ünlü birine aşık olmak?

Judy_K kız bu konuşmaları kocan falan görürde kızar falan anlamazsa esprisini Allah korusun

Judy_K kız bu konuşmaları kocan falan görürde kızar falan anlamazsa esprisini Allah korusun
Kız demin senin cıbıldak barışın resmi şakadanak büyük boy açılınca ondan elim ayağıma dolaştı zaten. Adam diycek bu kız napıyo diye iyiki görmedi

Kız demin senin cıbıldak barışın resmi şakadanak büyük boy açılınca ondan elim ayağıma dolaştı zaten. Adam diycek bu kız napıyo diye iyiki görmedi
Ah keşke gerçekten benim cıbıldak barışım olsa ay bide karısını gördüm allahım o adamın yanına o kadın olmuş mu ya (lütfen şimdi birileri çıkıpta duyar kasmasın, kalbini seviyordur falan diye) zaten adamda röportajında demiş çocuklar olmasaydı ayrılırdm diye. Of onun akşamına evde ne fırtınalar kopmuştur ah barışım keşke benim kollarımda teselli arasaydın o gün

Ah keşke gerçekten benim barışım olsa demiyor bak ne diyor
Googlelamaya üşeniyorum karısını.
Ben de şükrünün sevgilisi için öyle düşündüm yani yalnız değilsin
Teselliyi biraz açarmısın?

Ben onu teselli etcektim o beni

Utandım daha fazla açamıyorum ay düşünsene adını aratıyormul burası çıkıyormuş beni buluyormuş ve bi gün seni teselli edebilirim diyomuşum allahım
Konu sahibinide geçtim şuan

Ya düşünsene konu sahibinin bahsettiği kişi barış kılıçmış ay çok gülerdim ama onun ki 3 buçuk yıllık ilişkisini bitirmiş bu karısına sadık

Utandım daha fazla açamıyorum ay düşünsene adını aratıyormul burası çıkıyormuş beni buluyormuş ve bi gün seni teselli edebilirim diyomuşum allahım
Konu sahibinide geçtim şuan
Aaahh roziii nerelerdesinnn masumca açtığın konuyu nerelere getirdik

Ya düşünsene konu sahibinin bahsettiği kişi barış kılıçmış ay çok gülerdim ama onun ki 3 buçuk yıllık ilişkisini bitirmiş bu karısına sadık
Kızı kıştırtın dediydim ama bu değil. Barışsa kız seni bulur. Bir gece annsızııınnn

Sabah uyanıyorum her zamanki gibi kkya giriyorum bide ne göreyim. Banlanmışım
Bunun korkusundan uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…