- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
- Konu Sahibi filozofcan
-
pembe masal kosovada mısın yani şimdi? aa ne değişik :)))
filozofcum, acele etme derim ben ama rahatlıycaksan aldır , içinde kalmasın, belli ki panik yapacaksın, aklından gitmeycek... aldır kurtul :)
ayy inş hayırlı bi sebeptendir gecikme, bende bebiş yok maalesef, 4. ayımızdayız denemede ama olacağını sanmıyorum, gayet umutsuzum yani :))) hangi şehirdesin pembemasal? ayşegül benim ismim :)
balım ben sabah test yaptım negatif çıktı ama pozitif çıksaydı sizi terkeder miydim hiç,öyle şey olur mu canım benim.
eşime söyledim artık alır mı bilmiyorum.geçen ki gebelikte idrar testinde çıkmamıştı.o yüzden eşim pek istemiyor idrar testi yapmamı.ama şimdi kan testi de vermek istemiyorum.bilmiyorum ya bakalım alırsa yarın sabah sonucu yazarım.
bu gece herkes kocuşunun yanında sanırım.kimse bana destek olmuyor..
eşim test almış yap bari dedi.ben sabah yapacam dedim ama ha sabah ha akşam sonuş aynı çıkmıyor dedi.ve ben yaptım sonuç negatifyine kendimi tutamadım ağladım ağladım..
ayyy cnm yaaaa bekle daha belki geç belli olur geç döllenmedir bak işte bende bu yüzden yapmıcam 10 gün sonra yapcam eğer ozmana kadar adet olmazsam zaten geç belli oluyo benim ilkinde öle oldu beklicem beklicem beklicem ama çok merak ediyorum.... :111:
canım...idrar testi mi yaptın eğer öyle ise geç sonuç verir adet olmadıysan hala şans var demektir ama bebiş yoksada üzülme Rabbim zamanı gelince bize de nasip edecek dua ediyorum sizlerede kendimede olacak inşallah.
canım benim önceki gebelikte idrarda çıkmadı kanda çıktı.biraz daha bekle canım adet olmazsan kan testi yaptır.umudunu kaybetme..
Kosovadanim canim:)
herkese slm, bu ay bende umutluyum sat 21 kasim ama 2 3 aydir adet duzensizligim var. bakalim hayirlisi.
kızlar yarın doğum günüm ve sizi partime davet ediyorum yarın saat 19.00 da müsait olursanız buraya konuşmaya bekliyorum..belki fotolarımızı paylaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?