Umutlarim bitti..

guzel tarafindan bak;esinle birbirinize daha cok baglanirsiniz.. valla o kv kp e de yazik.. zaten nelerle ugrasiyorsun.. benimkiler tedavi masraflarini bile karsiladilar

guzel tarafindan bak;esinle birbirinize daha cok baglanirsiniz.. valla o kv kp e de yazik.. zaten nelerle ugrasiyorsun.. benimkiler tedavi masraflarini bile karsiladilar
Bizimkilerde bize hep icra gonderdiler biseylerini istemyrm bizden uzak dursunlar istyrm yok bi taraftanda ayirmaya ugrasyrlar daha esim beni dinliyo diye aramizi bozmaya ugrasyrlar inan biktim bak kendi derdim bana yetiyo bude bunlar dert cikariyo..

O kadar cikmazdayimki bu derdim yetmiyo bide esimin ailesi cikti bizi zaten cumle aleme reklam etti 3senedir ugrasyrlar esim ne kadar kiziiyosa mutlu oldugunu soyluyorsa o kadar cok ugrasiyorlar sikayet etcem bi yer olsa yemin ederim hic dusunmem ederim bana da yazik

amin canm
öncelıkle kendını neden sucluyorsun o mucızeyı herkese veren sanada banada verecek olan allah deglmı
allah ıstemedıkten sonra olurmu..
herkeın bır ımtıhanı var bu hayatta
ve ewet bazen bırı bıtmeden bırı baslar dertler ust uste gelır dayanamam sanırsın ama,,
allah kmseye kaldıramayacagı yuku yuklemezmıs unutma..
kımnn cocugu olr saglıgı yokr hastaneden cıkmazzz...
kımınn cocugu olmaz ama saglıgından önemlı bı sorun yoktr ona sukretmelı
kımı buyuk maddı sıkntı cekerken kımı cok zngındr ewınde huzuru yoktr neye yarar...
yanı dertsız tasasız ınsan yok emın ol canımm...

26 yasndayım ama sana surda saysam 3 sayfa dert cıkar belkı ama yıklmadıkca gclu kalmayı ayakta durmayı ogrenıyo ınsan... sabır lazım .. dua lazım.. allaha tevekkul lazım..... her ıstedgımz o an ıcın hayırlıolmayabılıyor en ıyısını mevlam bılır.... bnde 3 yıldr bebek ıstıyorum nasıp olmadı henuz ama allah cok buyuk nasıp edecektr elbet hepmızıe vaktı geldgnde HAYIRLI SAĞLIKLI SALIH KUL OLACAK VATANINA MILLETINE SAHOP CIKACAK EWLATLAR..... aminnnn... bıraz uzun oldu ama ınsallah bıraz olsun faydam olmustr.. rabbım gönlune göre versin...

Insaallahh insaallaahh
hiç başınıza gelmedi mi ?tanıdığım iki kişi tup bebek ile yoğun uğraşlar sonunda bebek sahibi oldular. Ikinci bebekleri de normal yolla plansız sahip oldular. yani her şeyin bir zamanı var. Sen sahip olmak için kendimi paralarsin hirpalarsin ama o olması gereken zamanda gerçekleşir. Biraz rahat olmak lazım.

Allah razi olsun cok haklisiniz benimde cok derdim var ama hic birine bunun kadar uzulmemistim hepinizden Allah razi olsun icimi ferahlatiyorsunuz ama iste bende bilmiyorum hangisinden basliycagimi..ilk aylar once yikilmistim esimin sorununu ogrenince ama icimdeki umudu hic kaybetmedim gitmedigmz yer kalmamisti bu tedaviye basladik 1 ay gibi zaman harcadim bi sorun cikmasin diye herseyi ince eleyip sk dokuyodum 48 kiloyum bedenim bu tedaviyi cok zor kaldrmisti zaten ignelerim izi duruyo daha icim aciyo ya karnima baktikca 2.kezde bugun yikildim umudum gercekten bitti gibi oldu bugun

Iste korkuyorum ya bic olmazsa diye bi turlu kendime laf geciremiyorum:)

rabbım oyle bı zamanda verrkı bın kat fazla sevnrsın canım dua et namaz kıl ıcın ferahlar allahn ısımlernden zıkır cek faydasnı göreceksın ınsallah

şimdi teknolojı o kadar ılerledıkı olr ınsallah... hem dktrlarn olmaz dedıgı kısıler tedavısız hamıle kalıyo allah ol der ve olur...

Ne kadar çok üzülürsen takarsan olmuyo maalesef bunu biliyorsun değil mi ben de aylarca ağladım durdum her hastanede her doktorda zor bi durum... ama Rabbim sonunda nasip ediyor inşallah. Dua et ve bi kez daha anladım ki kabul olunmayan dua yokmuş vakti gelmeyen dua varmış. Rabbim inşallah tez zamanda sana da zahmet nasip etsin

Iste korkuyorum ya bic olmazsa diye bi turlu kendime laf geciremiyorum:)
e peki korkunun ecele faydası var mi ?yok. O zaman niye kendinizi hirpaliyacaksiniz.yasadiklariniz elbette zordur,anlamiyorum sanmayin. Ama oluuna bıraktığınız zaman her sey daha kolay olacaktir. olanda hayır vardır güzel kardeşim.

Tek carem dua zaten cok dogru soylediklerin

Iste bunun icin zaman gerekiyo ben herseyi hemen kabullenemeyen biriyim keske hemen kabullenebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…