- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi filozofcan
-
reyyancım, ne güzel kar, çok seviyorum ben :))) mersinin çok güzel ve ucuz olduğunu duydum, gitme şansım olmadı, aslında buralardayken gitsem diyorum, bi daha gelinmez ki...dediğin gibi mutlu ve huzurluysan her yer çok güzel bize :))) inşallah çıkar,çok sağol, sivas merkeze 1 kez gittim ben de, kangalda bizimkiler...
evet şekerim mutlaka mersine git alışveriş yap şöyle sahilde keyif kahvaltısı ardından keyif kahvesi iç ay özledimmersinde insanlar çok sıcak kanlıdır yardımı severler memleketim ya kayırıyım biraz :) ama ben maraş merkezide seviyorum kapalı çarşısını her gittiğimde mutlaka gezerim bide hadise diye bir mağaza var favorimdir...canım benim Rabbim gönlündeki tüm isteklerini versin önce güzel güzel göbişin dolsun sonrada ne istiyorsan o olsun hep mutlu kal :)
kızlar nerelerdesiniz bakim siz yine uğramamışsınız uzun zamandır
burdayım kızlar ama canım çok sıkkın.son 2 deyim.fazla bi belirti yok.adet belirtimde yok..zaman geçmiyor işte.
canım benim sıkma canını desek de sıkacaksın canını çünkü bana deseler de yine de sıkıyorum canımı ama bari fazla yıpratma kendini,duadan başka yapacak bişeyimiz yok.
dualarımız seninle cnm inş hamilesindir... allahtan hayırlısını istemeyi unutma ben sığındım rabbime bekliyorum 2 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum geç belli oluyor benim ilk hamileliğimde öle oldu o yüzden hüsrana uğramamk için bi kaç gün beklicem sanırım
elif,filozofcan,famusay umutlu bekleyiş nasıl geçiyor :) inşallah son bir kaç günüde atlatıp hayırlı haberlerinizi buraya yazarsınız...hamişsenizde sayfayı bırakıp gitmeyin olur mu daha sırada 48ve58 ile ben varım detek olursunuz bize :)
48ve58 tatlım mersine gitmeyi planlıyorsan hava durumuna bak çünkü orda bir yağmur yağdı mı gök yere iner :) ama hava güneşli ise tadına doyum olmaz yakın zaten gidersen benim içinde gez olur mu :) biz merkeze sık gelmiyoruz o yüzdende kapalı çarşı hale cazibe alanı benim için.ezgi magazasını bilmiyorum,kotonun da sadece ceketlerini severim diğer kalıpları bana olmuyorda...sevgi ile kal.
balım ben sabah test yaptım negatif çıktı ama pozitif çıksaydı sizi terkeder miydim hiç,öyle şey olur mu canım benim.
canım benim de gecikmenin 3. günü sabah test yaptım negatif çıktı tek çizgiyi gördüm((
ayyy cnm yaaaa bekle daha belki geç belli olur geç döllenmedir bak işte bende bu yüzden yapmıcam 10 gün sonra yapcam eğer ozmana kadar adet olmazsam zaten geç belli oluyo benim ilkinde öle oldu beklicem beklicem beklicem ama çok merak ediyorum.... :111:
selam kızlarher şey yolundadır inşallah...benim de özel dersim vardı, onu bitirdim, yemeğe başladım, öyle işte...sizler neler yapıyorsunuz?
evet biz burdayız daha, ben uzun süre burd akalıcam gibi bi his var içimde, bi dr a da gideyim de haftaya cumaya randevum var, ozaman belli olur, belki tedaviye başlanırelif,filozofcan,famusay umutlu bekleyiş nasıl geçiyor :) inşallah son bir kaç günüde atlatıp hayırlı haberlerinizi buraya yazarsınız...hamişsenizde sayfayı bırakıp gitmeyin olur mu daha sırada 48ve58 ile ben varım detek olursunuz bize :)
48ve58 tatlım mersine gitmeyi planlıyorsan hava durumuna bak çünkü orda bir yağmur yağdı mı gök yere iner :) ama hava güneşli ise tadına doyum olmaz yakın zaten gidersen benim içinde gez olur mu :) biz merkeze sık gelmiyoruz o yüzdende kapalı çarşı hale cazibe alanı benim için.ezgi magazasını bilmiyorum,kotonun da sadece ceketlerini severim diğer kalıpları bana olmuyorda...sevgi ile kal.
slm canim adet gecikmesinde 8 inci gunum sonucu bekliyorum:) bebek varmi sende
21 aralık doğum günüm 1 ocak evlilik yıldönümüm rabbimden bi hediye bekliyorum.çok dua edin bana kızlar..
merhaba hepsini denedim, geçen iki ay sadece ovulasyon testyle yumrtlama günlerimde yaptık bir saat belmn altnda yastkla yattm 3. ayda ise adetmn bittiği ertesi gnden gün aşırı düne kadar ilşkye grdk hepsnde bir saat belmde yastkla bekledm ama bugn kahve kanamm oldu normlde 22sinde adet olmm lazmdı,elimde değil yapamıyrm çok duygsalım 22 yaşndayımhep olmıycakmş gibi gelyr,üst üste rüyalar görüyrm hep kız çocğm oldğnu,napıcam blmyrm olmazsa adet btnce tedavi olmk içn dktra gdcm 2 ay gttm dktra norml dedi ama ndn olmuyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?