ama sizde kiziniz yasindaki bir kizla ergen ergen diye konusma seviyesizligini gosterebiliyorsunuz. Madem yasiniz buyuk o zaman ona gore konusmalar yapin.. bir konu yuzunden bi insan bu kadar rencide edilmemeli...
Kızım yaşımda falan değil.Çocuğum bile yok henüz.
Ama Allah korusun mübarek gece cidden çok dua ettim böyle bir kızım olmaması için.
Konu sahibi kendi düşüncelerini ifade edemiyor da sizden mi yardım istiyor?
Kiminle nasıl konuşacağım sizi ilgilendirmez.
Kendi yorumunuzla ilgilenin ,üstünüze vazife olmayan sizi ilgilendirmeyen ikili sohbetlere girmeyin.
"Yoruma yorum" yasak o yorum benim,beni bağlar.
Sizden izin alacak değilim.
Öyle mi yoksa ?
Kızım yaşımda falan değil.Çocuğum bile yok henüz.
Ama Allah korusun mübarek gece cidden çok dua ettim böyle bir kızım olmaması için.
Konu sahibi kendi düşüncelerini ifade edemiyor da sizden mi yardım istiyor?
Kiminle nasıl konuşacağım sizi ilgilendirmez.
Kendi yorumunuzla ilgilenin ,üstünüze vazife olmayan sizi ilgilendirmeyen ikili sohbetlere girmeyin.
"Yoruma yorum" yasak o yorum benim,beni bağlar.
Sizden izin alacak değilim.
Öyle mi yoksa ?
Doktorsun ama mezun olunca 2000 lira maaş alacaksın öyle mi?
Vahhhh ki ne vahh bu sağlık sistemi çökmüş cidden.
Lise mezunu bir memur bile daha çok kazanıyor.
kızlar benim okulda bir hocam var çok yakışıklı bütün kızlar peşinden koşuyor.adam daha genç.faceden onu ekledim baya olmuştu 3 ay falan.geçen günde msaj atmış bana nasılsın diye sonra işte benim staj yaptığım yerle ilgili birşey sordu.sonra işte sorular sordu sonra başarılısın sen dedi bende elimden geldiğince çalışıyorum hocam dedim .o da yo gayet iyisin yazmış..sonra bugün ne yapıyorsun diye sormuş o konuyu konuşurkn..ne bileyim bizim hocalar öyle öğrenciyle muhabbet çok etmezler ama bu adam gerçekten çok kibar..hemen kendi kendime sevindirik gibi öyle anladım bi an..ama yoktur ya olur mu hiç koskoca hoca benden 4 yaş büyük,artı çok kültürlü..sizce kızlar..
bu ofke niye bilmiyorum ama kk da az rastlanan bisey degil... kalp kirmak kul hakkidir odenmesi de en zor olandir hatirlatiyim diye dedim. iyi geceler
Bana seviyesiz diyerek kalp kırmış olmuyorsunuz yani öyle mi ?
Hmm ne güzel bir çifte standartmış hemde sizi zerre ilgilendirmeyen bir konu için.
yahu size ne milletin alacağı maaş:)) siz mi borç vereceksiniz yetmezse:))ilahi çok eğlendim ya:)
ben hala bir tıp öğrencisinin nerede staj yaptığını ve patronunu merak ediyorum ??
cnm ben çap yapıyorum işletme bölümü ,fabrikada staj yapıyorum şuan bitti şirkete rapor yazmak için gideceğim o sıradada hocanın dediklerini araştıracağım ve müdüre rica edeceğim görüşsünler merakın gitti mi
Çap mı ?
Farklı fakülteden çap ,uvvv tıp+işletme .
Kelimelerin bittiği yerdeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?