- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.900
- 798
Ben de hatirlamiyorum simdi,birisi icin yaa cok yakisikli adam demistim,esim tabii benden sonra demisti tripleSormam ben yav çogzel kadınlar da var şimdi
Ziynet Sali seviyor o da, şarkısı çıkarsa seninki çıktı diyorum, takılıyoruz öyle
Ama hakkını yemiyim benim kadar abartmadı hiç.
Beğendiğim aktörlerin sahnelerini nefessiz izliyorum.
Sonra bi dönüyorum, kocam da gözünü kırpmadan beni izliyor
Sinan Albayrak'a da asik olan vardi burada,sonra ne oldu bilmem.Kim oldugunun ne onemi var ki aslinda,kendince paylasmak istemeyebilir.Ama cok merak oluyor o da dogru,ben hic merak etmedim..keremcem mantıklıymış..
ya biri daha konu açmıştı böyle söylemem kıskanırım sizde aşık olursunuz demişti
Eniste Ibrahim Tatlises hade yatin uyuyunEskiden şarkıcı şimdi oyuncu oldugunu nerde yazmış ben görmedim. Sadece oyuncu olmasın adam
Alperen duymaz mı ? :)Benim bi arkadasim Agustos 2018 den beri unlu biriyle birlikte (yari unlu falan degil herkesin tanidigi biri, iliskileri de gayet guzel gidiyor). Arkadasim Edebiyat ogretmeni, gayet ortadirek bi aileye mensup. Bence olanaksiz degil...
Alperen duymaz mı ? :)
Ben yıllardır reformer pilates yapıyorum. Her gün 2 saat spor yapan bu konuda takıntılı biriyimBende sardım bu ara pilatese. Siz kimleri izleyip yapıyorsunuz?
Yazdiginiz kisiyi ilk kez duyuyorum :) Yok, degil :)Alperen duymaz mı ? :)
Zeki Kayhan Coşkun mu?bu konu benim ilgimi çekti... önceleri radyo programı sunan bi adam vardı her gece dinlerdim onu sesi aşırı hoşuma giderdi. Sesine aşık olmuştum vallahi. Sonra araştırdım yüzüde hoşuma gitti istek parçalarda bulunurdum... özlü sözler yazardım o da okurdu başkasına yazıyormuş gibi yapardım her gece okurdu. Sonra bi gece yazdığım şeylerin ona olduğundan bahsedince onu canlı yayında okumadı sonra ulaştı bana. buluştuk kahve falan içtik. sonra ne mi oldu? hevesim kaçtı. saçma bi hayranlıkmış
Yok değilZeki Kayhan Coşkun mu?
Aynen ya ben de görmedim kaç sayfadır okudum. Nerden çıkardılar şarkıcı konusunuEskiden şarkıcı şimdi oyuncu oldugunu nerde yazmış ben görmedim. Sadece oyuncu olmasın adam
Hiçbir ünlüyü takip etmiyorum ki. Sevgililerini bilmiyorum kimsenin, kız düztaban diyoraras ayrıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?