Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

merhaba tatlım,
geçmiş olsun sana ve yavruna... mevsim geçişi, grip kapıda ne yazık ki.. ben de hafif bir soğuk algınlığı geçiriyorum, ablamıza okuldan bulaştı, oradan da bana tabii..Allah'tan bebişe geçmedi..
altı aylık olmuş Mikailcik, yarı yaşı kutlu olsun, tonton, ak sakallı bir dede olsun; sağlıkla huzurla mutlulukla inşaAllah..
dişleri çıktı mı, huzursuzluğu var diyordun cnm? dişlerden sonra çok kötü acıtıyorlar emerken yaramazlar
geldik geldik cnm, güzel geçti, açık ve temiz hava bebeklerime iyi geldi ..
Ayşebahar artık hiç uğramıyor, iyidir yavrularıyla birlikte inşaAllah..
siz de Allaha emanet olun cnm sağolasın..öptüüüük

pamuk helvam canim,

kusura bakma baya bir gec cevap yaziyorum... hamd olsun iyiyiz canim, gribi sükür atlattik.. Sen nasilsin, bebisler nasil... nasil oldun, soguk alginligin artmamistir insallah... sagol canim güzel dileklerin icin canim. Emerken cok isiriyor Mikail ya, inan emzirirken korkuyorum , vallah su an sadece iki disi varken böyle isiriyor, diger 2si cikinca ne yapcaz bakalim...
Tatilinizinde güzel gecmesine sevindim. Ayse bahar evet ya hic girmiyor, insallah o da iyidir yavrulariyla... Öpüyorum canim sizi, Allaha emanet olun...

slm kizlar bende 3.bebegimi bekliyorum allah nasip ederse..allahim sag saglim bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimize insallahh..herkezin bebisleri hayirli olsun sagsaglim kazasiz belasiz azasiz noksansiz almayi nasip etsin hepimize...aminn..

insallah canim, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah... normal dogum mu ilk iki bebegin...

kızlar ben geldim herkes nasıl..
bebcikler nasıl doğuranlar var mı

az kalmış şafağa melonne..
haticem pamuk helvam diğer kızlar nerdeler?

sağolasın canım, çok şükür biz de iyiyiz..
ben de çok sık açamadım pc yi son günlerde, ne kusuru est. Mikail öğün olarak geçti mi yemek yemeye, neler veriyorsun? orada da dr.lar sebze çorbası, meyva püresi mi öneriyorlar?
biz de sizi öptük cnm, görüşmek dileğiyle...

hoşgeldin melonee..yavrularını Allah bağışlasın,
karnındaki yavrunu da sağlıkla kucağına almanı nasib etsin inşaAllah..
yavruların yaşları kaç, kız mı erkek mi ?
amin duana..her zaman bekleriz..

az kalmış şafağa melonne..
haticem pamuk helvam diğer kızlar nerdeler?

hoşgeldin Ayşebaharcım..
sayfada hatice ile ikimiz kaldık nöbetçi, sizler doğum yaptığınızdan beri
sen nasılsın, yavruların nasıl?
görüşmek üzere cnm........

Canım benim hakkını helal et ne olur.. Çocuklar işte o kadar yoğundum düşün hiç giremedim adam gibi...
Netim de yoktu..
Ama artık burdayım.
sizi yalnız bırakmam...

merhaba kizlar,

pamuk helvam, ayse baharim ve yeni gelen arkadasim.. hosgeldiniz... Hamd olsun iyi olmaya calisiyoruz oglusumla, ama grip falan olduk onu atlattik sükür, bugünde benim bogazim hafif agriyor ve öksürük baslangici var.. onun disinda sükür bir yaramazlik yok..

Mikail ek gidalari seviyor, sükür devam sütü aldim onuda veriyorum günde 2 kere... ek gidaya geceli ve iki disi ciktigindan beri gündüzleri dogru düzgün emziremiyorum, sadece gece uyandiginda emziriyorum... kendimi pek iyi hissetmesemde, ne yapayim sükür ki 6 ay emdi, o teselli ediyor beni...

Sizler nasilsiniz bebisler falan nasil, umarim iyisinizdir... yeniden gelmenize sevindim...hepiniziiii kocamannn öpüyorum...

kız diş mi çıkardı oğluşun
benimki 7 aylık ama tık yok..
bende gündüz emziremiyorum
geceleri emişiyoruz bakalım
haticemmm bana cebini at özelden...

kız diş mi çıkardı oğluşun
benimki 7 aylık ama tık yok..
bende gündüz emziremiyorum
geceleri emişiyoruz bakalım
haticemmm bana cebini at özelden...

hayirli cumalar canim,
evet ya oglusum 5 aylikken cikardi 2 dis. Abimin cocuklari bile 10 aylikken falan cikardi, bizim minik hizli . Canim ben yurt disindayim Avusturya da, cebimi yazsam özelden araman cok masrafli olur sana.. en güzeli bana özelden söylemek istedigin varsa mesaj yazabilirsin.. cok tesekkür canim...

Öpüyorum kocaman...

Avusturya!!!
Canımın içi sesini duymak istemiştim sadece...
Haklısın cebim alav alev yanar di mi:))))
Paşanı kocaman öpüyorum...
5 aylık maşallah canım....Valla bizimkinde tık mık yok bakalım hayırlısı:)

sagolasin canim benim amin cümlemise insallahh..amin insallahh sag saglim kucaklarimiza aliriz hepimiz..benim ilk oglum kaan 8 yasinda 2.oglum berkay oda 6 yasina gircek allah nasip ederse ocak 5 de..sagolasin canim benim..

Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.

slm canim valla cok süpermis ama ben yurtdisindayim bizde esimle düsünmüstükbu konuyu tr de olsaydim keske

merhaba güzel annelerim..
haticecim ayşebaharcım ratlaşamıyoruz bir türlü, iyi olmanıza çook sevindim..
geçmiş olsun haticecim, rahatsızlanmışsınız..iyileşmişsiniz
Ayşem benim ilk bebeğimin de 8-9 aylıkken çıkmıştı ilk dişi..Mikail hızlıymış maşaAllah bizim tontiş de ellerini bır hırsla ısırıyor damaklarda kaşıntı şimdiden başlıyor demek ki..
kullanıcı adını değiştirmişsin, isimlerinizin ilk hecesi mi merak ettim
kızlar benim bebeğim son bir haftadır geceleri kaka yapmaya başladı öyle böyle değil bezi dolduruyor, eğer yapamazsa da gözleri kapalı acı acı ağlıyor, taa ki kakayı yapana kadar..normalde kaka yapmasında bir problem yok ama geceleri niçin böyle yapıyor acaba, başınıza geldi mi böyle bir sıkıntı ? ben oburluğundan olduğunu düşünüyorum, umarım başka bir sıkıntı çıkmaz altından...

görüşmek üzere sizleri öpüyoruum kocaman

ayy kızlar ya çok çok özendim size.. 3 düşüğüm var benimde.. testlerim vs ler yapılıyor.. Allah inşAllah bana da buraya güzel şeyler yazmayı nasip eder.. benim içinde dua eder misiniz? aklınıza gelirsemm.. çok çok şanslısınız.. hepiniz çok çok mutlu olun inşAllah.. evlatlarınızla ailelerinizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…