- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Eşime defalarca tatlı dille anlattım ama bana destek olmayı bırak benim ailem bu diyo ailesinden yana oluyoBen esinizi bu konuda pasif gordum.eger kp boyle bir laf ettiyse cevabini siz deil kocaniz vermeliydi.benim kv ve kp de cok dilli.ama kocam enufak mudehalelerinde hemen bariyeri ceker.siz muaatab olmayin kocanizla konusun guzelce ve cok uzuldugunuzu ve bu konuda destegine ihtiyaciniz oldugunu anlatin.
Resmen bana ben kanunları biliyorum 7 yaşında alırız çocuğu diyohahaha halt alırlar o cocugu elinizden hiçbir şekilde alamazlar senin ahlaksız bir yaşantı veya cocuguna bakmadıgını öne sürerek alabilirler ancak ki onuda kanıtlayamazlar korkma :))) deli saçması bu adamın hukuktan haberi yok cahil herif
Allaha havale ettim onları. Bir annenin evladıyla tehdit edilmesi çok acısen hiç bişey yapma Rabbim gizilice intihamini alir...
bu dünya etme bulma dünyasi
Çok zalim insanlar neymiş tohumu eken oğluymuş. Ben neyim o zaman el miyim çok ağlattılarİstediğini desin. Alamaz merak etme. Korkmadığını belli et.
O seni ezmeye, korkutmaya çalışıyor. Kendinden emin şekilde hadi bakalım yap istediğini, ayıramazsın çocuğumu benden, harbiden öyle bir şansın var mı sanıyorsun falan de, iyice kudursun!!
Benim kuzenime de bu mesajı açık açık olmasalar da aşılamaya çalışıyorlar. Bak gidersen çocuğun yüzünü göremezsin demeye getiriyorlar ama, o işler öyle olmuyor!!
2 yıllık anaokul öğretmenliği mezunuyumIstedgını soylesın mahkemeler var zaten genellıkle erkek cocugu anneye kız cocugu babaya verıyorlar ama sız boyle yaptıklarını dıger delıllerınızı vb bırıktırırsenız oyle bısey olursa daha sanslı olursunuz ve eger egtmnz yoksada acıktan okyp durumnzu yukseltın calısp bakabılecekmsnz vb makhemede herseyı ıncelıyorlar.
annem daha yeni evliyken dedem anneme köpek gibisin demiş.. bide doğmamiş torunlar için beddua etmiş.. yıllar geçti hala unutamiyor annem sözleri.. benimde aklım almiyor.. durum böle olunca dedemden nefret ettim. nasıl bize beddua eder ki ama kendine geçti.. halam boşandi. annemin vicdani rahat. allah ne ettiyse onu buluyor.. görümcen var yada evlenmemiş.. evlenseydi onun kayinpederi onada deseydi o zaman düşünürdün demi...Allaha havale ettim onları. Bir annenin evladıyla tehdit edilmesi çok acı
Kızlar merhaba. Daha önce konu açmıştım üzerinden biraz zaman geçti ama unutamıyorum bir türlü. Eşimle kaynanamın ve kayınbabamın evimize herşeyimize 5 aylık oğluma kadar sürekli müdahale etmelerinden karışmalarından dolayı birçok kez boşanma noktasına geldik sonra eşimle çocuğumuz için barıştık biraz daha iyiyiz. Ama kayınbabamın bana dediği lafı bir türlü unutamıyorum. Bana 7 yaşına gelince çocuğu elinden alırız eğer boşanırsanız dedi. Biz eşimle boşansak bile ne demek bir çocuğu annesinden bir anneyi de evladından ayırmak ne demek. Nasıl böyle bir şey der kayınbabam bana. Nasıl böyle düşünür evladım için. Ben çocuklarımı 7 yaşına gelince elimden alınsın diye mi binbir ağrı sancı çekip doğurcam. Kayınbabama güvenmiyorum artık. Kayinbabaminda evli 2 çocuklu kızı var ama nasıl bir vicdanla bana bunu söyledi. Bir de beni tarla yerine koyup herşey tarlayla olmuyo tohumu eken oğlum çocuğu alırız dedi. Bende asla vermem dedim.Unutamıyorum kızlar kayınbabama öyle bir ders vermeliyim ki pişman olmalı napmam lazım içimdeki nefreti yenemiyorum. Nasıl bir ders vermem lazım ona
Görümcem var evli 2 çocuklu ona da kayınbabası böyle dese çocuklarıyla tehdit etse görümcemi o zaman anlarlar beniannem daha yeni evliyken dedem anneme köpek gibisin demiş.. bide doğmamiş torunlar için beddua etmiş.. yıllar geçti hala unutamiyor annem sözleri.. benimde aklım almiyor.. durum böle olunca dedemden nefret ettim. nasıl bize beddua eder ki ama kendine geçti.. halam boşandi. annemin vicdani rahat. allah ne ettiyse onu buluyor.. görümcen var yada evlenmemiş.. evlenseydi onun kayinpederi onada deseydi o zaman düşünürdün demi...
Ikinci bir çocuk asla düşünmüyorum zaten onu da elinden alcaz diye tehdit ederler beniSEVİYELİ OLUN KAYINBABANIZLA AMA TEKRAR ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI DÜŞÜNMEDEN EVVEL KIRK KEZ DÜŞÜNÜN DERİM EVLİLİĞİN TEMELİ SAĞLAM OLMAYINCA ÇOCUKLARA YAZIK OLUYOR.
NOT: BOŞANMIŞ ANNE
Yani.. ettiyse buluyor insan. o yüzden vicdanen rahat olsunGörümcem var evli 2 çocuklu ona da kayınbabası böyle dese çocuklarıyla tehdit etse görümcemi o zaman anlarlar beni
kızına da babanın evinden mi götürdün bırak orda kalsınlar diye bilecek bir tiyniyet sezdim valla gerek yok gereksiz muhabbeteBende
Bende öyle yapıyorum ama kızının kayınbabası da kızının elinden çocukları tohum bizim deyip almaya kalksa kızı babasına ağlasa kayınbabam bana ettiği laflardan pişman olur mu acaba
Kadını bir hiç olarak görüyor kayınbabam. İnşallah oğlum 7 yaşına girmeden o benim çocuğumu alcağına Allah kayınbabamı hayattan alırBoşanacak olursan dua et cocugun 7 sine girmeden kp ölsün... Nefret ediyorum bu bakış acısından... Ne demek alırız. Kadın ne onlar icin anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?