üniversite hocam benden mi hoşlanıyor..yok artık

Hahaha İşi parası olan adam mı... E öğrencisi de aynı daldan gidiyor.
Onun da işi ve parası olacak.
O zaman eşitlenirler.
Hem eşi ev hanımı olup da mühendis, doktor, avukat olan erkekler de var.
Gönül bu.

O da bir şey mi?

Biz eşimle 1 yıl bakıştık.
Gerçi sebebi başkaydı :)

valla ben tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim ki, bi hoca bi öğrenciye naber nasılsın diye mesaj atıyosa, onun altından bişey çıkar. arkadaş değilsiniz sonuçta. ama niyeti nedir orasını bilemem..

anlatamadım sanırım. elbette oyle ınsanlar var. ben unıversıte hocaları ıcın soyledım . bızzat gordugumuz duydugumz seylerden bahsettım.parası olan olmayanla evlenmesın demedım. elbette gonul bu bıze dusen bır sey yok. konu sahıbıne yardımcı olmaya calıstım sadece

Benim arkadaşım burda hastanedeki kardiyoloğa çok çıkıyordu dedesi için, kız doktoru facebooktan bulup eklemş arada konuşuyorlarmş numaralarını almşlar. buluşuyorlardı kıza babannesinn küpesini hediye etmş geçen gün.. Hiç beklemiyordum çünkü kız ilkokul mezunu bide aşırı kapalı bi kız adam normal hayatta küpeli falan hani alkollü ortamlarda bulunna biri kapaşı bi baynla gönül eğlendrmek için görştğnü sanmyorum... ciddi düşünüyo galiba o yüzden bişeyler olablr.. cnm eğer çok güze bi kızsan hani manken gibi o zaman şüpheleneblrsn

seden23 sen de sana yazılan olumlu yorumları görmeyip laf atanlara cevap veriyorsun sadece.
Görmezden gelmek lazım saldırır tarzdaki yorumları.

Aksi halde konu sapıtır ve basitleşir görüldüğü üzere.

ama bu hoca dediğiniz araştırma görevlisi falan mı? sizden 4 yaş büyük nasıl hoca olur. eğer araştırma görevlsi ise onlar zaten akranınız sayılır hoşlanmış da olabilir yani. hoca diyince ben prof falan sandım...

Ayy ne güzel. Böyle örnekler görelim.
Aşkta sınır yok.

valla güzelimdir o konuda mütevazi olamayacağım:))

neden olmasın:) 4 yaş gayet güzel hem kültürlü mesleği elinde... bence olur. bana lisede bi hocam asılıyordu öyle birşey sandım pis sapık yazıp çıkacaktım

sizi anladım.. zaten anladığım içinde pek çok görüşünüze katıldım...
evet doğruyu söylüyorsunuz.. kimsenin niyeti kimseyi küçümsemek değil ki... konun eksik yazıldığına bende inanıyorum...

ve bilmiyorum açıkçası bir üniversite öğrencinden bahsediyoruz, durduk yere hocam bana nasılsınız dedi diye bu kadar heyecan yaratmamalı...hayatında hiç mi hal hatır sorulmadı bu kıza...
eğer heyecan yaratılıyorsa işin içinde bahsi geçen hocaya karşı duygular olması gerekir...

ve evet böyle yakışıklı, kültürlü, herkesin peşinde koşan o müthiş hocanın gelip bizim kızımıza nasılsın demesi...
(he bir de böyle kısmetleri överler ya hiç anlamam.. herkesin ki kendine yakışıklı canım)

bilmem ben şu an üzüldüm konu sahibinin durumuna...

Olabilir neden olmasın.
Zaman gösterir karşıdakinin niyetini.
O yüzden sen çok takılma şimdilik bu konuşmalara, altında hiçbirşey olmayadabilir.
Kendi kendine büyütüyorda olabilirsin, sonra üzülürsün.
Beklenti içinede girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…