umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

hoşgeldin :) genellikle yeleşme kanaması 2-3 damla oluyormuş ben hiç hamile kalmadım ama duydum bence kan testi yaptır belki bir melek geliyordur :)

eşim test almış yap bari dedi.ben sabah yapacam dedim ama ha sabah ha akşam sonuş aynı çıkmıyor dedi.ve ben yaptım sonuç negatif yine kendimi tutamadım ağladım ağladım..

filozofcan seni tanımıyorum ama gününün geçmediğini yazanlar olmuş, umarım test sonucu yanlış çıkmıştır, üzülmeeeeee
bakarsın hep birlikte aralık ayında hamile kalanlar grubu oluruz..

Canım benim, iki aydır regl olmuyorsun ve hala bekliyor musun? Bence hemen bir test yap, hatta kan testi yaptır ve negatif bile olsa doktora git. Bu ciddi bir gecikme. 2-3 damla kadar kan yerleşme kanaması olabilir. Hamile isen çabucak öğren ki ona göre ilerleyebil. Folik asit kullanımı gerekiyor çünkü gebelik öncesi ve gebeliğin 3 ayı boyunca. Şayet hamile değilsende bunun sebebini araştırman lazım, sonuçta bu hamile kalabilmen içinde çok önemli. Heen cesaretini topluyor testini yapıyor ve bizi burdan bilgilendiriyorsun.

Sevgiler

saol cnm zaten doktorunda bekle demiş bence kendi fikrimce herkeste aynı olmuyor ama 10 günlük gecikme sonucu alınan sonuclar daha doğru çünkü geç döllenme olabilir sabretmek lazım...son 1 gün kalmış hadi hayırlısı yaz burdan bana sonucu

reyyan hiç bırakırmıyız sizleri cnm daha sonucum belli değil benim ama eğer hamişsemde sizinleyim...

kızlar bensiz baya muhabbet etmişsiniz..bende şimdi geldim.son bir gün ama adet olacakmışım gibi geliyor sabah test yapmak istiyorum ama almadım.eşim daha gelmedi aldırsam mı bilemiyorum.

mutlu yıllar filozofcanımmmmm iyiki doğdunnn sanırım bu gün doğum günün yeni yılda yeni yaşında rabbim sana hayırlı sağlıklı bi evlat versin inş.

esraik,pınar,kbra,nname sizlerde aramıza hoşgeldiniz.[/QUOTE]

reyyan teşekkür ederim başlarda buradaydım tekrar size katıldım :)

merhabalarrrrrrrrr sizlerde bebiş için umut yeşertiyorsunuz dimi Alalh herkesin kucağını doldursun inş.

Sağol mihracee amin diyorum dileğin için. Bende Allahtan isteyen her kadının hayırlısıyla bu duyguyu yaşamasını dilerim.

ayy bende aminnnn diyorum canım yaaaa
benim tam bir sene olduu bu aylaaaa
umudum yok diyorumm ama birşey oluyor umutlanıyorumDDD hehe
psikolojim bozuldu artık

senin durumlar nasıl canım

ayy bende aminnnn diyorum canım yaaaa
benim tam bir sene olduu bu aylaaaa
umudum yok diyorumm ama birşey oluyor umutlanıyorumDDD hehe
psikolojim bozuldu artık

senin durumlar nasıl canım

Bende ki durum 2 yıllık evliyim 1,5 senedir deniyoruz çok şükür bir problem yok ama hepimizin yaşadığı gel gitleri bende çok yaşadım hatta bir ara bir sorun var ama doktorlar bulamıyorlar bulsalar da tedavi olsam diye düşündüm. İnşallah yeni yılda müjdeli haberi almayı umuyorum biraz daha bekleyeceğim anlayacağın.

ay canım inş. kısa zamanda müjdeli haberleri alırsınnn 1,5 sene dile kolay alalhh aratmasınnninş. sabrının mükafatını alırsınnnnnnn
bizdee inş.:)

merhaba kızlar...umarım 2012de hepimiz hamiş ve anne oluruz...

:) inşallah..... eeee artık bu kadar kişinin içinden birinin duası kabul olur heralde ve anne oluruz diyorum...dualarımdasınız kızlar olacak inşallah hayırlısı ile.

amin hemde binlerce kez...merhabalar siz kaç aydır uğraşıyorsunuz canım.

ben 3 yıllık evliyim.yaklaşık 2 yıldır deniyoruz.bütün tahlilleri yaptırdık hatta rahim filmi bile çekildi.bende ve eşimde bi olumsuz durum yok.sadece benim adet düzensizliğim var.en son 30 ekimde adet oldum.test yaptığımda hep hüsrana uğradığımız için test yapmaya korkuyorum.zaten 6 aydır eşimle birbirimizi sadece hafta sonlarında görebiliyoruz.işim dolayısıyla ayrı bi yerdeyim.umarım herşey yoluna girer.peki sen ne zamandır denemelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…