İlk onu kullancaktım da kızla erkek öpüşüyo sandımsarılmayı bile bulamıyosun. Çoook çalışman lazım çoookkk
Öğrendin sonundaAh evet canım iyi ki varsın
Ahanda başlıyoruz geneİlk onu kullancaktım da kızla erkek öpüşüyo sandım
Napalım yeni konu açsak hem kızarlar hem böyle eğlenceli olmazÖğrendin sonunda
Yalnız o değil de konuya çöreklendik baya
Yav sende dar bekliyosun iki resim atsalarda gözümüz gönlümüz açılsın diyeAhanda başlıyoruz geneşimdi cıbıldak resimler doluşur buraya
Kız demin senin cıbıldak barışın resmi şakadanak büyük boy açılınca ondan elim ayağıma dolaştı zaten. Adam diycek bu kız napıyo diyeJudy_K kız bu konuşmaları kocan falan görürde kızar falan anlamazsa esprisini Allah korusun
Kimse kızmaz ama eğlenceli olmayacağı kesin. İşin büyüsünü bozmayalımNapalım yeni konu açsak hem kızarlar hem böyle eğlenceli olmaz
Ah keşke gerçekten benim cıbıldak barışım olsaKız demin senin cıbıldak barışın resmi şakadanak büyük boy açılınca ondan elim ayağıma dolaştı zaten. Adam diycek bu kız napıyo diyeiyiki görmedi
Ah keşke gerçekten benim barışım olsa demiyor bak ne diyorAh keşke gerçekten benim cıbıldak barışım olsaay bide karısını gördüm allahım o adamın yanına o kadın olmuş mu ya (lütfen şimdi birileri çıkıpta duyar kasmasın, kalbini seviyordur falan diye) zaten adamda röportajında demiş çocuklar olmasaydı ayrılırdm diye. Of onun akşamına evde ne fırtınalar kopmuştur ah barışım keşke benim kollarımda teselli arasaydın o gün
Ben onu teselli etcektim o beniAh keşke gerçekten benim barışım olsa demiyor bak ne diyor
Googlelamaya üşeniyorum karısını.
Ben de şükrünün sevgilisi için öyle düşündüm yani yalnız değilsin
Teselliyi biraz açarmısın?
O seni teselli etcekti dimi?Ben onu teselli etcektim o beni
Evet tatmadığım zevkleri tattırarak başlayabilirdi meselaO seni teselli etcekti dimi?
Aaahh roziii nerelerdesinnn masumca açtığın konuyu nerelere getirdikUtandım daha fazla açamıyorumay düşünsene adını aratıyormul burası çıkıyormuş beni buluyormuş ve bi gün seni teselli edebilirim diyomuşum allahım
Konu sahibinide geçtim şuan
Kızı kıştırtın dediydim ama bu değil.Ya düşünsene konu sahibinin bahsettiği kişi barış kılıçmışay çok gülerdim ama onun ki 3 buçuk yıllık ilişkisini bitirmiş bu karısına sadık
Şöyle bakıyorum daaa tatmadığın zevkler olabileceğini sanmıyorumEvet tatmadığım zevkleri tattırarak başlayabilirdi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?