üniversitede evlilik

• Konu Sahibi Konu Sahibi wish_1710
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
W

wish_1710

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benim 3 senelik bi birlikteliğim var bi kaç sene sonra bunu evlilikle sonuçlandırmak istiyoruz.Ancak aileme bu konuyu nasıl açıcam aklımda hep bu var ya izin vermezlerse korkusu erkek arkadaşım da çok aceelecidir.Başarılı bi eğitim yaşamım var gelecek sene için hukuğa hazırlanıyorum.Günümüzdeki aileler üniversitede erken evliliğe nasıl bir tepki veriyo sizce bunu aileme açmam ne kadar doğru olumlu bir tepki alabilir miyim ?

Ne acelenız var anlamıyorum ki ? Evlılığı cokmu maharet sanıyorsunuz egıtımını tamamla once o adam senı sevıyorsa zaten bekler.

Şimdi konuyu okurken farkettim de hakikaten olgunlaşmışım sanırım, zira düşündüklerim sanırım ailenin de sana söyleyeceği şeyler

Kısaca şunu söyleyeyim; olumlu bir tepki beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. Çok erken, çok gereksiz, çok yersiz... Aile yapın nasıldır bilemiyorum ama normal bir ailede, bu durumda böyle bir karar açıklaman ailenin sana ve kararlarına olan güvenini sarsmaktan başka bir işe yaramaz.

yaş kaç 15 felan mı

nedir bu acelen erkek arkadaşın kaçıyo mu ailenden olumlu bi tepki bekliyosan ki bekleme derslerinde başarılı olduğunu sölüyosun ilk önce okulunu bitir eline mesleğine al sonra hayatındaki kişiye bak zaten seviyosada beklicektir seni

Anam bana şimdi bile zor geliyor evlilik, sen onca dersin arasında ev işi, yemek,koca vs nasıl çekebileceksin?

Okurken evlilik mi olur?

Kalbin değil mantığına sor, o sana cevap verir

Her şey yerinde ve zamanında güzeldir.

Üniversite de arkadaşların gülüp eğlenirken sen evli barklı eve yetişip iş, yemek yapmaya çalışacaksın

Vaktin kalırsa da ders çalışacaksın

Karşı tarafın ailesi gelmek isteyecek, çağıracak bilmem ne bir sürü tırı vırı

İşini eline al evini, düğünün istediğin gibi yap kaçıran yok ya...

ailenizden olumlu bir tepki alacağınızı sanmıyorum. bence her şey zamanında güzel.

Karar ver hangisi?

daha üniversiteye bile girmemişken ailene bu konuyu açarsan bence evlilik fikrini hepten unutmak zorunda kalırsın. bi kazan hele.

Önce bi üniversiteye başla da sonrasında kendin vazgeçersin zaten.
Tabi kazanabilirsen.

Aklin varsa, önce okul tamamla sonra is hayatina adimini at.. emin ol pisman olmiyacaksin... evlilik öyle disardan gözüktüğü gibi kolay birsey degil malesef.

Yukaridaki celiskiyi gordum ama ben yine de birsey sormak istiyorum.

Sen ve sevgilin kac yasinda?
Kac yillik sevgili oldugunuz yas kucuk oldu mu o kadar saygi duyulasi birsey olmuyor. Siz "su kadar yillik birliktelerse demek ciddi bu cocuklar, gelecegi kestirebiliyorlar" diyeceklerini filan saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Tam tersine hos bakilmayan birsey daha kucucuk kizin kac yillik sevgilisinin olmasi. Ailen senin kararina guvenmez yani, tam tersine guvenleri sarsilir.

Once okuluna gir, bitir. Sonra buyuyunce evlenirsin, evlilik kacmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…