- 21 Kasım 2011
- 283
- 63
- 318
- Konu Sahibi filozofcan
-
kızlar ben geldim..ya inanır mısınız iki gündür girmek için çabalıyorum ama olmadı..yeni arkadaşlar eklenmiş..hoşgeldiniz kızlar.dün 7 için size randevu verdim kendim gelemedimtoplantım çıktı baya geç bitti sonra alışveriş yaptık çünkü bugün için misafirim vardı.eve gel ortalığı topla hazırlık yap ee bugünde misafirler geldi.aha da şimdi oturdum pc nin başına.bu arada hala adet olmadım.sizler neler yapıyorsunuz ?
Baktim canim sabah yine negatif cikiyorr ama adet ten de eser yokkk
Merhabalar,
Pembemasal kan tahlili yaptırdın mı şu ana kadar. Yaptırmadı isen cesaretini toplayıp yaptır derim ben. Böyle iki arada bir derede kalmak çok zor.
Famusaycım sende bir iki gün daha beklesen sanki olumlu haberi alacakmışsın gibi geldi bana. Nedense içimden öyle geçti.
Bu arada kızlar, ben bu ay tamda günümde adet gibi bir şeyler yaşadım ama adet demeye bin şahit ister. 2 gün hafif kanama 3 gün tertemiz bir durum.
İdrar testleri negatif, üstüne görmemi diyorum ama ilk aydan çok zor bir ihtimal gibide geliyor. Lakin acep benim sol yumurtalık bölgem neden sürekli sızlıyor. Daha doktora kontrol için gideli 2 hafta oldu.
Her şey yolunda idi ama bu ağrı ve onu takip eden ateş basması da garip bir durum. Daha yumurtlama dönemime de var. Bu ay ilk haftadan mı yumurtluyacağım nedir.
Ne dersiniz
inş. cnm ya inş. hamilesindir bende çok istiyorum hatta inanırmısın kızım eşim ve ben bir çocuğumuzda varmış gibi hayaller kuruyoruz oyunlar şakalar yapıyoruz işte kızıma sana böle der şöyle der kardeşin onunla kardeşiymiş gibi konuşmalar yapıyorum allahım artık hepimize bu sevinci yaşatsın =(([/QUOTE
amin canım amin...ne güzel anlatmışsın biz de aynı durumdayız
famusay merhaba canım bu incir kürü ne olaki, biraz anlatır mısın? bu arada umarım hala adet olmamışsındır..
benim de yumurta rezervlerim azalmıştı, öyle söylemişti dr, 7 ay önce, değişen bişey olmamıştır sanırım, kürü ben de merak ettim...
kızlar ben geldim..ya inanır mısınız iki gündür girmek için çabalıyorum ama olmadı..yeni arkadaşlar eklenmiş..hoşgeldiniz kızlar.dün 7 için size randevu verdim kendim gelemedimtoplantım çıktı baya geç bitti sonra alışveriş yaptık çünkü bugün için misafirim vardı.eve gel ortalığı topla hazırlık yap ee bugünde misafirler geldi.aha da şimdi oturdum pc nin başına.bu arada hala adet olmadım.sizler neler yapıyorsunuz ?
merhaba canım ben de hala adet olmadım senin gibi beklemedeyim
ya arkadaşlar ben bu aydan ümitliydim ama olmadı ve normalden çok sancılı bir adet dönemi geçirdim.. o değil de spor yapmak kendini yormak bebeğin tutunmasını etkiliyor mu?? ben bunu çok merak ettim şimdii.. yürüyüş ya da koşunun başlangıçta zararı olur mu ki..
kızlar ben adet oldum
sağlık olsun tatlım inşallah bir sonraki aya bebiş geliyor diye yazarsın.
kızlar ben adet oldum
Ilk 3 ay cok dikkatli olunmasi gerektigini biliyorum bebegin tam olarak rahime yerlesmesinin bir surec once bir doktor kontrolunden gecebilirsin onun sana onerileri etkili olucaktir. Biz burda bir cok sey diyoruz oyle degil de boyle yok soyle olmustur derken sunu unutuyoruz her insan ayri ayri ozelikler tasir bazilari hamiledir midesi bulanmaz bazilarinda hamileligin normal gitmesi halinde bile adet gorur 9 ay boyunca sadece burdan ornek veriyoruz sen yinede bi doktora danis sonc olarak 21 ci y.y. da her kadinin bir jinekolok la baglanti halinde olmasi gerekir hem rutin kontrol den gecmek gerekir di mi umarim saglikli ve hayirli bebisler dilerim:)
kızlar ben adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?