ünlü birine aşık olmak?

cok guldum ya
Ciddi ciddi oturup tanisma plani yapiyorsunuz
Benim ünlü arkadaslarim var normal insanlar yahu nedir yani uzaktan asik olunacak kadar bir durumu anlayamiyorum

Annem ünlü olmasından önce RadyoAnadolu’da çalışan Beyaz’la sevgili olmuş . Yıllar sonra bunu bilen babam bir davette tanışıp durumu anlatıp imzalı fotoğrafını getirmişti anneme Beyaz’ın. Hatırlamış da annemi .

Zaten ünlü. Kıskanması hiç normal değil. Biz sanki o ünlünün farkında değildik bunca zaman. İsmini söyleyince aklımıza sokmuş olacak biz aşık olucaz adama

Aklinca düşünüyor tanışırsam ifsa olmayım diye oda ina merakliyfi ya R rosseyy
Okdr sayfa okudum hamile halimlr merakta kaldm hakkimi helal etmiyrm

Ömer köroğlu mu

13-14 yaşlarımda evet. Yaşadım bunları. Sonra Kore dizilerine Düştüm ve her yerde öyle aşk aradım. Öyle güzel seven adam aradım. Sonra kötü bir evlilik yapınca anladım kş hayat yaşadığımız hayattan ibaret. O adamlar sadece filmlerde. Dünyaya dönmek en güzeli yani

Aklinca düşünüyor tanışırsam ifsa olmayım diye oda ina merakliyfi ya R rosseyy
Okdr sayfa okudum hamile halimlr merakta kaldm hakkimi helal etmiyrm
Ben de etmiyorum burda lohusa kız sütüm çekilir bak dedi umrunda olmadı. O yüzden hamileliğe hiç bakmaz boşver

Ahahahah. Ne azim beee

O kadar sayfa yorum yapılmış madem kim olduğunu soylemiyceksiniz neden boyle bi konu acıyosunuz ki. Acıklıycaksınızda herkes gidip adama aşık olcak bi anda sanki

İyi de adamın o dizilerde gördüğünüz gibi olduğunu nerden biliyorsunuz? Hepimiz fotoğraf çekilirken çok mutlu insanlar gibi görünüyoruz di mi, ya da kalabalık bı ortamdaysak. Belki de adamın günlük hayattaki hali tavrı düşünceleri sizin Tv'de gördüğünüzden çok uzak. Ben de Gabriel Macht a hayrandım bı ara sosyal medyadan vs takip edince gördüm ki ben ona değil Harvey Specter'a hayranmisim aslında, o adam Harvey specter ken karizmatikmis benim gözümde kendisiyken değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…