ünlü birine aşık olmak?

Yok sölemedi okuma boşuna. Banlanmak istemiyorum zabaağaaa gada bursayımm zabaağaa gadaaa

Kiza bak resmen dalga gecti herksle ztn soyledikleri celiskiliydi yok yakin oturuyormuslar yok 11 yıldır ayni yerdeymiş ne guzel kekledi hepimizi

Kiza bak resmen dalga gecti herksle ztn soyledikleri celiskiliydi yok yakin oturuyormuslar yok 11 yıldır ayni yerdeymiş ne guzel kekledi hepimizi
Güzel yedik ama. Ohh. Bayaa güzel yedik. Ne yedik beee. Fena yedik.
K.bakma çok açım midem kazınıyor yataktan kalkasım yok. Anlarsın bu durumları hoşgör

Güzel yedik ama. Ohh. Bayaa güzel yedik. Ne yedik beee. Fena yedik.
K.bakma çok açım midem kazınıyor yataktan kalkasım yok. Anlarsın bu durumları hoşgör

Hahaha kalk ye ac kalma ben yedim bile kocayla sahura eslik ediyrm 7 de kalkip bida yicem bi 10 hafta sonra gorurum kalkamiyorm dersin o tekmeleri yedikce

Hahaha kalk ye ac kalma ben yedim bile kocayla sahura eslik ediyrm 7 de kalkip bida yicem bi 10 hafta sonra gorurum kalkamiyorm dersin o tekmeleri yedikce
Bisküvi atıştırdım. Mutfak 2kat aşşağıda. Allah korusun bu sersemlikle tepetaklak olurum kesin. Aç uyuyim daha iyi gece mide kazınması nedir yawrım yaa. İnşallah Bi alayım da kucağıma sorcam ben ona

54 sayfada kızı platoniğiyle buluşturup nişanladınız mı naptınız hanımlar biri özet geçebilir mi kimmiş bu şanslı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…