- 19 Ocak 2024
- 393
- -124
- 13
- 21
Yine de kırdıysam affola dilim biraz sert olabiliyor bazen şehir ismi vermeyi doğru bulmuyorum bölümüm Edebiyat Öğretmenliği Karadenizde okuyorum evliliğe bel bağlama nasibin seni bulur camda da bulur dağda da bulur her şey gönlüne göre olsun dediğim gibi yurtta az vakit geçirmeye çalış gençlik sporun kursları var yazılabilirsin kendi kendine gezDoğru sadece kendime eziyet ediyorum haklısın kusura bakma sende benim gibi sevmiyorsun ama mecburuz Baska çaremiz yok ömür boyu sürmeyecek bir gün bitecek inş hangi sehirdd hangi bölüm okuyorsunuz ama ben bir evlilik yaptım ayrıldım ve kendimi okumaya adadım bu dönemden hariç yılım kaldı insan artık bitsin de briseyşer olsun Kendi mesleğim ve evim olsun yada mutlu bir evliliğim belki bunlarda bu beni boğan düşünceye etki eden nedenlerdir
Tama inş çok teşekkür ederim benim sehir yozgat köy gibi ama Karadeniz olsaydı gezerdim bolca oranın yeşili ve mavisi ruhuma sifa olurdu ama burda gezerim inşYine de kırdıysam affola dilim biraz sert olabiliyor bazen şehir ismi vermeyi doğru bulmuyorum bölümüm Edebiyat Öğretmenliği Karadenizde okuyorum evliliğe bel bağlama nasibin seni bulur camda da bulur dağda da bulur her şey gönlüne göre olsun dediğim gibi yurtta az vakit geçirmeye çalış gençlik sporun kursları var yazılabilirsin kendi kendine gez
Bizim ilahiyat ben kullandım fazladan bir hafta kafam takmayıp kurslara gideceğim inş biraz akışa bırakayım her zorlukla beraber elbette kolaylık vardır Allahım izni ile Allah razı olsun sendenAyrıca tavsiyem ilk haftadan ders işlenmez devamsızlık hakkın varsa kullan 1 haftasını ben kullandım şimdi gitmek daha kolay geliyor şubat bitti çünkü e martta da sınavlar başlıyor zaten göz açıp kapayıncaya kadar haziran gelir
Kız yok Karadenizde öyle güzel değil en azından benim şehrim yani küçük bir yer full deniz asıl şehrimde karadeniz ben zaten karadenizliyim kendi şehrim daha güzel büyük şehir kategorisinde araları 2 saat zatenTama inş çok teşekkür ederim benim sehir yozgat köy gibi ama Karadeniz olsaydı gezerdim bolca oranın yeşili ve mavisi ruhuma sifa olurdu ama burda gezerim inş
Olsun kız benimki bildiğin bozkır tarlanın dağın ortası boş Karadenizi Yazmadığıma bin pişmanım yazdım ama başa yazmadım hiç değilse denizin dibine giderdim öyle huzurlu olurdum ki saatlerce kalırdım gece bile yatardım o dereceKız yok Karadenizde öyle güzel değil en azından benim şehrim yani küçük bir yer full deniz asıl şehrimde karadeniz ben zaten karadenizliyim kendi şehrim daha güzel büyük şehir kategorisinde araları 2 saat zaten
Gelince öyle olmuyor emin ol aşırı esiyor 3 tarafı deniz çünkü kışın götümüz dondu afedersin kaç gün hastanede yattım ciğerleri üşüttüğüm için benim okulla yurt dağın başında birde düşün halimi artık rüzgarsız hava görünce garibime gidiyorduOlsun kız benimki bildiğin bozkır tarlanın dağın ortası boş Karadenizi Yazmadığıma bin pişmanım yazdım ama başa yazmadım hiç değilse denizin dibine giderdim öyle huzurlu olurdum ki saatlerce kalırdım gece bile yatardım o derece
Bende ilk yıl sürekli annemi arayıp ben burda okumam evime geleceğim diye ağlardım :) kalabalık bir yurttu odalar 4 kişilikti ve ikinci öğretim olduğu için akşam soğuk yemekler yemekten gına gelirdi bazen. Cevaplarınızi okudum, belli ki zor süreçlerden gecmissiniz bir evlilik geçmiş başınızdan, evliliğin bitmesi yeni bir hayat bunlar kolay şeyler değil tabi ki. Belki de yaşadıklarınizin izleri ara ara yokluyor sizi ve bunaliyorsunuz herşeyden. Böyle zamanlarda sizi rahatlatacak birşeyler bulun, müzik dinlemek yürüyüş yapmak film izlemek gibi. Şuan içinde bulunduğunuz durumun zorluklarını, ilerde istediğiniz yere geldiğinizde gülerek hatırlayacaksınız emin olun :) kendinize güvenin, belli ki hedefleriniz var onlar için güçlü olun. Zamanı geldiğinde hersey istediğiniz gibi olur inşallahAilemi çok özlüyorum evden gitmek istemiyorum orası bana işkence yeri gibi geliyor camide sokakta kalayım ama orada kalmayayım keşke okullar online olsa dayanamıyorum öyle bunalıyorum ki nefes almak bile zor geliyor orada intihar edesim geliyor nefret ediyorum yurttan
Ev tutmak çok zor sizi anlıyorum.Tek kişilik olsa nasıl mutlu olurdum ama nerde
Tarikat yurdu mu? Ben oylr hissettim.belki de değil.ama öyle hissettim.İntihar etmek isteme nedenim ben sanki yıllarca orada kalacam ailemi bir dahaasla göremeyecek ve hapishanedeymiş gibi hissediyorum
Psikolojik destek alın.Ailemi çok özlüyorum evden gitmek istemiyorum orası bana işkence yeri gibi geliyor camide sokakta kalayım ama orada kalmayayım keşke okullar online olsa dayanamıyorum öyle bunalıyorum ki nefes almak bile zor geliyor orada intihar edesim geliyor nefret ediyorum yurttan
Yurttan değil de Yozgat'ta ilahiyat okuduğunuz için bunaliyor olabilir misiniz? Düşüncesi bile fenalık getirdi. Başka yerde başka bölüm kazansaydiniz yurt hayatı bu kadar batmazdi.Bizim ilahiyat ben kullandım fazladan bir hafta kafam takmayıp kurslara gideceğim inş biraz akışa bırakayım her zorlukla beraber elbette kolaylık vardır Allahım izni ile Allah razı olsun senden
bu nasıl bi abartma şekli? saçmalamayın isterseniz insanlar ne şartlar altında okuyor, çalışıyor. ömür boyu kalmayacaksınız orada. işkence falan görüyorsunuz sandım çocukluktan başka bir şey değil yaptığınız. ha çok istemiyorsanız da gitmeyin, kalmayın, okumayın. basit.Hayır intihar etmek istememin nedeni ben sıkıldım 26yasındayım daha öncede yurt a gittim ama 1 ay kaldım kaldığım yurt evime yakındı ama sonra evden git gel yaptım aradan 2 yada 3 yıl geçti simdi yine yurtta kalmak zorundayım kaç yasına gelirsem geleyim o yurtta kalmak zorunda olmak bana zulüm işkence olarak geliyor beni öldürseler daha iyi dayanamıyorum evim olsa yada birinin yanında tanımadığım birinin evinde hizmetçi olsam ama yinede o yurda gitmesem olmuyor ne yaparsam yapayım kaç yasına gelirsem geleyim aşamoyırum bunu
Tarikat yurdunda filan muhtemelen.bu nasıl bi abartma şekli? saçmalamayın isterseniz insanlar ne şartlar altında okuyor, çalışıyor. ömür boyu kalmayacaksınız orada. işkence falan görüyorsunuz sandım çocukluktan başka bir şey değil yaptığınız. ha çok istemiyorsanız da gitmeyin, kalmayın, okumayın. basit.
Ay saçmalamayın ya 26 yaşındasınız bir de. Koca kadınsınız 18 yaşında insanlar gidiyor yurtlara. Rahatsız eden mi var yurtta yer değiştirin bu yaşadığınız normal değil.İntihar etmek isteme nedenim ben sanki yıllarca orada kalacam ailemi bir dahaasla göremeyecek ve hapishanedeymiş gibi hissediyorum
Rahatsız eden yok orada ruhum sıkılıyor sanki ailemi sevdiğim sehri bir daha asla göremeyecek gibi hissediyorum bunalıyorum nefes alamıyorumAy saçmalamayın ya 26 yaşındasınız bir de. Koca kadınsınız 18 yaşında insanlar gidiyor yurtlara. Rahatsız eden mi var yurtta yer değiştirin bu yaşadığınız normal değil.
Amin inş benim odamda 4 kişilik sadece orada kalmak sanki ailemi bir daha göremeyecek gibi hissediyorumBende ilk yıl sürekli annemi arayıp ben burda okumam evime geleceğim diye ağlardım :) kalabalık bir yurttu odalar 4 kişilikti ve ikinci öğretim olduğu için akşam soğuk yemekler yemekten gına gelirdi bazen. Cevaplarınızi okudum, belli ki zor süreçlerden gecmissiniz bir evlilik geçmiş başınızdan, evliliğin bitmesi yeni bir hayat bunlar kolay şeyler değil tabi ki. Belki de yaşadıklarınizin izleri ara ara yokluyor sizi ve bunaliyorsunuz herşeyden. Böyle zamanlarda sizi rahatlatacak birşeyler bulun, müzik dinlemek yürüyüş yapmak film izlemek gibi. Şuan içinde bulunduğunuz durumun zorluklarını, ilerde istediğiniz yere geldiğinizde gülerek hatırlayacaksınız emin olun :) kendinize güvenin, belli ki hedefleriniz var onlar için güçlü olun. Zamanı geldiğinde hersey istediğiniz gibi olur inşallah
Size göre öyle geliyor benim geçtiğim yollardan geçmediğiniz için ben aileme çok bağlıyım tamam cocukça geliyor ama arkadaşım kimse yok orası soğuk kimseler var yalnızım ruhum daralıyor evin gibi sıcak ortaam yok kimsesiz garip hissediyorum evlenip ayrıldım ve bu durumu bilemezsin 6 ay sürdü ve ayrıldım okumak için gece gündüz çabaladım suanda bu dönem hariç 2 yılım var tüm zorluklara beni buldu hayat boyunca hep çabaladım kaderim gülsün istiyorum insanın evinin olması bambaşka birseyAy saçmalamayın ya 26 yaşındasınız bir de. Koca kadınsınız 18 yaşında insanlar gidiyor yurtlara. Rahatsız eden mi var yurtta yer değiştirin bu yaşadığınız normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?