- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.621
Canım haticwm bir saat geç girdim seni kaçırdım bak..
Ben bugün şeftali muz verdimm azda paşaya:))
canım göbüş yerinde ama indi..
bugün 66.2 kgyum.. Emzirirken gerçekten gidiyor..
Keşke az alsaydım baştan ama bu benim kaderim:))
4 ündede 30 kg aldım..
4 ay sonunda platese başla o yavaş yavaş iner zaten
amma ben veledlerden fırsat bulup spor yapamıyorum
plates topumu çıkarınca tüm çocuklar topuma saldırıyor
öyle böyle değil..
lastiğim birinde topum birinde yakında donumu da alacak bunlar:))
pammuk yazmamış bişey bende merak ettim
seni kocamman öpüyorum kuzunu da
selam güzel anneler nasılsınız.uzun zaman oldu ..müjdemi vereyim size..14 haziran perş. sat 21 civarı 4 saatlik suni sancı sonucu oğluşum dünyaya geldi..ikimizde iyiyiz hamdolsun.doğumdan 1 gün önce özel kontrolümde 4200 gr denen bebeğim 3100 gr dünyaya geldi..şu sıralar sarılığı var ve hastaneye git gel yapıyoruz..çok şükür yatacak kadar yükselmedi..bu arada pamuk helvanın da güzel haberini alırız inşallah..allah doğum yapacak olan bütün annelerin yardımcısı olsun..çok yoğunum sık giremiyorum ama fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum..hepiniz Allaha emanet olun..
merhaba arkadaşlar, haticecim ayşecim ve simurgminacım merakta bırakmışım sizleri, malum iki minişli bir anne olunca fazla vakit bulamıyorumm bilgisayara ayıracak...
19 haziranda kavuştuk çok şükür kuzumla, son kontrolümüzde dr.umuzun ani kararı ile akşam 18.30 da aldılar bebişimi...3830 gr ve 52 cm doğdu miniğim...çok şükür ikimiz de sağlıklıyız..bir aylık olduk bile neredeyse..
sizler de iyisinizdir inşaAllah..
simurgminam tebrik ederim, sen de almışsın yavrunu kucağına çok şükür. ne güzel kolay bir normal doğum yapmışsın, maşaAllah yavruna..sağlıkla huzurla büysünler, inşaAllah hayırlı uzun ömürleri olsun yavrularımızın..
Tekrar merhaba canım hosgeldin, ee iki bebis oldumu kolay değil ben tek bebisle zor vakit buluyorum. İnşallah biraz daha geçince daha rahat olur. Maşallah yavruna canım, Rabbim nazarlardan saklasın. Şimdi ne kadar kilosu ve boyu?
Mikail de gecen hafta ishal ve grip oldu ama şükür şimdi daha iyi. Birde ben masaja gidiyorum, sol el parmaklarim uyuşuyor karpaltünel sendromu olmuş. Şimdilik haberler bu kadar bizden.
Aysebaharim sen nasılsın bebis nasıl? Bizleri habersiz bırakma.
Hepinizi kocaman öpüyorum. Sevgiler
geçmiş olsun hem Mikail'e hem sana..Mikail iyileşmiştir tamamen inşaAllah..
parmak uyuşması neden oluyormuş, acil şifalar diliyorum cnm masaj iyi gelir umarım..
haklısın cnm bebek bakımı zaten başlı başına tam mesaili bir iş, bir de ilgiye muhtaç bir çocuk daha varsa oturmak için bu saatlerin gelmesi küçüklerin uyuması gerekiyor ancak:)
bir de kıskançlıklardan ötürü; tam miniği emzirirken ablamızın çişinin gelmesi, susayacağının tutması derken bayağı yorucu bir maratondayım..
ben de bu hızlı tempoya ancak bir ay dayanıp patlak verdim, boynum ağrıyor, onunla bağlantılı olarak da sabahları yataktan kalkarken de başım dönüyor çok fena..geceleri emzirmek için yat kalk yapıp, bir de olur olmaz yerlerde pozisyonlarda uyuyunca böyle oluyor..kızımda da aynı şikayetlerle gitmiştim dr.a..yarın yeniden fizik tedavi dr.una gideceğim...
bebeğim şu an kaç kg bilmiyorum cnm, aylık kontrolümüz perşembe günü bakalım ne kadar olmuş bizim bıdık..gözüme büyümüş gibi görünüyor biraz..0-3 ay badileri ilk eve geldiğimizde çok koskocaman duruyordu üzerinde, şimdi iyi duruyor..bakalım ben de merak ediyorum..
biz de öpüyoruz cnm Allaha emanet olun yavrunla..
merhaba pamuk helvacim,
nasilsin iyimisin bebis nasil?? Bizi sorarsan sükür daha iyiyz, MIkail de iyilesti - ama yeni yeni huylari cikiyor beyefendinin... kucagimda emerken uyuyor ama yatagina yatirinca kalkiyor.. gündüzleri 2,5 saat falan uyuyan cocuk simdi yarim saat ancak uyuyor - ne yapacagimi sasirdim inan...
Sorma bende emzirirken kolumun altina destek koymadigim icin sol el parmaklarim uyusuyor - o yüzden simdi masaja gidiyorum.. bakalim faydasini görecekmiyim.. insallah senin probleminde gecer bir an önce...
Mikail bey su an ayagimda sallanarak uyudu, az önce yatagina koymustum ama kalkti... yine yatirdim ayagima uyudu... öyle yazabiliyorum simdi...
Ben kendi kendine yataginda uyusun istiyorum ama - olmuyor..nasil alistiracagim bilmiyorum... sen tecrübelisin - varmi tavsiyelerin??
Ayse baharim sen nerelerdesin seninde tavsiyelerin varsa paylasirsan sevinirim canim..
Hepinizi kocamannnnnnnnnnn öpüyorummmmmm
ayşebahar çok teşekkür ederim...evet normal doğum yaptım ve çok şükür zor olmadı.hatta bebeğimi kucağıma verdiklerinde öpe koklaya odamıza gittik.sabaha kadar hep emzirdim.yani o kadar ki rahattım..sarılığı düşmeye başladı,dediğin gibi yeni doğan sarılığı.bu arada bebeklerin karışması imkansız..ultrason görüntüsüyle aynı yüz..ama şu var ki doktorlar fazla kilo söyleyip sezaryene yönlendirebiliyor.e haliyle buda onlar için para demek..çünkü 4500 gr deyip sezeryan olan bir kadının bebeği 2500 gr doğmuş.bu arada dikişsiz doğum yaptım..doğumu doktor yaptırdı..ben ebeler yaptırır sanıyordum,sancı odasında ebeler ilgilendi,masaya çıknca doktor geldi..maceramız böyle canım..senin güzel meleklerini öpüyorum..rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin...
aysebaharim canim tekrar merhaba,
evet ya kacirmisiz birbirimizi...nasilsin iyimisin, oglusun nasil??? Biz iyiyiz sükür, oglum uyuyor, bundan istifade hemen foruma girdim sana ve diger arkadaslara yazayim diye... güldürdün beni, topum birinde lastigim birinde ....)))), alemsin gercekten...
Pamuk helvam´dan haber yok halen degil mi ya...insallah dogum yaptiysa sag salim kavusmustur yavrusuna... güzel haberlerini aliriz umarim... Oglum uyuyor demistim ya, uyandi beyefendi...neyse canim yine yazarim...
Kendine ve yavrularina iyi bak..Allaha emanet olun, kocaman öpüyorum...
canim hayirli olsun, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah.. doktorlar baya bir farkli söylemisler ya kilosunu.. hayret... ama sükür kavusmussun ya yavruna, önemli olan o...
öp onu bizim yerimize...
merhaba arkadaşlar, haticecim ayşecim ve simurgminacım merakta bırakmışım sizleri, malum iki minişli bir anne olunca fazla vakit bulamıyorumm bilgisayara ayıracak...
19 haziranda kavuştuk çok şükür kuzumla, son kontrolümüzde dr.umuzun ani kararı ile akşam 18.30 da aldılar bebişimi...3830 gr ve 52 cm doğdu miniğim...çok şükür ikimiz de sağlıklıyız..bir aylık olduk bile neredeyse..
sizler de iyisinizdir inşaAllah..
simurgminam tebrik ederim, sen de almışsın yavrunu kucağına çok şükür. ne güzel kolay bir normal doğum yapmışsın, maşaAllah yavruna..sağlıkla huzurla büysünler, inşaAllah hayırlı uzun ömürleri olsun yavrularımızın..
Mikail nasıl oldu canım...Tekrar merhaba canım hosgeldin, ee iki bebis oldumu kolay değil ben tek bebisle zor vakit buluyorum. İnşallah biraz daha geçince daha rahat olur. Maşallah yavruna canım, Rabbim nazarlardan saklasın. Şimdi ne kadar kilosu ve boyu?
Mikail de gecen hafta ishal ve grip oldu ama şükür şimdi daha iyi. Birde ben masaja gidiyorum, sol el parmaklarim uyuşuyor karpaltünel sendromu olmuş. Şimdilik haberler bu kadar bizden.
Aysebaharim sen nasılsın bebis nasıl? Bizleri habersiz bırakma.
Hepinizi kocaman öpüyorum. Sevgiler
merhaba pamuk helvacim,
nasilsin iyimisin bebis nasil?? Bizi sorarsan sükür daha iyiyz, MIkail de iyilesti - ama yeni yeni huylari cikiyor beyefendinin... kucagimda emerken uyuyor ama yatagina yatirinca kalkiyor.. gündüzleri 2,5 saat falan uyuyan cocuk simdi yarim saat ancak uyuyor - ne yapacagimi sasirdim inan...
Sorma bende emzirirken kolumun altina destek koymadigim icin sol el parmaklarim uyusuyor - o yüzden simdi masaja gidiyorum.. bakalim faydasini görecekmiyim.. insallah senin probleminde gecer bir an önce...
Mikail bey su an ayagimda sallanarak uyudu, az önce yatagina koymustum ama kalkti... yine yatirdim ayagima uyudu... öyle yazabiliyorum simdi...
Ben kendi kendine yataginda uyusun istiyorum ama - olmuyor..nasil alistiracagim bilmiyorum... sen tecrübelisin - varmi tavsiyelerin??
Ayse baharim sen nerelerdesin seninde tavsiyelerin varsa paylasirsan sevinirim canim..
Hepinizi kocamannnnnnnnnnn öpüyorummmmmm
ooohoo unutulmusuz buralarda
Çok sevindim canım.. hepimiz anne olduk 3 er 4 er defa:))))
dikişsiz doğum yapman harika olmuş...
birde yurt dışında bebeklerin göbüşlerine çip takıyorlarmış...
çalınmaların kaybolmaların önüne geçmek için...
allah sağlıkla büyütmrk nasipo etsin canım
haticem valla yalanım yok...
fena bunlar...
hele benim 3 numara:)))
yarın 2. yaş doğum günü var onla uğraşıyoruz...
canım çok ama çok sevindim...
Maşallah kilosu boyu yerinde canım...
Allah sağlıkla öpe koklaya büyütmek nasip etsin...
benim kuzum kanlı ishal oldu kızlar...
dua edin..
bayağı zayıf düştü...
bugün 42. gün....
haastaneden yeni çıktık dün....
Mikail nasıl oldu canım...
ellerindeki uyuşma nedenmiş...
ben iyiyim bebeğim ishal canım benimde..
kanlı ishal..
tahlillerde amip bulunuyor...
Canım...ben yanına uzanıyorum uyuyor.
4 ünü de böyle büyüttüm...
yıka ve doyur yatır...
ama aynı saattte yap birde öyle dene canım
sağol tatlım inşaAllah geçer, bizim sağlıklı olmamız lazım kii yavrularımıza iyi bakabilelim..
emzirdiğimden ötürü ilaç yazamadıklarından sabah kalktığımda baş dönmem devam ediyor, Allah'tan gün içinde hafifliyor..senin de bir an evvel düzelir elin inşaAllah..
kendi kendine yatağında uyuması için çok minik değil mi cnm? tabii sen daha iyi bilirsin ancak ben kızımı taa bebeğim doğana dek yanına yatarak uyuturdum..emzirme döneminde de emerken uyuyakalırdı...
yatır-kaldır, ferber gibi yöntemleri hiç denemedim bana biraz acımasız geliyor özellikle ferber..
sallanmaya alışması kötü olmuş yalnız, ben hiç sallamadım kızımı, bunu da sallamak zorunda kalmam umarım..
benim tavsiyem; emzirdikten sonra koy yatağına, sen de uzan yanına iyice dalana kadar senin kokunu alsın kendini güvende hissetsin, sonra koy beşiğine cnm...kolaylıklar diliyorum :)
ooohoo unutulmusuz buralarda
haticem valla yalanım yok...
fena bunlar...
hele benim 3 numara:)))
yarın 2. yaş doğum günü var onla uğraşıyoruz...canım çok ama çok sevindim...
Maşallah kilosu boyu yerinde canım...
Allah sağlıkla öpe koklaya büyütmek nasip etsin...
benim kuzum kanlı ishal oldu kızlar...
dua edin..
bayağı zayıf düştü...
bugün 42. gün....
haastaneden yeni çıktık dün....
Mikail nasıl oldu canım...
ellerindeki uyuşma nedenmiş...
ben iyiyim bebeğim ishal canım benimde. kanlı ishal..
tahlillerde amip bulunuyor...
Canım...ben yanına uzanıyorum uyuyor.
4 ünü de böyle büyüttüm...yıka ve doyur yatır...
ama aynı saattte yap birde öyle dene canım
iyyim aysebaharcim saol ,evet 2 aylik hatta ayin 3 unde 3 aylik olacak zaman cabuk geciyor ,sen nasilsin nasil gidiyor 4 cocuk ,ben cok zorlaniyorum bazen
sağol ayşecim, aminn hepimize yavrularımızı sağlıkla büyütmek nasib olur inşaAllah...
çok geçmiş olsun küçük bebişin değil mi? hastaneden çıkmışsınız çok şükür, daha iyidir şimdi yavrun inşaAllah..
iyyim aysebaharcim saol ,evet 2 aylik hatta ayin 3 unde 3 aylik olacak zaman cabuk geciyor ,sen nasilsin nasil gidiyor 4 cocuk ,ben cok zorlaniyorum bazen
merhaba canim,
Allah hepimize saglik versin canim, biz saglikli olacagiz ki bebislerimize bakabilelim, haklisin... Nasilsiniz bu arada iyisiniz insallah? Biz hamd olsun iyiyiz... ama yazdigim gibi uyurken biraz zorluyoruz kendimizi, ama ne yapalim her cocugun kendine has bir huyu var sanirim uyurken.
Elim icin iste halen masaja devam, haftaya da gidicem 3 kere daha, ondan sonra ramazan boyunca ara verip ondan sonra tekrar 6 seans daha alicam insallah... oradakiler öyle iyi olur dedi...insallah artik..
Ben sallamamaya özen gösteriyorum, ama masaja giderken annem baktigi icin - ben gelene kadar uyutmus oluyor, anne sallamadin degil mi diyorum - yok sallamadim diyor ama - ben eminim ki salliyor). Senin dedigin gibi canim bende yanina uzanacagim artik, öyle deneyecegim. Senin bebis nasil uyuyordu canim ya, sence gündüzleri yarim saat uyuyup kalkmasi normal mi??
Sagol canim tavsiyelerin icin.. öpüyorum sizi kocaman..
unutulmadin canim, sadece eskisi gibi giremiyoruz bebislerden... nasilsin iyimisin, yavrun nasil???
aysebaharim canim,
cok gecmis olsun sizede, insallah bir an önce gecer ishali? Ilac falan veriyorlar mi peki??? Rabbim yavrularimizi korusun insallah. Canim sana da sorayim - gündüz oglumun sence yarim saat uyumasi normal mi bir yatirdigimda?? Gündüz uyumamasi beni endiselendiriyor ne bileyim, kilo almaz falan diye... önceden uyuyordu - simdi ise pek yok...
Acaba diyorum ac oldugu icin mi uyumuyor - yani sütüm yetmiyormudur ki?? Halbu ki günde Allaha sükür 2 kere falan kakasini yapiyor.. doymuyor desem - gece uyumaz - yani ek mama zaten vermiyorum yaklasik 1 aydir..
SEn tecrübelisin tavsiyelerini bekliyorum seninde canim... Sizide kocaman öpüyorum...
naber kızlar bende fırsat bulamıyorum bebeğimden malum evde dört erkekim olduuu...benim batuhanmda bu salı ikinci ayını bitiriyor üç ayından gün alacak arada gülücük atıyor bize her bi hareketiyle mutlu oluyoruz,dün biraz yeşilimsi kaka yaptı bi defa korktum sonra normal oldu şükür yeni doğum yapan arkadaşlarım güle güle büyütün inşallah ..
gerçekten benim üç ken zorlanıyorum canım Allah kolaylık versin benimki de salı günü 3 ayına giriyor benden önce yapmıştın dimi doğumu sen galiba...:2:::13:
Canım evet çıktık şükür..
Ama ishal hala devam ediyor.
İnşallah şifa verir Rabbim yavruma...
Maşallah canım sende büyüttün. Seninkiler kaç yaşlarında canım...
Nasıl zorlanmam anamı ağlatıyorlar.
Yaşları da küçük ya..
Sanırım ondan.
2 yaşına giren kızım çok yaramaz.
Allahım öldürüyor inan beni...
Bebekten çok onla ilgileniyorum.
En çok 2 numaralı kızıma üzülüyorum.
Sanki ona fazla zaman ayıramıyormuşum gibime geldi
Oturdum ağladım valla
4 yaşına girecek o da ayın 8 inde...
Evet canım serum aldık şimdi de serumu su olarak veriyorum.
reflor de veriyorum.
canım sein bebeğin bir yatırışta 2 saat 2 buçuk saat uyumalaı..
ve günde 2- 3 kere...
benim bebeğim ise günde 2 defa 1- 1 buçuk saat uyumalı
Gece ise sabaha dek rahat uyumuş olsun...
Benim ilk oğlum gündüz hiç uyumadı.
Doktora götürdüm.
Hiç bir şeyi yok dedi doktorum.
Belki de o öğlen uykusuna gereksinim duymayan özel bir çocuktur dedi...
HAticem bu yüzden endişe etme..
Belki senin yavrunda öğlen uykularına gereksinim duymayan özel bir çocuktur...
4 tane pipi!!!!!!!!!!!!!
Bir evde:)))
Canımsın nasılsın...
İyiyiz canım sende iyisin belli ....
Allah yardımcımız olsun kızlar..
hepinizi kpcaman öpüyorummmmmmm
3 mayista yaptim canim ,cok zor cok ama canlari sagolsun
6 ve 8 yaslarindalar buyuduler sayilir ama yinede ilgi ozveri istiyorlar kolay degil,bazen kucugu uyutuyorum ses yapiyorlar kiziyorum sonra uzuluyorum,senin 2 yasindaki kucukmus iki yas sendromu olur onda off allah yardimcin olsun ben aynen su durumdayim
merhaba canim,
Allah hepimize saglik versin canim, biz saglikli olacagiz ki bebislerimize bakabilelim, haklisin... Nasilsiniz bu arada iyisiniz insallah? Biz hamd olsun iyiyiz... ama yazdigim gibi uyurken biraz zorluyoruz kendimizi, ama ne yapalim her cocugun kendine has bir huyu var sanirim uyurken.
Elim icin iste halen masaja devam, haftaya da gidicem 3 kere daha, ondan sonra ramazan boyunca ara verip ondan sonra tekrar 6 seans daha alicam insallah... oradakiler öyle iyi olur dedi...insallah artik..
Ben sallamamaya özen gösteriyorum, ama masaja giderken annem baktigi icin - ben gelene kadar uyutmus oluyor, anne sallamadin degil mi diyorum - yok sallamadim diyor ama - ben eminim ki salliyor). Senin dedigin gibi canim bende yanina uzanacagim artik, öyle deneyecegim. Senin bebis nasil uyuyordu canim ya, sence gündüzleri yarim saat uyuyup kalkmasi normal mi??
Sagol canim tavsiyelerin icin.. öpüyorum sizi kocaman..
unutulmadin canim, sadece eskisi gibi giremiyoruz bebislerden... nasilsin iyimisin, yavrun nasil???
aysebaharim canim,
cok gecmis olsun sizede, insallah bir an önce gecer ishali? Ilac falan veriyorlar mi peki??? Rabbim yavrularimizi korusun insallah. Canim sana da sorayim - gündüz oglumun sence yarim saat uyumasi normal mi bir yatirdigimda?? Gündüz uyumamasi beni endiselendiriyor ne bileyim, kilo almaz falan diye... önceden uyuyordu - simdi ise pek yok...
Acaba diyorum ac oldugu icin mi uyumuyor - yani sütüm yetmiyormudur ki?? Halbu ki günde Allaha sükür 2 kere falan kakasini yapiyor.. doymuyor desem - gece uyumaz - yani ek mama zaten vermiyorum yaklasik 1 aydir..
SEn tecrübelisin tavsiyelerini bekliyorum seninde canim... Sizide kocaman öpüyorum...
naber kızlar bende fırsat bulamıyorum bebeğimden malum evde dört erkekim olduuu...benim batuhanmda bu salı ikinci ayını bitiriyor üç ayından gün alacak arada gülücük atıyor bize her bi hareketiyle mutlu oluyoruz,dün biraz yeşilimsi kaka yaptı bi defa korktum sonra normal oldu şükür yeni doğum yapan arkadaşlarım güle güle büyütün inşallah ..
Canım evet çıktık şükür..
Ama ishal hala devam ediyor.
İnşallah şifa verir Rabbim yavruma...
Maşallah canım sende büyüttün. Seninkiler kaç yaşlarında canım...
Nasıl zorlanmam anamı ağlatıyorlar.
Yaşları da küçük ya..
Sanırım ondan.
2 yaşına giren kızım çok yaramaz.
Allahım öldürüyor inan beni...
Bebekten çok onla ilgileniyorum.
En çok 2 numaralı kızıma üzülüyorum.
Sanki ona fazla zaman ayıramıyormuşum gibime geldi
Oturdum ağladım valla
4 yaşına girecek o da ayın 8 inde...
Evet canım serum aldık şimdi de serumu su olarak veriyorum.
reflor de veriyorum.
canım sein bebeğin bir yatırışta 2 saat 2 buçuk saat uyumalaı..
ve günde 2- 3 kere...
benim bebeğim ise günde 2 defa 1- 1 buçuk saat uyumalı
Gece ise sabaha dek rahat uyumuş olsun...
Benim ilk oğlum gündüz hiç uyumadı.
Doktora götürdüm.
Hiç bir şeyi yok dedi doktorum.
Belki de o öğlen uykusuna gereksinim duymayan özel bir çocuktur dedi...
HAticem bu yüzden endişe etme..
Belki senin yavrunda öğlen uykularına gereksinim duymayan özel bir çocuktur...
4 tane pipi!!!!!!!!!!!!!
Bir evde:)))
Canımsın nasılsın...
İyiyiz canım sende iyisin belli ....
Allah yardımcımız olsun kızlar..
hepinizi kpcaman öpüyorummmmmmm
3 mayista yaptim canim ,cok zor cok ama canlari sagolsun
6 ve 8 yaslarindalar buyuduler sayilir ama yinede ilgi ozveri istiyorlar kolay degil,bazen kucugu uyutuyorum ses yapiyorlar kiziyorum sonra uzuluyorum,senin 2 yasindaki kucukmus iki yas sendromu olur onda off allah yardimcin olsun ben aynen su durumdayim
Evet terrible two!!!!!
Fena durum evde...:)
Uyutmuyor benim sıpalar bebeği.
Evde her an ben 10 olan abileri varken...:)
Kesinliklleözveri haklısın canım.
Allah kolaylık versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?