- 21 Kasım 2011
- 283
- 63
- 318
- Konu Sahibi filozofcan
-
herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve bu topic herkes gibi beni de çok heyecanlandırıyor.sat 8 kasım ama ben dayanamadım ve bgn hcg testi yaptırdum 1,2 çıktı sanırım bu negatif bir deger öyle değilmi?ayrıca hcg için çokmu erken acaba.kafam çok karıştı pofff
Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)
herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve bu topic herkes gibi beni de çok heyecanlandırıyor.sat 8 kasım ama ben dayanamadım ve bgn hcg testi yaptırdum 1,2 çıktı sanırım bu negatif bir deger öyle değilmi?ayrıca hcg için çokmu erken acaba.kafam çok karıştı pofff
inşallah canım allah hekese zamanında nasip eder inşallahAmin canim cumlemizin insallah hayirli haberler duyururuz burdan...
herkeze merhaba:)
bende bu topik uğur getirsin yazısını görünce hemen üye olmak istedim
9 yıllık evliyim ve 6 yaşında bir kızım var
ne yazıkki 6 ay önce doğumundan 3 gün sonra oğlumu kaybettim
yeni yıl da yeni bebekler yeni umutlar diliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin
herşey Allah tan o nedenle stres yapan arkadaşlara söylüyorum hayırlısı ne ise o olsun zamanına çok takmayın sabretmek önemli...
sevgiler....
canım benimm başın saolsun özel değilse ve üzülmeyeceksen sebebi neydi canım? erken doğum falan mı?
teşekkür ederim
bu konuyu çevremde ve eşim hariç ailemde hiç kimse ile konuşmadım, konuşamadım ama bu foruma bunları paylaşabilmek için üye oldum
o nedenle her türlü sorulara açığım.
suda azalma çok erken haftalarda başladı ve 35.hafata acil doğuma alındığımda damla su kalmamış
amniyon sıvısı bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için cok önemli benim suyum erken azalmaya erken haftalarda başladı ve çok hızlı azaldı bu nedenle bebeğimin ciğerleri gelişememiş
doğduktan sonra yoğun baıımda küveze alındı ama maalesef solunumu düzelmedi
Allah kimseye yaşatmasın bu acı çok farklı tarifsiz
canım başın sağolsun. rabbim bir daha böle sıkıntı yaşatmasın. bende ilk defa yazıyorum bu bölüme. biizmde 3 ay oldu bebek düşüneli. geçen ay adetimden sonra kasıklarım ağrıdı göğüslerim sızladı belki hamileyim derken adetimden 7 gün önce adet oldum:))bu ayda hiç bi belirti yok. geçen ay gibi olursa ayın 16 sında olmam lazım ama bu sefer okadar erken olmam sanırım. geçen ay 23 ünde oldum bakalım bu ay ne olcak. ama şuna inanıyorum. çok kafaya takınca psikolojik olarak belirtileri yaşıyosun. o yüzden düşünmeyim diyorum ama yinede o umut hep içimde:)) rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?