Bide yabancı dilde deneseydinizLa bu kim? Bu kim la? Kim laaa buuu? Hepsini sorduk. Yok.
Yok sölemedi okuma boşuna. Banlanmak istemiyorum zabaağaaa gada bursayımm zabaağaa gadaaaHala soylemedi dini 34 sayfadym bosa okumayım onca sayfayiederler valla karantina gunleri ztn affetmezler
Yok sölemedi okuma boşuna. Banlanmak istemiyorum zabaağaaa gada bursayımm zabaağaa gadaaa
Zaten konuya fransızız karıştırmayalım oraları şindiBide yabancı dilde deneseydiniz
Güzel yedik ama. Ohh. Bayaa güzel yedik. Ne yedik beee. Fena yedik.Kiza bak resmen dalga gecti herksle ztn soyledikleri celiskiliydi yok yakin oturuyormuslar yok 11 yıldır ayni yerdeymiş ne guzel kekledi hepimizi
Acaba son anda aşık olmadığını mı fark ettiZaten konuya fransızız karıştırmayalım oraları şindi
Düşün bende onu fark edip baktım içine hele bir arkadaşımda ban yemiş vh yazıyor bana burdaki ban yiyenleriGecenin bu saatinde kafamdaki tek soru, bu konunun neden 53 sayfa uzadığı
Canım bize geyik lazımmış Rozi bahaneGecenin bu saatinde kafamdaki tek soru, bu konunun neden 53 sayfa uzadığı
Yeni diziye başlamıştır. OlabilirAcaba son anda aşık olmadığını mı fark etti
Belki de başkasına sarmıştır malum ev psikolojisi
Corona sen naptın bize naptın bizeYeni diziye başlamıştır. Olabilir
Güzel yedik ama. Ohh. Bayaa güzel yedik. Ne yedik beee. Fena yedik.
K.bakma çok açım midem kazınıyor yataktan kalkasım yok. Anlarsın bu durumları hoşgör
Yaptı yapacağınıCorona sen naptın bize naptın bize
Bisküvi atıştırdım. Mutfak 2kat aşşağıda. Allah korusun bu sersemlikle tepetaklak olurum kesin. Aç uyuyim daha iyiHahaha kalk ye ac kalma ben yedim bile kocayla sahura eslik ediyrm 7 de kalkip bida yicem bi 10 hafta sonra gorurum kalkamiyorm dersin o tekmeleri yedikce
Aha haaYaptı yapacağınıkızın yaşı kaç aceba?
Geyik mi, hançerli kadından korkmaz mısınızCanım bize geyik lazımmış Rozi bahane
Cıks söylemem. Biz okuduk sen de oku54 sayfada kızı platoniğiyle buluşturup nişanladınız mı naptınız hanımlarbiri özet geçebilir mi kimmiş bu şanslı?
Hayır ya lütfenCıks söylemem. Biz okuduk sen de oku
İbrahim ErkalHayır ya lütfen54 sayfaymış ben de okuyamayacağım..Kimmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?