı inmiş açılma olmuş normakl doğum yaptım yoksa bi önceki sezeryandı benim buda öyle olacaktı,benişmde 2kilo 900 doğdu gerek kalmadısagolun darısı diğer arkadaşlarımızın başına herkes yavrusuna sağlıklı olarak kavuşur inşallah
Aysebaharim merhaba canim,
sagolasin canim...nasilsin iyimisin, yavrularin nasil iyiler insallah? Biz hamd olsun iyiyiz oglusumla..Kuzum da iyi - su anda uyuyor, nete girebildim, yoksa ne zaman bilgisayar basina gecsem uyaniyor. Kuzumun gaz problemi oluyor teyzesi ya, o da gecerse rahatlayacak baya.. bu ayin sonundada asilarimiz basliyor. Insallah cok cani yanmaz yavrumun...
Hastanede ameliyat bölümü ve doktorlar iyiydide, ondan sonra ki bakim hic iyi degildi.. Hastaneye pazar yattim, pazartesi dogum oldu 12:12 gece, cumartesi günüde ciktim hastaneden eve geldim oglusumla...
Ama Allaha sükür dogum sonrasini iyi atlattim, dedigin gibi ilk hafta biraz zor oldu, yani dikisler alininca rahatladim. Her gün daha da iyiye gidiyor iste, dikis yerlerimde iyilesiyor. Doktor kontrolde her seyin yolunda oldugunu söyledi... darisi artik ikinci bebisimin hamileligine diyorum)
Seni ve diger arkadaslari cok özlüyorum canim.. her firsatta girmeye calisacagim...öpüyorum canim
hayirli olsun canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin..
Özlemmmmm,
hayirli ugurlu olsun canim...Allah anali babali büyütmeye nasip etsin.. adi ne oldu oglusunun, nasil geceleri seni uykusuz birakiyor mu, gaz problemi falan yasiyormusunuz. Dogum hikayeni bekliyoruz ona göre... kac kilo dogdu, boyu ne kadardi??
canim, Rabbim sanada kolay dogumlar nasip etsin insallah...tek avazda kurtarsinda, güzel haberlerini paylas bizimle... öpüyorum canimmm
Amin sagol allah razi olsun canim
En cok oglum icin istiyorum 5 yasini dolduracak bu ay, yas farki cok olmasin istiyorum ama yine de en hayirlisini rabbim bilir
maşaAllah Batuhan'a...tarama testleri boş yere can sıkıyor, en iyisi hiç yaptırmamak esasında..
sağolasın canım hamdolsun iyiyim, son günlerim, cumartesi kontrolümüz olacak ve doğum gününe karar vereceğiz artık..ayın 15'i
gibi alacak dr.um sanırım...
benim de aynı yerden kesi olacakmış yeniden, inşaAllah senin gibi kolay atlatırım ben de..ilk doğumumda çok rahat geçirmiştim sezeryan sonrasını, bunda da öyle olmasını diliyorum..
çok teşekkür ederim tatlım içimi ferahlattın...yavrularınla sağlıklı-huzurlu günler diliyorum
kızlar yarın 40. haftam doluyor ve bende hala tık yok.nst ye giriyorum,bebek normal ama bende sancı yok.muayenede oldum ve hiç açılma da yok.beklemek çok kötü.insanı sıkıntı basıyor.suni sancıyla da doğurmak istemiyorum,çünkü oda çok berbat.inşallah bir an önce sancım başlar ve hayırlısıyla doğumum olur...
pamuk helvam habersiz bırakma..
ne zaman doğum haber ver..
benim minnoş uyuyor şu an...
diğerleri oynuyor
2. sınıfa geçti büyük sıpam..
kitap okutup oturdum pc başına:)))
kızlar yarın 40. haftam doluyor ve bende hala tık yok.nst ye giriyorum,bebek normal ama bende sancı yok.muayenede oldum ve hiç açılma da yok.beklemek çok kötü.insanı sıkıntı basıyor.suni sancıyla da doğurmak istemiyorum,çünkü oda çok berbat.inşallah bir an önce sancım başlar ve hayırlısıyla doğumum olur...
Cok sevindim sana da canım..
aşıları olurken ben ağlardım sonrasında ağlamaz oldum
alıştım galiba:)))
canı yanmaz annesi..
lazım o mikroplar vücuda:)
arada gir çok özledim seniii
Canım pamuk helvam..canım öptüüm bol bol kuzularısağolasın canım, cuma günü randevum var doğum gününe karar verecek artık sanırım dr.umuz..
dualarınızı esirgemeyin, haber veririm sizlere..
tatlı minnoşunu ve ablalarını abisini öperim çok çok
Allah yardımcın olsun cnm, bir an evvel kendi sancın gelir de bebeğini sağlıkla kucaklarsın inşaAllah..
Allah kolay bir doğum nasib etsin sana..ve tüm doğumu bekleyenlere inşaAllah..
merhaba canim,
nasilsin iyimisin, ne var ne yok - bebis nasil büyüyor mu?? Ya sen nasil basa cikiyorsun, ben bir taneyle nete giremiyorum)), herhalde 2 tane olsalar hic giremicem.. bu iste galiba tecrübe önemli , saka bir yana cocuklar cok özel varliklar..
Biz iyiyiz, oglusumda bana bakiyo - gözler bende..elini emmeyi aliskanlik haline getirdi, sende yasadin mi hic böyle bisey.. Bu arada sen emziriyormusun canim ya.. sütünün yeterli oldugunu nasil anliyorsun??
arada girerim yine canim, öpüyorum
hayirli dogum olsun insallah canim.. dualarimiz seninle
Canım haticem.. ben iyiyim ya sen nasılsın ? canım ben 3 taneyle nete e girebiliyordum ama 4 beni bitirdi
en son saçımı ne zaman taradım hatırlamıyorum valla:))) canım benimkiler hiç parmak emmemişti.
ama bu son numara; bu şehzade sandı gerçekten kendisini:)) harem kurmasa iyi:)) bu parmak emiyor canım(
ama ne vakit görsem eli yerine anne sütü veiyorum:))
canım ben emziriryorum. yetersiz olduğunu aldığı aylık kilo alımından anlıyorum
bu ay 600 gr almış. ve 500gr alt sınır zaten..
yani benim sütüm bu aşamada yetersizleşmeye başladı canım..
ek gıdalara başlamayı düşünüyorum. ama evi de yaz temizliğine aldım.
ev harman yerine döndü.. bir yerden temzilik bir yerden yıkama halıları ve yorganları..
sorma canım.. bu arada 66.9 kg ya düştüm.. bu beni mutlu eden bişey..
doğuma 87 kgyla girmiştim..20 kg verdim.. 60 kg şimdilik hedefim..
dua et bana bu miraç kandilinde... sizleri çok seviyorum... hepiniziin kandili mübarek olsun..
merhaba canim,
iyi olmana sevindim. bende iyiyim, oglusta iyi sükür. Güldürdün beni, cocuga dogmadan sehzade diye diye sehzade oldu) desene. Bende halen emziriyom. Son kontrolden bu yana fazla mama vermedim sütüm yetiyormu yetmiyormu anlamak icin. Haftaya carsamba kontolümüz var bakalim kac kilo olduk. Doktor haftada 250 gr normal demisti.
Sen baya güzel kilo vermissin canim ya, nasil basardin bunu? Ben hamileligimi 70 kg ile bitirmistim, simdi 59 ile 61 arasinda gidip geliyorum...insallah hedefim 54 kg falan. Bu arada canim senin göbüs ne alemde, halen sismi, ne zaman iner göbegimiz sence?
Canim bende sizleri özlüyorum...dualarimdasiniz hep... Bu arada Pamuk helvam nerde acaba, gün aldimi ki dogum icin..insallah hersey yolundadir...
selam güzel anneler nasılsınız.uzun zaman oldu ..müjdemi vereyim size..14 haziran perş. sat 21 civarı 4 saatlik suni sancı sonucu oğluşum dünyaya geldi..ikimizde iyiyiz hamdolsun.doğumdan 1 gün önce özel kontrolümde 4200 gr denen bebeğim 3100 gr dünyaya geldi..şu sıralar sarılığı var ve hastaneye git gel yapıyoruz..çok şükür yatacak kadar yükselmedi..bu arada pamuk helvanın da güzel haberini alırız inşallah..allah doğum yapacak olan bütün annelerin yardımcısı olsun..çok yoğunum sık giremiyorum ama fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum..hepiniz Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?