- Konu Sahibi filozofcan
-
kızlar ben adet oldum
ya arkadaşlar ben bu aydan ümitliydim ama olmadı ve normalden çok sancılı bir adet dönemi geçirdim.. o değil de spor yapmak kendini yormak bebeğin tutunmasını etkiliyor mu?? ben bunu çok merak ettim şimdii.. yürüyüş ya da koşunun başlangıçta zararı olur mu ki..
kimse benimle ilgilenmiyor
hanımlar inş. sabrımız tükenmeden rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize benim bir oğlum var 5 yaşında inş. 2. istiyorum beklemek gerçekten zor bugün 27. günüm normalde 25 26 yı hiç geçmezdi çok heyecanlıyım hayırlısı dua edin bana ne olur yoksa bile çok üzülmek istemiyorum :18:
Pozitif oluyoruz hemen.
En azından öyle çok çok başını ağrıtıp seni sıkıntıya sokacak bir adet gecikmen olmadı.
Demekki hala her şey yolunda.
Nazlı bebecik bir ay daha çalışmanızı istiyor demek ki.
O zaman napıyoruz, regl dönemimizi önümüzdeki ayın romantik gece planlarını yaparak geçiriyoruz.
Sonrasında da Ocak ayını romantizm ayı ilan edip keyfini sürüyoruz.
Biz bu süreci ne kadar keyifli, sıradışı hale getirir isek bebişler aaa bunlar keyfine düştü beni unuttular diye endişelenip hemencecik geliverir.
Anlaştık mı?
kızlar bende sıteye yenı uye oldum ıns hepimiz gusel haberler alırız bu ayyy :)
Slm kızlar.bende yeni üyeyim.O kadar çok sitresliyimki saat gecenin 02:20sı ben hala burdaki yazıları okuyorum.ill olarak temenni ederimki inş. hayırlısıyla Allah hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı,sıhatlı bebek nasip etsin. Benim her zaman adetim bir sonraki ayda günümden 4 gün önceye atar.geçen ay ayın 27'sinde adet olmuştum.yani bu ay ayın 23'ünde hasta olmam gerekiyordu.yani üzerinden 2 gün geçti.Azda olsa içimde ümit var. ama günü gününede denk gelebilir.İçimdeki hevesle ümitle ayın 27sini bekliyorum.o gün gelemeden her hangi test yapmak istemiyorum.
meraba arkadaşlar nasıl gidiyor, moraller nasıl?
filozofcum noldu sana, ilgi mi istiyorsun :)
kızlar ben adet oldum
bende calismalar icindeyim ustune pkoluyum ustune esimde sperm sayisi %2 hala umutluyum ama merak ediyorum adet bitiminde hemen hamile kalanlar var sizce varmidir asli bu kadar kolay olabilirmi yanlismi gun sayiyoruz acaba?
bugün 35.günüm.dananın kuyruğu bugün kopacak.bugünde olmazsam eğer test yapacağım.dua et canım ya.
benim testim az once negatif cikti.umudum onumuzdeki aya kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?