- 18 Mart 2015
- 2.662
- 4.918
- 333
- Konu Sahibi Perimasali3737
-
Evet en cok sevdigim sozdur bu..
insallah en kisa surede kabullenip yeni limanlara yelken açarsınız.Iste bunun icin zaman gerekiyoben herseyi hemen kabullenemeyen biriyim keske hemen kabullenebilsem
Insaallah ne guzel dua ediyorsunuz Allah razi olsunTüm konunu yorumları ile birlikte okudum. Daha önce biri için de çok çok içten dua etmiştim allahım nasip et diye ve o kişinin bir dahaki ay hamile olduğunu öğrenmiştim (15 yıl uğraştılar) ve o kişi 43 yaşında doğum yaptı hem de benimle aynı zamanlarda tüp bebek denemeleri her şey sonuçsuz kalmıştı doğal yoldan hamile kalarak Bebek sahibi oldu
İnşallah rabbim tez vakitte sana sağlıklı sıhhatli eli yüzü pamuk mis kokulu hayırlı evlat versin
Insaallahinsallah en kisa surede kabullenip yeni limanlara yelken açarsınız.
Insaallah en cokta onu istiyorum gurbetteyim zaten kimsem yok bi burda paylasyrm derdimiİnşallah meleğin gelir ve annesine can yoldaşı olur o dağın başındaki ıssız yeri cennet bahçesine çevirir boncuğun..
Seni çok iyi anlıyorum ben de gurbetteyim..Insaallah en cokta onu istiyorum gurbetteyim zaten kimsem yok bi burda paylasyrm derdimi
Gurbet cok zor hele birde derdin varsaSeni çok iyi anlıyorum ben de gurbetteyim..
Sagolasin canim iste insanin umudu bi anda yikilinca kendini kaybediyo isteAblacım öncelikle sağlıkçı olarak şunu söyleyeyim ki tüp bebek 2-3 seferde tutacak diye birsey yok, bir aradan sonra tekrar denenebilir. Sen böyle her seferde kendini harap edersen olmaz.. Benim kuzenimde 18 seneden sonra evlat sahibi oldu. Demekki seninde bir zamanin varmis. Rabbim insallah en kisa zamanda senin ve bekleyen bütün hanımlarin kucagina bir bebek verir. Bol bol dua..
Canım daha cok gensin ya beim yasımda olsan ne yapacaksın hallolur sizinki24 yasindayim ama asil sorun esimdeydi ona uzulucem diye simddide benim fsh artyo rezerv azaliyms benim icin gecen zaman aleyhe isliyor en cokta buna uzuluyorum
Ins sizinkide hallolur Rabbim en kisa zamanda nasip eder hepimizeCanım daha cok gensin ya beim yasımda olsan ne yapacaksın hallolur sizinki
Cok inanirim nasip olmayinca olmadigina ama iste o kadar umutluydumki bunda sanki dunyam yikildi
Iste tekrar icin zaman lazim icimdeki duygular umudumu kaybettrdNeden umudun bitsin ki tekrar deneyin olmazsa bidaha umutsuz olmayın Allah Kerim
Canim doktoruda iyi arastmstik iyiydi ankara da yaptrmstik kosullarda cok iyiydi esim azospermydi ama en basindan icime sinmeyen biseyler vardi doktor anlamindasuanda tlfnlara cvb vermiyo acaba benmi yanlis dusunuyorum..cok iyi embrylarin olustu dedi 15 tane yumurta toplandi 2 tane koydular baska bilgi vermedi ben odada yatarken dr gtmsti biseyde soramadim 13 tanesi dollenmisti ama ne oldu bilmiyorum cok iyi olur canim doktorunu tavsiye etmen bidahakine istanbulu dusunuyorum ..Tup bebek tedavisinde regl olunsa bile test yapilmasi isteniyor canim bekinustune görmüşsündür test yap yinede derim. Ayrica yaptirdiginiz merkez vs de cok onemli benimde bebegim tup bebek ilk seferinde tek embriyo ile tuttu ama tutmasaydida denemeye devam edicektim. Lütfen umudunu kaybetme ve daha iyi bi yerde tekrar dene derim. Istanbulda tedavi olabilirsen benim dr'umu oneririm kesinlikle.
Hic bizi karsisina alipta konusmadi bilgi vermedi hep ayakustu 2 kelime edip gittiTup bebek tedavisinde regl olunsa bile test yapilmasi isteniyor canim belki ustune görmüşsündür test yap yinede derim. Ayrica yaptirdiginiz merkez vs de cok onemli benimde bebegim tup bebek ilk seferinde tek embriyo ile tuttu ama tutmasaydida denemeye devam edicektim. Lütfen umudunu kaybetme ve daha iyi bi yerde tekrar dene derim. Istanbulda tedavi olabilirsen benim dr'umu oneririm kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?