Yaktırtmam uleeen)))Yakacak başımızı dur
Onun profil resmi hep öyle. Banlansa çoktan banlanırdı. Konu o değil benceO adamın dizisi vardı ya yabancıboşver bilmesen daha iyiy
Allanı seven anlatsın iki dkO diziyi izlemiş misin hiçİzle oyle yaz bana
Tövbe tövbeEvet hoşlanmadın belli
Ben zaten espiri yapmıştım ama bu geyikten banlansa cok kişi daha giderdi başka bişey oldu galibaOnun profil resmi hep öyle. Banlansa çoktan banlanırdı. Konu o değil bence
Dizi baştan sona fanfinfon. Kimin eli kimin şey, yani belinde, belli değilAllanı seven anlatsın iki dk
Ne yazayım kim bu adam sapık mı diyim GoogleyaAha haa yaz nete çıkar ki
Ayrilmadilarsa Huri Murphy diye biriKız o değil konu sahibininkikarıştı ortalık ben hayranım ona onu diyor
Ayrıcaaa zevkini taktir ettim
Kimmiş sevgilisi?
Game of Thrones muyduDizi baştan sona fanfinfon. Kimin eli kimin şey, yani belinde, belli değil
Ben izlemedim. Duyuluyooo sağdan soldan
Dur dizinin adını deyim sana onu yaz ama ytuba yazNe yazayım kim bu adam sapık mı diyim Googleya
Evet yaa geyiğin alasıno yaptık toptan gidersik yoksa. Ayrıca bunca senedir kkdayım geyikten ban yeme ilk kez bu konuda konu oldu çok enteresanBen zaten espiri yapmıştım ama bu geyikten banlansa cok kişi daha giderdi başka bişey oldu galiba
Yazalım bakalım ne çıkarsa şansımızaİwittt işte o dizi
Benim arkadaşlar ha bire geyikten gidiyor şimdi yine banlanmıslar haksızlık ya geyikte olmasa nasıl konusulcak kiEvet yaa geyiğin alasıno yaptık toptan gidersik yoksa. Ayrıca bunca senedir kkdayım geyikten ban yeme ilk kez bu konuda konu oldu çok enteresan
Ya zaten biri dedi mune seviyeli sohbetlere bişe demiyomuşEvet yaa geyiğin alasıno yaptık toptan gidersik yoksa. Ayrıca bunca senedir kkdayım geyikten ban yeme ilk kez bu konuda konu oldu çok enteresan
Yazma sen artık bişey yazma dur.Ne yazayım kim bu adam sapık mı diyim Googleya
Yazalım bakalım ne çıkarsa şansımıza
+20Yazalım bakalım ne çıkarsa şansımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?