- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi filozofcan
-
Arkadaşlar dayanamayıp biraz önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi bu ne demek oluyor ya
kızlar biraz toparlanmış bir şekilde karşınızdayım.dün eşim geldi ağlamıyordum ama gözlerim şiş.sonra bana kızmaya başladı bende ağladım tabi.sonra dedi ki bebeğimiz bi olsun seni ağlattığı için popişine popişine vuracam bende gülmeye başladım tabi :) o kadar zor yaptık bebeğimi dövdürtmem dedim :)) gülüştük yani.bu arada ben hala adet olmadım.bugün 37.günüm bitiyor.yarın saat 9.10 da randevum var hadi hayırlısı bakalım.kanda 0 çıktı bebek olma ihtimali yok değil mi?
kızlar biraz toparlanmış bir şekilde karşınızdayım.dün eşim geldi ağlamıyordum ama gözlerim şiş.sonra bana kızmaya başladı bende ağladım tabi.sonra dedi ki bebeğimiz bi olsun seni ağlattığı için popişine popişine vuracam bende gülmeye başladım tabi :) o kadar zor yaptık bebeğimi dövdürtmem dedim :)) gülüştük yani.bu arada ben hala adet olmadım.bugün 37.günüm bitiyor.yarın saat 9.10 da randevum var hadi hayırlısı bakalım.kanda 0 çıktı bebek olma ihtimali yok değil mi?
bende bu ay ümitle bekleyenlerenim..15 ocak sat.bugünler yumurtluyorum gabiliba
hadi bakalım inşallah senin ki tutar benim günümde 17 ocak ta yakın tarihler birbirine.Kızlarrrrrrr nerdesiniz....ses yok kimseden.
rabbim nasip ederse ilk bebiş olcak.3. aydayız denemelerin zaten 3 aydırda evli sayılırım vaji yendim de :) sizin bebiş var mı
rabbim nasip ederse ilk bebiş olcak.3. aydayız denemelerin zaten 3 aydırda evli sayılırım vaji yendim de :) sizin bebiş var mı
selm kızlar^
ben dr dan geldim bi kaç saat önce, herşey yolundaymış şükür, yumurtalrım azdı 7 ay önce gittiğimde ama yeteri kadar yumurta varmış, kendim de gördüm hatta birisi çatlamak üzereymş, bi kaç akşam deneyin dediadetime 3-4 gün var, ne zaman çatlayacağı belli olmuyor yumurtacıkların
reyyancım, filozofcum ve diğer arkadaşlar, yorumları okudum, sat tarhinize biraz daha var...
:):) ya nasıl anlıyorsunuz bunu ben bir türlü anlamıorm:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?