umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

evet şekerim mutlaka mersine git alışveriş yap şöyle sahilde keyif kahvaltısı ardından keyif kahvesi iç ay özledim mersinde insanlar çok sıcak kanlıdır yardımı severler memleketim ya kayırıyım biraz :) ama ben maraş merkezide seviyorum kapalı çarşısını her gittiğimde mutlaka gezerim bide hadise diye bir mağaza var favorimdir...canım benim Rabbim gönlündeki tüm isteklerini versin önce güzel güzel göbişin dolsun sonrada ne istiyorsan o olsun hep mutlu kal :)

ayy aklıma soktun bak şimdi, kocama söylesem de bu haftasonu orda mı alsak soluğu acaba:))) kapalıçarşıyı ben de seviyorum burda ama öküzler çok olduğu için gezmiyorum artık, ilk geldğim yıllar çok seviyordum şimdi değil... hadiseye de uğrarım bazen ama alacak bişey bulamıyorum pek, zaten hınca hınç dolu oluyor bilirsin, bi sürü kadın, çarpa çarpa ilerliyorlar uyuz oluyorum öfff yanındaki kotona girmeyi tercih ediyorum bi de ezgi mağazası var, orası güzel...sık gelir misiniz merkeze?
ne güzel dileklerde buldun sen :))) çoook sağol canım,inşallah senin de göbişinde bi melek olur:)

sıkma canını filozofcum, 2 gün çabuk geçer sabrt biraz daha,aklına da getirme ,gerçekten o 2 gün 2 hafta gibi gelir.sakin ol

burdayım kızlar ama canım çok sıkkın.son 2 deyim.fazla bi belirti yok.adet belirtimde yok..zaman geçmiyor işte.

canım benim sıkma canını desek de sıkacaksın canını çünkü bana deseler de yine de sıkıyorum canımı ama bari fazla yıpratma kendini,duadan başka yapacak bişeyimiz yok.

canım benim sıkma canını desek de sıkacaksın canını çünkü bana deseler de yine de sıkıyorum canımı ama bari fazla yıpratma kendini,duadan başka yapacak bişeyimiz yok.

dualarımız seninle cnm inş hamilesindir... allahtan hayırlısını istemeyi unutma ben sığındım rabbime bekliyorum 2 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum geç belli oluyor benim ilk hamileliğimde öle oldu o yüzden hüsrana uğramamk için bi kaç gün beklicem sanırım

elif,filozofcan,famusay umutlu bekleyiş nasıl geçiyor :) inşallah son bir kaç günüde atlatıp hayırlı haberlerinizi buraya yazarsınız...hamişsenizde sayfayı bırakıp gitmeyin olur mu daha sırada 48ve58 ile ben varım detek olursunuz bize :)

48ve58 tatlım mersine gitmeyi planlıyorsan hava durumuna bak çünkü orda bir yağmur yağdı mı gök yere iner :) ama hava güneşli ise tadına doyum olmaz yakın zaten gidersen benim içinde gez olur mu :) biz merkeze sık gelmiyoruz o yüzdende kapalı çarşı hale cazibe alanı benim için.ezgi magazasını bilmiyorum,kotonun da sadece ceketlerini severim diğer kalıpları bana olmuyorda...sevgi ile kal.

canım benim de gecikmenin 3. günü sabah test yaptım negatif çıktı tek çizgiyi gördüm((

balım ben sabah test yaptım negatif çıktı ama pozitif çıksaydı sizi terkeder miydim hiç,öyle şey olur mu canım benim.

balım ben sabah test yaptım negatif çıktı ama pozitif çıksaydı sizi terkeder miydim hiç,öyle şey olur mu canım benim.

canım...idrar testi mi yaptın eğer öyle ise geç sonuç verir adet olmadıysan hala şans var demektir ama bebiş yoksada üzülme Rabbim zamanı gelince bize de nasip edecek dua ediyorum sizlerede kendimede olacak inşallah.

canım benim de gecikmenin 3. günü sabah test yaptım negatif çıktı tek çizgiyi gördüm((

ayyy cnm yaaaa bekle daha belki geç belli olur geç döllenmedir bak işte bende bu yüzden yapmıcam 10 gün sonra yapcam eğer ozmana kadar adet olmazsam zaten geç belli oluyo benim ilkinde öle oldu beklicem beklicem beklicem ama çok merak ediyorum.... :111:

Benim de bu gun 8 inci gun adet yok daha 10 gun bekle dedi doktor idrat testi yine negatif cikar da adet olmasan kan testi yapip kontrole gel dusunun benim arkadasim 2 bucuk aylik ken farketmis hamile oldugunu sadece ilk ay 3 gun adet olmus kisiden kisiye degisiyor ama sen tecubelisin madem ben de oyle yapicam:)

selam kızlar her şey yolundadır inşallah...benim de özel dersim vardı, onu bitirdim, yemeğe başladım, öyle işte...sizler neler yapıyorsunuz?

evet biz burdayız daha, ben uzun süre burd akalıcam gibi bi his var içimde, bi dr a da gideyim de haftaya cumaya randevum var, ozaman belli olur, belki tedaviye başlanır ((
tamam cnm, hava durumuna dikkat ederim,sağol, inş gideriz bi gün.çok isterim, bi gözümüz gönlümüz açılsın,sıkıldım patladım bu kapalı şehirde artık :))) ezgi mağazası sevenhill var ya yenişehir devl. hasta.oralarda, ezgi de o sırada cnm, belki beğenirsin, güzel ceketleri oluyor bazen...
slm canim adet gecikmesinde 8 inci gunum sonucu bekliyorum:) bebek varmi sende

ayy inş hayırlı bi sebeptendir gecikme, bende bebiş yok maalesef, 4. ayımızdayız denemede ama olacağını sanmıyorum, gayet umutsuzum yani :))) hangi şehirdesin pembemasal? ayşegül benim ismim :)

gulsumbyr merhaba

6 aylık evlisin 3 aydır deniyosun stres yapmaya çok çabuk başlamışsın bence sabırlı ol ve sakin ol hep olumlu düşünmeye çalış
seni çok iyi anlıyorum bir sürü kadın elinde olmadan kendine bunu dert ediyo ama sen bunların içinde en şanslılarındansın yaşın genç yeni evlisin :)))

inşallah en kısa sürede güzel haberelerini okuruz

ayy inş hayırlı bi sebeptendir gecikme, bende bebiş yok maalesef, 4. ayımızdayız denemede ama olacağını sanmıyorum, gayet umutsuzum yani :))) hangi şehirdesin pembemasal? ayşegül benim ismim :)[/QUOTE]

Kosovadanim canim:)

kızlar bensiz baya muhabbet etmişsiniz..bende şimdi geldim.son bir gün ama adet olacakmışım gibi geliyor sabah test yapmak istiyorum ama almadım.eşim daha gelmedi aldırsam mı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…