- Konu Sahibi filozofcan
-
neyi nasıl anlıyoruzbenim bişey anladığım yok :)
yumurtalama olup olmadını anlasam bi o gün hiç durmadan çalışıcaz Ama anlayamıyorz ki:S
ayol ben de anlayamıyorum ki :)))) dr anladı benimkini, muayene yaptı da öyle, yoksa ben de anlayamıyorum. sol kasıklarında ağrı olmalı dedi, bilmem dedim ben deçatlamak üzere olan yumurtamı gördüm ama kocamandı, siyahtı, diğerleri minikti :)))
benim 6 yaşında bi kızım var.bu 2. olacak nasipse bende 3. aydayım ve bu ay çok ümitliyim nedense.vaji yenmek?vajinismu mu?kusura bakma anlayamadım:44:kaç yaşındasın
Allahım bağışlasın kızını...evet vajinismusu yendim :) 24 yaşındayım inşallah tez zamanda kuçagımız dolar...
48ve 58 canım sağlam calış bak dr demiş en kısa zamanda topiğin bebişleri gelsin hadi bakalım 2012 de bizde anne olalım.
bay'cım evet sonunda onu yendim sırada kırmızılar var onları da yenmek istiyorum Allah ın izni ile :)
selm kızlar^
ben dr dan geldim bi kaç saat önce, herşey yolundaymış şükür, yumurtalrım azdı 7 ay önce gittiğimde ama yeteri kadar yumurta varmış, kendim de gördüm hatta birisi çatlamak üzereymş, bi kaç akşam deneyin dediadetime 3-4 gün var, ne zaman çatlayacağı belli olmuyor yumurtacıkların
reyyancım yorumlarını okudum, sat tarihine biraz daha var...hadi bakalım :)
filozofcum pko olduğunu biliyor muydun, yoksa yeni mi öğrendin? geçmiş olsun cnm, inş tedaviyle daha iyi olur, klomene başlıyorsun, yumurtaları çatlatmak için mi o? hadi hayırlı olsun , yeni bi hayat yeni bi yıl yeni dönem :)
canım evlendikten sonra adetlerim hiç düzenli değildi.12.gün 25.gün 30.gün hep böyle düzensizdi.düşükten sonra hiç 30.altına düşemedim zaten.pko dan şüpheleniyordum ama resmi olarak konulmamıştı.hatta doktora ben sordum pko var mı diye evet dedi.klomen bildiğim kadarıyla yumurta büyütme sonrada çatlatma iğnesi olunuyor.bu ay onu deneyecez bakalım.gidişatı yazarım.ama önce adet olmam lazım.hala adet olamadım.adet söktürücü verdi bugün içmeye başladım.bu ay bebişler gelsin inşallah..yeni bi topik açarız..umudumuz gerçek oldu diyenler topiği :))
Merhaba bende yeni katıldım aranıza ve bende3 Klomen kullanıyorum aşılama dedıler bize sizde İğne falan diyince bir soruyum öğreneyım dedim...
kızlar benim beklenen adetin üstünden bugün itibariyle 12 gün geçti 3 tane test yaptım negatifen sonuncusu da bugündü normalde adetlerim inanılmaz düzenlidir hamile değilim dimi
olmayabilirim çünkü 2 gündür sanki adet olucakmış gibi bir ağrı var kasıklarımda
evet yeni evliyim :) bir aciliyeti yok ama insan umutlanıyor işte bu ay benim için baya stresli geçti geçen senelerde stres yüzünden yaklaşık 10 gün fala gecikmelerim olmuştu o yüzden dedim hamile olmayabilirim diye
özellikle filozofcan senin yazılarını okudum çok üzüldüm rabbim tez zamanda cocuk nasip eder insallah isteyen bütün herkese verir allahın rahmetide hazineside boldur bol bol duaedelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?