- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi filozofcan
-
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.3 senelik evliyiz.yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.eşimin ve benim bütün tahlillerimiz yapıldı.hatta benim rahim filmim bile çekildi.herhangi bi terslik olmadığı görüldü.fakat adet düzensizliğim var.2 ay düzenli adet oldum;fakat bu ay 2-3 damla kadar geldi diyebilirim.eşim sürekli test yap diyor ama ben her test yaptıktan sonra uğradığım hüsran nedeniyle test yapmaya korkuyorum. en son 29 eylül ve 30 ekimde regl oldum.kasım ayında gelmedi.aralık bitiyor hala yok.testin sonucu yine boş çıkacak diye test yapmaktan kaçıyorum.arkadaşlar bana yardım eder misiniz? yada neler yapmamı önerirsiniz?
eşim test almış yap bari dedi.ben sabah yapacam dedim ama ha sabah ha akşam sonuş aynı çıkmıyor dedi.ve ben yaptım sonuç negatifyine kendimi tutamadım ağladım ağladım..
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.3 senelik evliyiz.yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.eşimin ve benim bütün tahlillerimiz yapıldı.hatta benim rahim filmim bile çekildi.herhangi bi terslik olmadığı görüldü.fakat adet düzensizliğim var.2 ay düzenli adet oldum;fakat bu ay 2-3 damla kadar geldi diyebilirim.eşim sürekli test yap diyor ama ben her test yaptıktan sonra uğradığım hüsran nedeniyle test yapmaya korkuyorum. en son 29 eylül ve 30 ekimde regl oldum.kasım ayında gelmedi.aralık bitiyor hala yok.testin sonucu yine boş çıkacak diye test yapmaktan kaçıyorum.arkadaşlar bana yardım eder misiniz? yada neler yapmamı önerirsiniz?
Benim de bu gun 8 inci gun adet yok daha 10 gun bekle dedi doktor idrat testi yine negatif cikar da adet olmasan kan testi yapip kontrole gel dusunun benim arkadasim 2 bucuk aylik ken farketmis hamile oldugunu sadece ilk ay 3 gun adet olmus kisiden kisiye degisiyor ama sen tecubelisin madem ben de oyle yapicam:)
reyyan hiç bırakırmıyız sizleri cnm daha sonucum belli değil benim ama eğer hamişsemde sizinleyim...evet biz burdayız daha, ben uzun süre burd akalıcam gibi bi his var içimde, bi dr a da gideyim de haftaya cumaya randevum var, ozaman belli olur, belki tedaviye başlanır((
tamam cnm, hava durumuna dikkat ederim,sağol, inş gideriz bi gün.çok isterim, bi gözümüz gönlümüz açılsın,sıkıldım patladım bu kapalı şehirde artık :))) ezgi mağazası sevenhill var ya yenişehir devl. hasta.oralarda, ezgi de o sırada cnm, belki beğenirsin, güzel ceketleri oluyor bazen...
ayy inş hayırlı bi sebeptendir gecikme, bende bebiş yok maalesef, 4. ayımızdayız denemede ama olacağını sanmıyorum, gayet umutsuzum yani :))) hangi şehirdesin pembemasal? ayşegül benim ismim :)
kızlar bensiz baya muhabbet etmişsiniz..bende şimdi geldim.son bir gün ama adet olacakmışım gibi geliyorsabah test yapmak istiyorum ama almadım.eşim daha gelmedi aldırsam mı bilemiyorum.
merhaba kızlar...umarım 2012de hepimiz hamiş ve anne oluruz...
merhabalarrrrrrrrr sizlerde bebiş için umut yeşertiyorsunuz dimi Alalh herkesin kucağını doldursun inş.
Sağol mihracee amin diyorum dileğin için. Bende Allahtan isteyen her kadının hayırlısıyla bu duyguyu yaşamasını dilerim.
ayy bende aminnnn diyorum canım yaaaa
benim tam bir sene olduu bu aylaaaa
umudum yok diyorumm ama birşey oluyor umutlanıyorumDDD hehe
psikolojim bozuldu artık
senin durumlar nasıl canım
Bende ki durum 2 yıllık evliyim 1,5 senedir deniyoruz çok şükür bir problem yok ama hepimizin yaşadığı gel gitleri bende çok yaşadım hatta bir ara bir sorun var ama doktorlar bulamıyorlar bulsalar da tedavi olsam diye düşündüm. İnşallah yeni yılda müjdeli haberi almayı umuyorum biraz daha bekleyeceğim anlayacağın.
ay canım inş. kısa zamanda müjdeli haberleri alırsınnn 1,5 sene dile kolay alalhh aratmasınnninş. sabrının mükafatını alırsınnnnnnn
bizdee inş.:)
merhaba kızlar...umarım 2012de hepimiz hamiş ve anne oluruz...
:) inşallah..... eeee artık bu kadar kişinin içinden birinin duası kabul olur heralde ve anne oluruz diyorum...dualarımdasınız kızlar olacak inşallah hayırlısı ile.
Allahım hayırlısıyla kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah...
amin hemde binlerce kez...merhabalar siz kaç aydır uğraşıyorsunuz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?