Ay seviyenizi yeyimKız ben demedim yaaa
Gizem nasıl da iki dakkada karıştırdı ortalığı yaaa
E burdayız şincik o yüzden burda konuşuyoz))) senin niye dedikodunu yapalım kızz olsa olsa konu sahibinin kulaklarını çınlatırdık)Kesin benim dedikodumu yapıyodunuz ki basılmış gibi hissettinbi insan niye ablasıyla burdan konuşur wp varken
En iyisi boşver görme le görülecek gibi değil çünküEe yazdım aynı bizim dirilişteki kıyafetlere benziyo kıyafetler falanbişe göremedim ben
Ama merak ediyorumEn iyisi boşver görme le görülecek gibi değil çünkü
Güzelliğimi konuşabilirsinşz izin veriyorumE burdayız şincik o yüzden burda konuşuyoz))) senin niye dedikodunu yapalım kızz olsa olsa konu sahibinin kulaklarını çınlatırdık)
Nasıl tarif edeyim ki şimdi sana
Çok tecrübelisin ne iş?Ahhaha ban yiyince geç açılmıyır açılıyor ve bildirim geliyo
Belki smaylileri hoşumuza gidiyodur?Kesin benim dedikodumu yapıyodunuz ki basılmış gibi hissettinbi insan niye ablasıyla burdan konuşur wp varken
İlk üye olduğumda bi kere ban yemiştimÇok tecrübelisin ne iş?
Valla ben sizin attığınız smilleri bulamuyrıun on saat arıyorum sizin eliniz alışmışBelki smaylileri hoşumuza gidiyodur?wpta yokki
Aynen yaa burdaki smayller cok guzelBelki smaylileri hoşumuza gidiyodur?wpta yokki
Can sıkıntısından ne dediğimi bilmiyorum işte aman z
Allahım o kimŞimdi baştan söylim söz konusu şahıs Barış Arduç ise mümkünatı yok o benim...
Diğerleri senin olabilir ,o derece yani ....
Baktın mı , ayyh içim bişiy oluyo....Allahım o kimbana habire Google açtırıyosunuz
Ay o adamın adı barış Arduç muymuşBaktın mı , ayyh içim bişiy oluyo....
Sen nerde yaşıyorsun kardeşAllahım o kimbana habire Google açtırıyosunuz
Gerçek isimlerini bilmiyorumSen nerde yaşıyorsun kardeşsanki başka dünyaların insanlarıyız. Kız niye kimseyi tanımıyon?)) Biz Azerbaycanlıyız senden iyi tanıyoruz
Seviye derken?Ay seviyenizi yeyimBen naptım le gerçekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?