ünlü birine aşık olmak?

Ay inşallah ya.. Bi kerede kendimden 10 yaş büyük biriyle evliydim ama çok pişmanım bunda olmayacak inşallah öyle bir şey 😊😊 öyle de bi söylüyorum ki sanki her gün koca değişiyoruz 😂😂
Hahah 😂 inşallah pişman olmazsın canım. 10 çok 8 iyi 😂

söyledi mi kimmiş okuyamadim o kadar sayfayio_O

Valla ben de bu fotosunu ilk kez gördüm ağzım açık kaldı siz de nasiplenin istedim 😂😂
Ben almıyım canım. 😂 Zaten gebelik yüzünden 3aydır tık yok şimdi kedi gibi dolanmıyım benimkinin etrafında 😂 insanın aklına durduk yere şey sokma şindi 😂😂😂

Çok anlık bişeydi be seninki kadar değildi. İlk klipinde sevmiştim. Sonra meşşurlaşınca bıraktım beni biliyosun çok meşşura gelemiyorum 😂
He sen halk içinden seviyon)) meşhurun da tadında bırakmışı makbüldür dimi :KK70: ben ayran gonulluyum heralde. Çok aktörden etkilendim arkadaş. Bende de bi ünlü sevdası var. Ünsüze gelemiyorum:KK59:

Ben almıyım canım. 😂 Zaten gebelik yüzünden 3aydır tık yok şimdi kedi gibi dolanmıyım benimkinin etrafında 😂 insanın aklına durduk yere şey sokma şindi 😂😂😂
Evliyken ilişkiye girilmiyor my yav. 9 ay nasıl dayancaksın 😭😭

He sen halk içinden seviyon)) meşhurun da tadında bırakmışı makbüldür dimi :KK70: ben ayran gonulluyum heralde. Çok aktörden etkilendim arkadaş. Bende de bi ünlü sevdası var. Ünsüze gelemiyorum:KK59:
😂😂😂😂
Benimki Şükrü. Artık başkası da olmaz. Ben kopekler gibi sadığım 😂😂

Hahah bak öğrrtmenlerimle çok hayal kurmuşumdur 😂 ortaokul da fen hocamla kuruyordum bana aşıktı falan 😅😅 lisede de matematik hocama 😂 bu hocayla çok dah a fazla hayal kurdum ama evli olduğunu öğrenince yıkıldım 😅😅
Ben okadar deil 😂 hala görüştüğümüzde göre çok daha masum kalmıs ım 😂

Adından ciddiye alamıyom ya adamı. Allah yakışıklılığı verince isimden kaybetmiş))
Heee benim de Şükrü isminden aklıma çaycı Hüseyinin yanındakş Şükrü geliyor ama aşk buu isme bakmıyor 😂😂😂

Back
X