- 11 Mayıs 2012
- 128
- 24
- 318
- Konu Sahibi hocahanimm
-
Oooo bana ne laflar sokarlardı ne laflar, eşim de o zamanlar ya sen bi şey bilmiyormuşsun ablan öyle dedi diye şaka yapardı sözde . Adam içten içe korkuyordu. Şimdi annemlere gidince bile yemekleri ben yapıyorum ve abimler falan ooo bu yemeğe ne kattınız kim yaptı ne kadar da güzel olmuş diyorlarMaşallah diyeyim. Siz de yaparsınız. Ama kimseye yaparım demeyin şaşırsınlar gördüklerinde. Ben bi de o yoğunlukta sürekli misafir ağırlıyorum. Evlendikten 3 ay sonra 30 kişi evime geldi yemek iş falan hepsini de yetiştirdim çok şükür. Ve sürekli de geliyor misafirler. Önemli olan bir düzeni oturtmak. Ev işini sakın biriktirme. 15 günde 1 mutfak dolapları, 1 ayda bir cam, 2 ayda bir perdeler. Her günde makine ve silme unutma. Ev temiz olduktan sonra yemekle bol bol vakit geçirebilirsiniz. Hem daha eğlenceli oluyor. Eşim öğrenci karıcımmm benim diye çağırıyor. Sınav zamanlarımda beni bekliyor.
Yani endişelenmenize gerek yok. Millet anasının karnında öğrenmiyor ya
Cnm ünv okumuyorum ama hazrlanyorum 2 yllıkta evlym hamileym o kadar bi guvenle atıldmki kazanmak için inş. Seneye bende ünv.li olcm ve 1 yaşnda bebegmle :) evlendkten snra bazı şeyler daha kolay olur dye duşunyrm psikolojikmen.bi ark ünv. Kazandgı sene evlendi ve bu sene mezun oldu cok iyi gdn bi evliligi var ve bu sene okul btmedn hamile kaldi istynce her sey olur ins.
Bu yazdıklarınızı yardım almadan nasıl yapıyorsunuz şaşırdımyani hem okul, öğrencilik, hem ev işi, misafir ağırlama vs.
Kaç yıllık ev hanımıyım, aynı zamanda çalışıyorum hayretler içerisindeyim.
Arabasi var evet keske ilk once okulunu bitirsen kendini ifade edebilsen ama memur arabasi olan biri kacarmi hele nikah kiyalim okulda biter ne olsa damadin arabasi var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsanları anlamak çok zor. Biz de evlenecektik hem de ikimiz de öğrenciyken. Şu an üzerimde olan sorun sıkıntılar kalkacaktı. Arabası vardı, ev için onu satacaktık mesela. Araba derken ne demek istediğini anlayabiliyorum. :) Lise mezunu olup sürünüyor olsaydın kimse neden evleniyorsun demezdi. Boş veeer. İki insan birbirini sevdikten sonra her şey yoluna girer. Kıskandım bak şimdi... :)
Haklısın, boş yere kendimizi korkutuyoruz aslında. İsteyince üstesinden gelinmeyecek hiçbir şey yok. :) Rabbim sağlıklı bir şekilde bebişine kavuştursun ve gönlünden geçenleri yaşamanı nasip etsin.
Ayrica tayin ve gecis islemleriniz sonucsuz kalirsa universitelerde ozel durumlu ogrenci gibi bi uygulama var. Evli oldugunu esinin rahatsizligini yaninda olman gerektigi konusunda komisyonu ikna edebilirsen son seneni esinin bulundugu ildeki universitede okuyabiliyorsun. Diploman yine kendi okulundan oluyor ..
Aklinda bulunsun belki lazim olur ..
Kızlar ben türkçe öğretmenliği 1. Sınıfı bitirdim 2 ye başlayacağım nasipse ancak bir hafta sonra düğünüm var inşallah :) eşim devlet hastanesnde memur arabası var çok şükür ama şöyle bi sorum var acaba evlilikle okulu bir arada yürütürken zorlanır mıyım ? Eşimi çok seviyorum o da okulumu kesinlikle okumami istiyor onun ailesi ve kendi ailem de okulumu bitirmemi istiyor o konuda sıkıntı yok ama bir arada yürütmek kolay olur mu ? Benim durumumda olanlar yardimci olabilir miii :/
Aynen iyle lise mezunu olup okumuyor olsaydm ya da lise mezunu olup aynı yaşta bir yerde calışıyor olsaydim kimse bişey demezdi. Kocaya ihtiyacim yok üniversite hayatı yaşayıp gezip tozup sevgili olarak aynı evde yaşamayı da bilirdim.. sağlık sorublari olmasaydı..tut ki kocaya ihtiyacım var eminm ki o kişi memur ve arabası var diye olmazdı zaten öğretmen olarak ondan fazla maaş alacağım neden maddi beklentyle onu seceyim ki :) fikir zikir meselesi iste arabası var memur kaçırma diyor:))))) sagol canım mübarek arife günü duam senin için darısı basina inşallah :)
Eşim Benm okuduğum yere tayin isteyecek canımSiz baska sehirde okuyorsunuz esiniz baska sehirde calisiyor ben orayi anlamadim canim nasil birlesiceksiniz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?