umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

kızlar yeniyim demiştim ama hosgeldin diyen olmadı hosgeldin diyenlerin yazılarını göreyimmmm bu arada allah herkeze hayırlı evlat versin 2012 allah herkezin gönlüne göre versin

anladım cnm, inşallah bebeklerimiz olur bu yıl, ben adetliyim şu an, kontrollerim iyi geçti benim, eşim verecek tahlil işte, inş o da iyi çıkar. iyi çıkmazsa tedavisi var mıdır kızlar eşler için????

ben de bilsem neden olmuyor... eskiden nasıl kolayca hamile kalınırdı da neden şimdi olmuyor, teknolojinin ilerlemesi mibütün sorun, radyasyonun artması mı, yediğimiz içtiğimiz şeylerin kalitesinin değişmesi mi, stres mi???? :)
kızlar yeniyim demiştim ama hosgeldin diyen olmadı hosgeldin diyenlerin yazılarını göreyimmmm bu arada allah herkeze hayırlı evlat versin 2012 allah herkezin gönlüne göre versin

hoşgeldin mariel :) kendni tanıt istersen, önceki mesjını görmedim ben gerçi, tanıtmış olabilirsin :)

arkadaşlar merhaba ben de bu ay klomen kullandım doktorum 5 gün kullan dedi am çatlatma iğnesinden bahsetmedi mutlaka gerekiyor mu bu iğne yardım edin lütfen

memnun oldum mariel, ne kadardır evlisin ve ne kadardır bebiş için deniyorsunuz? ben 1,5 yıllık evliyim, 4 aydır deniyoruz, çalışıyorum ben ama çalışmamayı tercih ederdim azcık zengin olsaydık

memnun oldum mariel, ne kadardır evlisin ve ne kadardır bebiş için deniyorsunuz? ben 1,5 yıllık evliyim, 4 aydır deniyoruz, çalışıyorum ben ama çalışmamayı tercih ederdim azcık zengin olsaydık

4 yılık evliyim canım 3 senedir istiyoruz herseyim normal esiminkide dahil enson rahim filmi cekildim yeni doktorum biraz bekliyelim dedi filmden sonra kalanlar olmus hakkımızda hayırlısı canım

4 yılık evliyim canım 3 senedir istiyoruz herseyim normal esiminkide dahil enson rahim filmi cekildim yeni doktorum biraz bekliyelim dedi filmden sonra kalanlar olmus hakkımızda hayırlısı canım
bende memnun oldum canım haklısın canım biraz zengin olsaydık insanın calısmaya ihtiyacı olmazdı benim mesleğim kuaförlük ama bıraktım evlendikten sonra esim izin vermedi calısmak kadar güzel bişey yok şnsan azda olsa derlerini unutuyo

Arkadaşım bu iğne sorun olunca mı vuruluyor yoksa isteğe bağlı olarak mı son zamanlarda çokduyuyorum bende 6 aydır umutla bebek bekleyen biri olarak merak ettim benim rahimde yada yumurtlamada bı sorun yok dedi doktor sabırla bekliyoruz artık. Bı iki daha olmazsa eşim gidecek tda ben rahim filmi düşüneceğim

Canım başın sağ olsun Rabbim bı an önce sağlıklı bir bebek tekrar nasib etsin inşallah.. İnsan dertlerini en yakınlarına bile anlatamıyor bazen sanki bize acımalarından korkuyoruz fakat bı yerde insan içini dökmek haykırarak anlatmak istiyor.. seni çok iyi anlıyorum .. İşte burası tam yeri kardeşim anlat paylaş hem sen rahatla hem biz..

Arakadaşlar merhaba benide aranıza alır mısınız?
Akşam üstü ovulasyon testi yaptım c net t silik çıktı netten okuyup takip etmek istedim 2 aydır korunmuyoruz 1.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım adet düzenszliğim var ovulasyonla yumurtlama günlerimi kontrol etmek istedim eşimle gün aşırı ilişkiye girmek bizi çok yıprattı 3 haftadır 38 günde bir adet görenlerdenin ymurtlama günüm 21. Gün oluyor yani bu ayın 4 de yumurtlamam lazım 2. çizgi tam t nin üstünde çıkmadı c ye çok yakındı :s ilk defa deniyorum anlam veremedim 2. çizgi silik çıkmadı yumurtlama yaklaşıyor demekki tek çizgi çıksa ne oluyor bana bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilr mi ? benimde bazen adet,m 10 15 gün geçio bu testi alıp yumurtlama günlerimi takip edeyim dedim.en son 5 arallıkadet gördüm 11 aralıktan beri bu tariha kadar hep eşimle gün aşırı beraber olduk bu akşam yaptım 2. çizgi silik çıktı ama bir haftadır sol kasığımda batmalar oluoo hele 2 gündür daha yoğun oldu karnım ağrıo göğüslerimin uçları dokununca sızlıo yanlardan basınca acıoo 1 hafta 10 gündür böle ben normalde adet günü bunları yaşardık kasık ağrısı şimdi uzandım sol kasığımda hafif ağrılar var acaba hamile olabilir miyiz yoksa 1 hafta 10 gündür yumurtlamaya mı çalışıyorum anlamadım ilk defa böle oldu 3 aydır korunmuyorum

Ovulasyon testini bende bı kez kulandım 1.günde iki çizgide tam net çıkmıştı 3. Gün filan silikti fakat ben şöyle bişeyde duydum gebeykende bu test çift çizgi çıkabiliyor Muş . Adete yakın ovulasyonnda çift çizgi çıkan meger hamile diye öyle olan kişiler okudum formda yumurtlama testindeki hormon sanırım hamileliğin ilk günlerinde de oluyormuş kişide.. Belinde hamilesine en güzeli kan testi..

hoşgeldin dilfeza..

Hoş buldum filozof bütün sayfaları okudum kardeşim Rabbim bir önce umutlarını yesertsin inş. Bende bu gece kan testi yaptırdım 0.100 çıktı negatif yani canım çok sıkıldı ağladım ağladım .. Şonra bu topigi gördüm bende artık dertleşmek istedim ben 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım 6 aydır deniyoruz bakalım nasip ne zaman.. Adetim 3 gün geçti ama test negatif yarın doktora gidicem adetlerim çok düzenli normalde..geçen Dr gittim herşeyim yani hormonlarım normal ve ultrason temiz çıktı peki bu ay niye gecikti anlamadım bu gecikme beni çok umutlandirdi normalde bu kdar takmıyordum zaten esimin 5 ay askerliği var korunmayı 6 önce bıraktık ama relax tık bu gecikme alt üst etti beni .. E birde cevre baskısı başladı herkezede korunmadigimizi söylemedik oyle kiviriyoruz hamile kalana kadar :)İste benim hikayemde bu evet Rabb'ime şükür sorun yok fakat insan her umudunu yiğitirdigind bir yerde takiyor kafaya ve böyle uykuları kaçıyor İste..

rabbim isteyen herkese versin canım ya..erken evlenmişsin.yaşının avantajını umarım kullanırsın.ben 25 yaşında evlendim şimdi 26yım.okumuşsundur bi düşüğümoldu o zamandan beri adetlerimkafayı yedi.şu an 42.günüm ve hala adet olmadım.adet söktürücü içiyorum.adet olabilsem tedaviye başlayacağım.umarım 2012 doğumlu bebişlerimiz olur

Kızlar biraz önce test sonucunu aldım.Pozitifmiş :) Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağ selamet,eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza gelsin inş.

Kızlar biraz önce test sonucunu aldım.Pozitifmiş :) Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağ selamet,eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza gelsin inş.

Oooooooo çok sevindim:) Allah bebiişini sağ sağlim kucağına almanı nasip eder inşallah....

Umarım bize de eder:S

Amin arkadaşlar Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.kızlar bu benim ilk denememdi belki size azıcıkta olsa fikir olur diye yazmak istedim.Ben reglim bittikten bi gün sonra denemeye başladık.bi gün arayla.Eğer hergün denerseniz erkeğin siperm sayısı güçsüz olur.ayrıca birlikte olduktan sonra yarım saat kalkmayın ayaklarınızı dik olarak dikip kalça altına minder koyun.Ayrıca kendinizi asla suyla yıkamayın.direk tuvalete gidip peçeteyle temizleyin.

nilky senin adına çok sevindim..arada uğra buralara bize umut ol..gelişmelerden bahset.sağlıklı hayırlı bir evladın olur inşallah.bizlere dua etmeyi unutma lütfen..söylediğin tüm yöntemleri deniyoruz..umudumuz bu ay..

Ben bu ay çok umutluyum :S neden bilmiyorum içimde ki his öyle:S Sanırım soğan suyu içtim psikolojik sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…