umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

kan testi ver için rahat olsun diyeceğim ama çok test yapmakta insanı yıpratıyor.sürekli testlerin yanlış olma ihtimalini düşünüp ümitleniyorum.umarım senin bebek gelmiştir.ama normalde bir iki gün daha bekleyip öyle yapman gerekiyor.idrar testleri ile uğraşma kan testi yaptır bence

slm kızlar 14 aylk evliym ve bu ay korunmayı bıraktım ben de sizler gibi çok istiyorum bi bebeğim olsun:) inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerimizi paylaşırız.

herkese mrb. bende 3 aydır korunmuyorum. bu ay benim de içimde ümit vardı ama,, normalde 2-3 güne kadar adet olmam lazım.. göğüslerde şişme, kasık ağrısı felan oldu.. adet belirtileri yani.. bir yerde adet belirtileri devam eder diye okumuştum ama adet olacakmışım gibi bir his sardı içimi. moralimi bozuyor bu durum

çok erken bence.. bi yakınım adet gecikmesinden 10 gün geçmesine rağmen testte görünmemişti.. bir on gün daha bekletmiştir dr. sen yine de 1 hafta sonra felan yap tabi.. adet görmezsen de bir doktora gidersin 10. gün

dun adet gormem gerekiyordu 1 gun gecikti bu gun de bisi yok bu ay asiri bel agrisi kasilma yorgunluk kasik agrisi hissetim ve bir gun kahverengi akinti oldu 2 gun once test yaptirdim negatif cikti her an adet oldum olucam diye beklerken umudumu kaybetmisken bu ay ki tuhaf bulgular da umitlendiriyor

biraz daha bekle cnm.. öyle hemen görünmüyor kan testinde de.. allah gönlüne göre versin..

canim maalesef negatıf bısey olsa muhakkak 100 ve uzeri cikardi insallah tez zamanda gobusleriniz dolar

herkeze merhaba:)

bende bu topik uğur getirsin yazısını görünce hemen üye olmak istedim

9 yıllık evliyim ve 6 yaşında bir kızım var
ne yazıkki 6 ay önce doğumundan 3 gün sonra oğlumu kaybettim

yeni yıl da yeni bebekler yeni umutlar diliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin
herşey Allah tan o nedenle stres yapan arkadaşlara söylüyorum hayırlısı ne ise o olsun zamanına çok takmayın sabretmek önemli...

sevgiler....

canım benimm başın saolsun özel değilse ve üzülmeyeceksen sebebi neydi canım? erken doğum falan mı?

canım benimm başın saolsun özel değilse ve üzülmeyeceksen sebebi neydi canım? erken doğum falan mı?

teşekkür ederim

bu konuyu çevremde ve eşim hariç ailemde hiç kimse ile konuşmadım, konuşamadım ama bu foruma bunları paylaşabilmek için üye oldum
o nedenle her türlü sorulara açığım.

suda azalma çok erken haftalarda başladı ve 35.hafata acil doğuma alındığımda damla su kalmamış

amniyon sıvısı bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için cok önemli benim suyum erken azalmaya erken haftalarda başladı ve çok hızlı azaldı bu nedenle bebeğimin ciğerleri gelişememiş

doğduktan sonra yoğun baıımda küveze alındı ama maalesef solunumu düzelmedi

Allah kimseye yaşatmasın bu acı çok farklı tarifsiz

canım başın sağolsun. rabbim bir daha böle sıkıntı yaşatmasın. bende ilk defa yazıyorum bu bölüme. biizmde 3 ay oldu bebek düşüneli. geçen ay adetimden sonra kasıklarım ağrıdı göğüslerim sızladı belki hamileyim derken adetimden 7 gün önce adet oldum:))bu ayda hiç bi belirti yok. geçen ay gibi olursa ayın 16 sında olmam lazım ama bu sefer okadar erken olmam sanırım. geçen ay 23 ünde oldum bakalım bu ay ne olcak. ama şuna inanıyorum. çok kafaya takınca psikolojik olarak belirtileri yaşıyosun. o yüzden düşünmeyim diyorum ama yinede o umut hep içimde:)) rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşşş

merhaba zezeze

öncelikle amin diyorum allah gönlüne göre versin önemli olan hemen olması değil inan bana önemli olan hayırlı zaman da olması

hamilelik olayının ben kesinlikle psikolojik olduğuna inanıyorum

ben 6 sene önce kızıma 8.ayda hamile kalabildim
acayip stres yapıp 6.ayda doktora gitmiştim ve bana 1 sene bekle deyince çok moralim bozulmuştu sonra benden önlem olsun diye tahliller istedi bir sorun varmı yokmu bakalım dedi ve benim tahlil sonuçlarında menapoz başlangıcı çıktı dünyam yıkılmıştı sonra ben konunun uzmanı diye 2005 senesinde kadıköy acıbadem de cem demirele gittim muayenede bana dediki bu tahliller tamamen yanlış çıkmış hiç sorun yok 4-5 ay daha denemeye devam et 1 seneyi doldur dedi ama ben sorun yok dediği için o kadar mutlu oldum ki o
çünkü neden bebeğim olmuyoru birden unutmuştum bende bir sorun yok diye beyin tam tersi çalışmaay başladı
sanırım.:)))o ay hemen hamile kaldım

2.ye hamileyken daha rahattım ama bak sonu kötü oldu o nedenle herşeyin bir zamanı var sabretmek gerekli

merhaba kızlar , ben 2.5 yıllık evliyim hiç korunmadığımız halde bebiş olmadı. bende artık bi isteksizlik başladı. bu ay eşimle nerdeyse hiçberaber olmadık. nasılsa bebek olmuyor duygusu hakim oldu bende ne yapacağım bilmiyorum.:2:

Merhabalar Arkadaşlar

Gecen sene bu aylarda 2 aylık bebeğimi düşürdüm 3 ay korunma verdi doktorum daha sonrada adet düzensizliklerim başladı gecen ay tekrar aynı şikayetle gittiğimde yumurtlamanı kontrol edelim dedi normalde 18-20mm olması gereken yumurta bende 13mm çıktı sonra ilaç tedavis yaptı 1 hafta ilaç kullandım ovulasyonu geliştirsin diye sonra kontrol ettiğinde 18mm olmuştu çatlatma iğnesi vurdu karnımdan belirttiği günlerde ilişki önerdi şimdi bekliyorum acaba yeterli olurmu daha önce hamile kaldığım için çok umutsuz değilim 20 aralıkta adet olmam gerekiyor gecikme yaşamazsam 1 hafta var aşağı yukarı ama kasıklarımda hala ağrılarım var başından bu tarz tedavi gecen arkaraşlar varsa bilgi verirmisiniz ilk tedavi sonuç verirmi sizce şimdiden teşekkürler yeni katıldım hep okurdum sizde yardımcı olun lütfen:)

sibely çok sevindim canım ya.idrar testimi yaptın kan mı?ve kaç çıktı?darısı başıma inşallah.fazla bi belirtim yok.umudum az.21 aralıkı bekliyorum.

sibely çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.. Darısı isteyen herkese hayırlısıyla olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…