Ah ahh yaşadıklarımı bilsen şu gülerken döktüğün gözyaşlarının 3 mislini ağlarken dökerdin o kadar diyim yaniŞöyle bakıyorum daaa tatmadığın zevkler olabileceğini sanmıyorum
Yav eğer oysa bile gelsin söylesin artıkKızı kıştırtın dediydim ama bu değil.Barışsa kız seni bulur. Bir gece annsızııınnn
Niye uyumazsan banlanmıcak mısınSabah uyanıyorum her zamanki gibi kkya giriyorum bide ne göreyim. Banlanmışım
Bunun korkusundan uyuyamıyorum
Dedim yaAh ahh yaşadıklarımı bilsen şu gülerken döktüğün gözyaşlarının 3 mislini ağlarken dökerdin o kadar diyim yaniboşa ağlak demedik
Ay inşallah yaa bende nirvana ya ulaşırım inşallah bi günDedim yaböyle ağlaksın sen
Barışla geçti boşa hayal kurma ama o tatmadığın şeyleri bi gün çoook sevdiğin biri tarafından tadarsın inşallah
Konuyu bizim için açtı sağolsun. Geleceğini heeeç sanmıyomYav eğer oysa bile gelsin söylesin artık
Ama barışla hiç hayal kurmamıştım da fikri güzelmişDedim yaböyle ağlaksın sen
Barışla geçti boşa hayal kurma ama o tatmadığın şeyleri bi gün çoook sevdiğin biri tarafından tadarsın inşallah
Sabah şoku yaşamaktansa gece banlanıp uyuyım rahat rahatNiye uyumazsan banlanmıcak mısın
Iyi o zaman Allah razı olsunKonuyu bizim için açtı sağolsun. Geleceğini heeeç sanmıyom
Bastırılmış duygularını gün yüzüne çıkarttığım için teşekkür etmene hiç gerek yokAma barışla hiç hayal kurmamıştım da fikri güzelmiş
ahahha bide ağlıyormuşshn kocan dicek hamilelik hormonları tavan yaptı yineSabah şoku yaşamaktansa gece banlanıp uyuyım rahat rahat
Ahh ben senin hakkını nasıl ödicemBastırılmış duygularını gün yüzüne çıkarttığım için teşekkür etmene hiç gerek yok
Teselli edecek kendince. Ne çektiğimi nerden bilecekkiH
ahahha bide ağlıyormuşshn kocan dicek hamilelik hormonları tavan yaptı yine
Öhööö öhöööAhh ben senin hakkını nasıl ödicem
Iyi işte sana fırsat kullanTeselli edecek kendince. Ne çektiğimi nerden bilecekki
Bana fırsat çoookkIyi işte sana fırsat kullan
AhhahaBana fırsat çoookk
Kız değiştir ya şu profil fotosunu hem ağlak hem kapkaranlık, ama içinden başka bişey çıktı
O zaman bana uygun nasıl bi avatar koyabilirim Sen söyleBana fırsat çoookk
Kız değiştir ya şu profil fotosunu hem ağlak hem kapkaranlık, ama içinden başka bişey çıktı
Fotonun boyutundan kaynaklı olabilebilüAhhahaya aslında bugun değiştim profil fotosunu ama niye öyle siyah oldu anlamadım
O zaman bana uygun nasıl bi avatar koyabilirim Sen söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?