Umutlarim bitti..

Tüm konunu yorumları ile birlikte okudum. Daha önce biri için de çok çok içten dua etmiştim allahım nasip et diye ve o kişinin bir dahaki ay hamile olduğunu öğrenmiştim (15 yıl uğraştılar) ve o kişi 43 yaşında doğum yaptı hem de benimle aynı zamanlarda tüp bebek denemeleri her şey sonuçsuz kalmıştı doğal yoldan hamile kalarak Bebek sahibi oldu
İnşallah rabbim tez vakitte sana sağlıklı sıhhatli eli yüzü pamuk mis kokulu hayırlı evlat versin

Insaallah ne guzel dua ediyorsunuz Allah razi olsun

Ablacım öncelikle sağlıkçı olarak şunu söyleyeyim ki tüp bebek 2-3 seferde tutacak diye birsey yok, bir aradan sonra tekrar denenebilir. Sen böyle her seferde kendini harap edersen olmaz.. Benim kuzenimde 18 seneden sonra evlat sahibi oldu. Demekki seninde bir zamanin varmis. Rabbim insallah en kisa zamanda senin ve bekleyen bütün hanımlarin kucagina bir bebek verir. Bol bol dua..

Sagolasin canim iste insanin umudu bi anda yikilinca kendini kaybediyo istebende

Neden umudun bitsin ki tekrar deneyin olmazsa bidaha umutsuz olmayın Allah Kerim

Bende QUOTE="umudunu-kaybetme, post: 47351341, member: 667440"]ıste bende bu yuzden pek belrtı aramam kendmde adet olcm dıye beklerım hep.. hatta bugun adet gnm ve aben adetımı beklıyorum [/QUOTE]
Bende adet oldum bugun daha 7.gunumdu test yapmak bile nasip olmadi(

Ya var ya hic gebelik testi yapmak nasip olmadi bana bunda bile olmadi daha 7.gunumdu testi goremedik bile

Tup bebek tedavisinde regl olunsa bile test yapilmasi isteniyor canim belki ustune görmüşsündür test yap yinede derim. Ayrica yaptirdiginiz merkez vs de cok onemli benimde bebegim tup bebek ilk seferinde tek embriyo ile tuttu ama tutmasaydida denemeye devam edicektim. Lütfen umudunu kaybetme ve daha iyi bi yerde tekrar dene derim. Istanbulda tedavi olabilirsen benim dr'umu oneririm kesinlikle.

Canim doktoruda iyi arastmstik iyiydi ankara da yaptrmstik kosullarda cok iyiydi esim azospermydi ama en basindan icime sinmeyen biseyler vardi doktor anlamindasuanda tlfnlara cvb vermiyo acaba benmi yanlis dusunuyorum..cok iyi embrylarin olustu dedi 15 tane yumurta toplandi 2 tane koydular baska bilgi vermedi ben odada yatarken dr gtmsti biseyde soramadim 13 tanesi dollenmisti ama ne oldu bilmiyorum cok iyi olur canim doktorunu tavsiye etmen bidahakine istanbulu dusunuyorum ..

Hic bizi karsisina alipta konusmadi bilgi vermedi hep ayakustu 2 kelime edip gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…