umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

yumurtalama olup olmadını anlasam bi o gün hiç durmadan çalışıcaz Ama anlayamıyorz ki:S

ayol ben de anlayamıyorum ki :)))) dr anladı benimkini, muayene yaptı da öyle, yoksa ben de anlayamıyorum. sol kasıklarında ağrı olmalı dedi, bilmem dedim ben de çatlamak üzere olan yumurtamı gördüm ama kocamandı, siyahtı, diğerleri minikti :)))

heee sol kasıkta demek:S tmm bakim ben de buna göre takip edim::

benim 6 yaşında bi kızım var.bu 2. olacak nasipse bende 3. aydayım ve bu ay çok ümitliyim nedense.vaji yenmek?vajinismu mu?kusura bakma anlayamadım:44:kaç yaşındasın

Allahım bağışlasın kızını...evet vajinismusu yendim :) 24 yaşındayım inşallah tez zamanda kuçagımız dolar...
48ve 58 canım sağlam calış bak dr demiş en kısa zamanda topiğin bebişleri gelsin hadi bakalım 2012 de bizde anne olalım.
bay'cım evet sonunda onu yendim sırada kırmızılar var onları da yenmek istiyorum Allah ın izni ile :)

ayy peki bu akşam çalışma var kimse rahatsız etmesin lütfen inşallah canım, bu yıl hamile kalırım herhalde, önümüzdeki 12 aydan umutluyum he heee :))))

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben dün regl oldum uzun süredir bu kadar üzülmüyordum, sanki içime bir taş oturdu... Allahım inşallah hayırlısıyla önümüzdeki aya nasip etmiştir diyorum. Hepimiz için hayırlısıyla inşAllah...

canım evlendikten sonra adetlerim hiç düzenli değildi.12.gün 25.gün 30.gün hep böyle düzensizdi.düşükten sonra hiç 30.altına düşemedim zaten.pko dan şüpheleniyordum ama resmi olarak konulmamıştı.hatta doktora ben sordum pko var mı diye evet dedi.klomen bildiğim kadarıyla yumurta büyütme sonrada çatlatma iğnesi olunuyor.bu ay onu deneyecez bakalım.gidişatı yazarım.ama önce adet olmam lazım.hala adet olamadım.adet söktürücü verdi bugün içmeye başladım.bu ay bebişler gelsin inşallah..yeni bi topik açarız..umudumuz gerçek oldu diyenler topiği :))

Merhaba bende yeni katıldım aranıza ve bende3 Klomen kullanıyorum aşılama dedıler bize sizde İğne falan diyince bir soruyum öğreneyım dedim...

Merhaba bende yeni katıldım aranıza ve bende3 Klomen kullanıyorum aşılama dedıler bize sizde İğne falan diyince bir soruyum öğreneyım dedim...

hoşgeldin canım..klomen tedavisini ilk defa deneyecem nasıl olduğunu tam bilmiyorum.forumlarda okuduğum kadarıyla.sen nasıl bi tedavi görüyorsun?

merhaba benim 3 yaşında bir oğlum var ve 2. çocuğumuzu düşünüyoruz daha doğrusu oğlum kardeş istiyorum diyor ve sokakta gördüğü bütün bebeklere bizde alalım anne diyor, çok üzülüyorum 8 aydır deniyoruz ama olmuyor doktara gittik polikistik over var dedi ama engel değilmiş herşeyim normalmiş hormon tahlili yaptı oda normal ama neden olmuyor.

kızlar benim beklenen adetin üstünden bugün itibariyle 12 gün geçti 3 tane test yaptım negatif en sonuncusu da bugündü normalde adetlerim inanılmaz düzenlidir hamile değilim dimi

kızlar benim beklenen adetin üstünden bugün itibariyle 12 gün geçti 3 tane test yaptım negatif en sonuncusu da bugündü normalde adetlerim inanılmaz düzenlidir hamile değilim dimi

12 gün mü :/ bence hamilesin canım:S bazen idrar teslerinde çıkmıyormuş. Bence kan tahlili yaptırmalısın:) hem ona göre hareket edersin:) haber veririsen sevinirim:):)

olmayabilirim çünkü 2 gündür sanki adet olucakmış gibi bir ağrı var kasıklarımda

olsun kasıklarda ağrı oluyormuş zaten,ben ablamdan da biliyorum o da kasıklarında ağrı çekti. Adetlerin düzenliyse 12 gün geçtiyse bence gitmelisin ve kan testi yaptırmalısın. Hee bu arada yeni mi evlisin? Yeni evliysen bu tür düzensizlikler oluyormş ben kendimden biliyırm:)

evet yeni evliyim :) bir aciliyeti yok ama insan umutlanıyor işte bu ay benim için baya stresli geçti geçen senelerde stres yüzünden yaklaşık 10 gün fala gecikmelerim olmuştu o yüzden dedim hamile olmayabilirim diye

hmm bünyeni tanıyorsun o zman sen daha iyi bilirsin tabi canım. Ama yinede her ihtimale karşı sen ağır falan kaldırma,ayaklarını üşütme dikkatli ol kısacası hee bide bence 15 günü geçtimi doktora git derim:) Belki bi anda seni her türlü stresten kurtaracak bir melek olur göbişinde:)

selam bende yeni üye oldum rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşllah cünkü heppiniz gebe kalmak istiyor cocuk sahibi olmak istiyorsunuz insallah olur bende 2. cocugumu istiyorum bekliyorz takdir allahın hayırlısı neyse o olsun insallah..

özellikle filozofcan senin yazılarını okudum çok üzüldüm rabbim tez zamanda cocuk nasip eder insallah isteyen bütün herkese verir allahın rahmetide hazineside boldur bol bol duaedelim

özellikle filozofcan senin yazılarını okudum çok üzüldüm rabbim tez zamanda cocuk nasip eder insallah isteyen bütün herkese verir allahın rahmetide hazineside boldur bol bol duaedelim

teşekkürler hack..rabbim isteyen herkese verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…