Al işte böyle midem kalktı falan deyince merak ediyorum nolmuş diyeDark izleyebilirsin , lucifer, black mirror, limitless fln.
Ama black mirror izliyeceksen ilk bölümü izleme bence benim midem kalkmıştı domuzla adam fln.
Anne isen de working mom izleyebilirsin.
O kadar internetim yok maalesef. Çalışmıyorum ama sonunda eve İnternet bağlatcaksınız banaSaol canım izledim ikisinid sende kesin izle başından kalkmıyorsun şimdi ne olacak diye
Aaa aşk olsun ben naptımYaktın kızı nolcek
Nesi haklı yahu adama kötü bir şey demedim konu sahibini tiye aldım. Michael jackson desem aynı tepkiyi verir miydinizBence haklı
Bence deıl 1 saatte 2 bın yorum alıyormus resımlerı,kerembürsin e yorumdaha cokturKizlarr buldum galiba kim oldugunu.kerem bursin.cunku butun ozellikleri tasiyorkonu sahibi dogruysa bi isaret gonder
game of thrones izle :)Yaw kızlar bi dizi tavsiye edin izliyim netflix olur başka yerden olur.
Ben ilk bölümünden sonra bıraktım. Hep öyle gidiyor sandım. Daha öyle iğrençlik olmadı mı?Dark izleyebilirsin , lucifer, black mirror, limitless fln.
Ama black mirror izliyeceksen ilk bölümü izleme bence benim midem kalkmıştı domuzla adam fln.
Anne isen de working mom izleyebilirsin.
Ay onu da açıp izleme şimdiAl işte böyle midem kalktı falan deyince merak ediyorum nolmuş diye
Niye yaAy onu da açıp izleme şimdi
Patlıycaz bu konu bizim başımıza pahalıya patlıycakAaa aşk olsun ben naptımilla tutturdu göremedim, benden kaçmazdı falan diye patladı gitti işte derken ben de patlıyomuşum falan
Valla sen öyle yazana kadar bakmamıştım diyince tekrar hatırladım ve baktım
Anladın sen
Yav ağzınızı bi hayra açınPatlıycaz bu konu bizim başımıza pahalıya patlıycak
O ünlü oldu bin ünlüO ünlünün kim olduğunu açıkladı mı?
O kadar şeyden bunu mu düşündünValla sen öyle yazana kadar bakmamıştım diyince tekrar hatırladım ve baktımsanırım benim midemde sorun var kalkmıyor ben sadece domuz nasıl kımıldamadan saldırmadan durdu onu düşündüm
İçime doğuyorYav ağzınızı bi hayra açın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?