ünlü birine aşık olmak?

Ya şu yeğeniyle dans eden oyuncu kimdi eski yorumlarda vardı merak ettim bakacaktım adını unuttum yorumuda bulamadım

Bende bir Pınar Deniz hayranıyım.Gün içinde Instagrama girip resimlerine bakıp Allah ne güzel yaratmış diyorum

keremcem mantıklıymış..
ya biri daha konu açmıştı böyle söylemem kıskanırım sizde aşık olursunuz demişti

Bir tek kendisine ünlü herhalde, o kadar takipçisi varsa aşığı da vardır elbet buradaki 3 5 kadına söylemiş çok mu

Bana daha çok ileride o ünlüyle evlenirse, "şok şok şok, ünlü oyuncu hayranıyla evlendi" haberlerinden ifşa olur diye korkuyor gibi geldi

Çevremizde ünlü birileri Yok söyleyebilirsin kim olduğunu bizden sır çıkmaz burada olan burada kalır Hemen gidip o kişiye yetiştirmeyiz

Hep karantina dan bunlar. şöyle gezip tozdan hiç bir şeyin kalmaz.

yorumumu beğenmeyenler başkalarına arkalarından lakap yakıştırmayı seven insanlar heralde

Şu öykü berk kardeşlerdeki berkle evlenen kızda konserinde tanışıp evlenmişti ... hayranıydı heralde ama sonra gördü gününü... ekrandaki adamla aynı evde ki adam bir olmuyor malesef...hem madem evini biliyon git çal kapısını bir fincan şeker iste komşuculuk oyna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…