Unutamıyorum bu acıyı

hahaha halt alırlar o cocugu elinizden hiçbir şekilde alamazlar senin ahlaksız bir yaşantı veya cocuguna bakmadıgını öne sürerek alabilirler ancak ki onuda kanıtlayamazlar korkma :))) deli saçması bu adamın hukuktan haberi yok cahil herif

Eşime defalarca tatlı dille anlattım ama bana destek olmayı bırak benim ailem bu diyo ailesinden yana oluyo

Resmen bana ben kanunları biliyorum 7 yaşında alırız çocuğu diyo

Çok zalim insanlar neymiş tohumu eken oğluymuş. Ben neyim o zaman el miyim çok ağlattılar

2 yıllık anaokul öğretmenliği mezunuyum

Allaha havale ettim onları. Bir annenin evladıyla tehdit edilmesi çok acı
annem daha yeni evliyken dedem anneme köpek gibisin demiş.. bide doğmamiş torunlar için beddua etmiş.. yıllar geçti hala unutamiyor annem sözleri.. benimde aklım almiyor.. durum böle olunca dedemden nefret ettim. nasıl bize beddua eder ki ama kendine geçti.. halam boşandi. annemin vicdani rahat. allah ne ettiyse onu buluyor.. görümcen var yada evlenmemiş.. evlenseydi onun kayinpederi onada deseydi o zaman düşünürdün demi...

Rahat olun
Kayın babanız laf ebeliğini seviyor anlaşılan eğleniyor kendince.
Ayrıca tarla muhabbetleri ,tohum falan ne gereksiz muhabbetler insan yaşına bakıp azıcık utanır PESS
Bir yavruyu annesinden kimse alamaz .

SEVİYELİ OLUN KAYINBABANIZLA AMA TEKRAR ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI DÜŞÜNMEDEN EVVEL KIRK KEZ DÜŞÜNÜN DERİM EVLİLİĞİN TEMELİ SAĞLAM OLMAYINCA ÇOCUKLARA YAZIK OLUYOR.

NOT: BOŞANMIŞ ANNE

Görümcem var evli 2 çocuklu ona da kayınbabası böyle dese çocuklarıyla tehdit etse görümcemi o zaman anlarlar beni

SEVİYELİ OLUN KAYINBABANIZLA AMA TEKRAR ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI DÜŞÜNMEDEN EVVEL KIRK KEZ DÜŞÜNÜN DERİM EVLİLİĞİN TEMELİ SAĞLAM OLMAYINCA ÇOCUKLARA YAZIK OLUYOR.

NOT: BOŞANMIŞ ANNE
Ikinci bir çocuk asla düşünmüyorum zaten onu da elinden alcaz diye tehdit ederler beni

Boşanacak olursan dua et cocugun 7 sine girmeden kp ölsün... Nefret ediyorum bu bakış acısından... Ne demek alırız. Kadın ne onlar icin anlamıyorum.

7 yıla kadar kim öle kim kala deseydiniz..
belki tam 7 yaşında ölür kayınbaba ne malum..

cahil adam o öyle söyledi diye sende hemen verecekmisin çocuğunu bırak it ulur kervan yürür

Görüşmeyin ve düşünmeyin bu adamla ilgili hiç bir şey..
Öyle bir şey zaten yapamaz boş boş konuşmuş cahil işte..
Siz yuvanıza odaklanın..

Bende

Bende öyle yapıyorum ama kızının kayınbabası da kızının elinden çocukları tohum bizim deyip almaya kalksa kızı babasına ağlasa kayınbabam bana ettiği laflardan pişman olur mu acaba
kızına da babanın evinden mi götürdün bırak orda kalsınlar diye bilecek bir tiyniyet sezdim valla gerek yok gereksiz muhabbete
mesafeli olmanız iyi olacaktır bundan böyle

Boşanacak olursan dua et cocugun 7 sine girmeden kp ölsün... Nefret ediyorum bu bakış acısından... Ne demek alırız. Kadın ne onlar icin anlamıyorum.
Kadını bir hiç olarak görüyor kayınbabam. İnşallah oğlum 7 yaşına girmeden o benim çocuğumu alcağına Allah kayınbabamı hayattan alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…