ünlü birine aşık olmak?

Ay bu adam ama uçan kaçanı affetmemiş ki. Bunla evlenmek de başlı başına kerizlik bence

öncelikle böyle ciddi bir şekilde ve dikkate alarak cevap verdiğiniz tşk ederim.
işin şakasını geçersek. öyle böyle değil adamdan çok etkilendim. şu sıra sevgilisinin olmaması, hayatına zaten çok fazla insan sokmaması, instagramdan takip ettiğim kadarı ile genelde evde vakit geçirmesi, hala 2011 yılında oturduğu evde oturuyor oluşu, hayranlarına verdiği değeri birebir görmem vb. gibi gayet mütevazi halleri de aslında onunla tanışmak için beni kışkırttı.
elbette ben de biliyorum bunun çok aklı başında bir düşünce olmadığını, kendimi kaybedip yollarına düşecek durumda da değilim.
merak ettiğim asıl konu, var mı böyle bir ünlüden etkilenip yollara koyulan, varsa yaşadıklarını anlatır diye düşünerek konuyu açtım.

İlk Berlin'e vuruldum sonra rio'nun gülüşüne sonra denver'in gülüşüne en son da profesörün gülüşüne böyle uzar gider
Denverin gülüşüne mi? Yok artık
Berlinden nefret ettim hep. Öldükten sonra adam kıymete bindi. Profu söylemiyorum bile. Adamın gözlüğünü yukarı itişine bile hayranlıkla bakıyorum yaa. Ben galiba aktöre değil role aşık oluyorum

Birkan Sokullu mu yoksa.Şu hayat şarkısındaki Kerim(tanımayan olabilir diye yazdım)

"adamın gözlüğü yukarı itişi" vayy be..
neyse ki yalnız değilmişim birilerine hayranlık duyma konusunda. sizde az değilsiniz

ya sevgilisi varsa o zaman nr yapacan o dedigin sey filmlerde olur yada tarkanin esinin sansi olmasi lazim

Birkan Sokullu mu yoksa.Şu hayat şarkısındaki Kerim(tanımayan olabilir diye yazdım)
Sanmam çünkü sosyal medyada çok paylaşım yapmaz. Evini yurdunu hayranlarına tavrını göstercek gbi. Adam cool sonuçta
Bu arada eşim kişiisi kopyasıdır Birkan Sokullunun

Yaşınız küçükse zamanla geçmesini bekleyebilirsiniz ama ben olsam duygularim ciddiyse tanismaya çalisirdim. Bana uygun biri degilse de zaman kaybetmemis olurdum.

"adamın gözlüğü yukarı itişi" vayy be..
neyse ki yalnız değilmişim birilerine hayranlık duyma konusunda. sizde az değilsiniz
Yalnız ben prof olduğu için hayranım. Başka filmlerinde öyle olmuyor. Seni tanımasam da küsüm. Hamile kadını merakta bırakıyorsun burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…