- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi Perimasali3737
-
Canim doktoruda iyi arastmstik iyiydi ankara da yaptrmstik kosullarda cok iyiydi esim azospermydi ama en basindan icime sinmeyen biseyler vardi doktor anlamindasuanda tlfnlara cvb vermiyo acaba benmi yanlis dusunuyorum..cok iyi embrylarin olustu dedi 15 tane yumurta toplandi 2 tane koydular baska bilgi vermedi ben odada yatarken dr gtmsti biseyde soramadim 13 tanesi dollenmisti ama ne oldu bilmiyorum cok iyi olur canim doktorunu tavsiye etmen bidahakine istanbulu dusunuyorum ..
Kaybetme umudunu aslaIste tekrar icin zaman lazim icimdeki duygular umudumu kaybettrd
Cok okuyorum arastiriyorum aylarca bu arastrma yaptim benim herseyden once ilgi bekliyorum..gittigimiz doktoruda cok arastrdm hakkinda en ufak kotu bisey duymadm ama ne biliyim bana biraz ilgisiz geldi herhalde doktoru ovenler transferi tutmus olanlar belkide ben yanlis dusunuyorumdur..gercekten ilgili bi doktor ariyorum artk..Geçtiğimiz günlerde eşimin çalışanının eşini doktora götürdüm. 6 yıldır çocukları olmuyor. Tedavileri hep yarım yamalak yapılmış. Çok da üzerine gitmemişler. Rahimde bebeğin tutunması gereken alanda myom teşhis edildi. Defalarca doktora gitmişti öncesinde. İlk defa nokta atışı yapıldı. Tedavisi ona göre ilerleyecek.
Ve doktorun söylediği yegane şey, şu anki teknoloji ile çocuk sahibi olmamanın neredeyse mümkün olmaması. Bunu öyle bir inançla söyledi ki arkadaşıma ben bile motive oldum.
Her zaman söylüyorum. Doktorunuz her şeyden önce psikolojik olarak tatmin etmeli sizi. Gittiğiniz kliniğin çok ünlü olmasının, doktorun çok başarılı olması ikinci plan hep. Hele ki bebek sahibi olmak söz konusu ise stres en son yaşamanız gereken şey. Her şeyden önce doktorunuzun size aşılaması gereken inanç ve istektir.
Yine deneyin. İlk tedavilerin başarı oranı düşüktür zaten. Deneyin ama çok iyi araştırın. Hikayeleri, makaleleri okuyun. Tedavi sürecinde adım adım ne yapılması gerektiğini bilin. Yan tedavi ve tetkikleri deneyin. Gerekirse yapılması için ısrar edin. Inanın o kadar küçük, gözden kaçan bir şey bile sebep olabiliyor. Tek başına azosperminin üzerinde durmayın. Kaldı ki o da çözülmeyecek değil ve tüm bunlar için umudunuzu kaybetmeden isteyin ve inanın.
Bizim de iki sene sonra doğal yoldan oldu.
Msjni yeni gordum canim cok tesekkur ederim orayi dusuncem artik cok sagol ..Dra yada asistanına mutlaka her an ulasabilmen cok onemli bence. Benim dr um Erbil Yağmur Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde Beşiktaş Fulya da cnm. Cok ilgili ve bilgili bir dr ve basari orani cok yuksek bir merkez zaten.
Ben inter etten okudum. 2. Veya 3. Seferde olanlar var. Neden bukadar umutsuzsun.Tek caremiz tup bebekti o da olmadi
Bu arada ben de bahçeci de yaptırdım fulya da negatif oldu ama dondurulmuşlarım var yine orayı tercih edeceğim merkezden yana ya da doktordan bir şüpheö yok her aşamada çok güzel bilgilendirdiler... Destek oldular transferde eşlik edenler dualarla götürüp dualarla getirdiler.. Negatifi duyunca telefondan doktorumun üzüntüsünü hissettim bu tür şeyler gerçekten önemliMsjni yeni gordum canim cok tesekkur ederim orayi dusuncem artik cok sagol ..
Ah o çok konuşan insanlar var ya. Sanıyorlar ki hemen ha deyince oluyor bebek. Bana da diyorlar bizim kız arkadaşsız kaldı hadi artık sizde diye, verecek olan Allah biz napalım.Öyle ama ne yapalım
Bir de insanların denSiz sorularına maruz kalıyoruz
Bir cocuk yapmayı beceremedin diyenler oluyor
Dün birisi bir kız çocugu yap sana benzesin diyor
Sanki ha deyince oluyor
İnsanlar ne kadar sığ beyinliler
Heycanla umutlat sonucumu alcagim gunu bekliyodum o bile olmadi 7.gun adet oldum test bile nasip olmadi bende yikildim nerde gezdigimo bilemedim gozlerim hep yasli bizede o kadar emin konusulduki gececek ama iste icimizi parcalaya parcalaya geciyor.Ben de seninle aynı durumdayım cuma günü aldım negatif sonucu 2 tane embriyo transfer etmişlerdi herkes kesin gözüyle bakıyordu doktor bile şoka girdi... Hele ben yaşadığım yıkımı anlatmaya sözlükte bir kelime yoktur... Seni çok iyi anlıyorum ama geçecek yine toparlanacaksın... Çünkü geçmek zorunda
Iste canim onu kendime bi turlu anlatamyrmBen inter etten okudum. 2. Veya 3. Seferde olanlar var. Neden bukadar umutsuzsun.
Umut et ki olsun. Umutsuzlukla zaten 1-0 yenik baslarsin.
Sadece konusuyorlar iste icini disini bilmiyorlar.Ah o çok konuşan insanlar var ya. Sanıyorlar ki hemen ha deyince oluyor bebek. Bana da diyorlar bizim kız arkadaşsız kaldı hadi artık sizde diye, verecek olan Allah biz napalım.
Insaallah:)Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
ALLAH hayirlisini versin. Umutsuzluga kapilmaktna cok inararak dua edin daha cok faydasini gorurusunIste canim onu kendime bi turlu anlatamyrm
Nerden basliycagimi bilmiyorum dert ustune dert ekliyor hayat ..herseyimi yavas yavas kaybediyorum sankitup bebek tedavisi goruyordum iki tane embryo transfer edilmisti ve tutunamadilar surekli agliyorum esim nobette kimsem yok derdimi anlatacak emeklerimiz heycanimiz umutlarimiz herseyimiz bitti o kadar hasretimki anne kelimesine inanin bu kadar icim yanmamisti elimden geldigince dikkat ettim vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden mi oldu diye yasadigimiz yerde dagin basinda bi lojman inanin cok bunaldim suan kimsem yok yanimda ne yapcam nasil dayancam icim kan agliyor ne olur yardimci olur tek duam Allah herkese evlat nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
Insaallah ..tesekkur ederim..Senelerce güzel haberler bekleyen, her tedaviyi denenip olumsuz sonuç alan ancak beklemedikleri anda bebeklerine kavuşan onlarca çift var.
Umutsuz olmayın. Allah hiç ummadığınız anda kucağınıza versin mutluluğunuzu inşallah.
Insaallah tek caremiz duaBahçecik memorial ve acıbademde çok iyi sonuçlar alınıyor diye biliyorum diğer yerlerde 4. 5 kere deneyip olmayanlar var olanlar da var.lütfen umutlu olun tabikide Allah isterse olucak.bizimde dogal yolla olmuyor insallah herkese Rabbim tattırır bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?