Unutamıyorum bu acıyı

Görüşmeyin ve düşünmeyin bu adamla ilgili hiç bir şey..
Öyle bir şey zaten yapamaz boş boş konuşmuş cahil işte..
Siz yuvanıza odaklanın..
Kendi çocuğu yani görümcem doğduğunda eve bile gelmiyomuş doğru dürüst. Şimdi benim çocuğumu sahiplenceği tuttu

Bizim kv kp de kiz cocuklarini saymiyorlar erkek olsun kiz cocuklari hic uc kizim var surekli bu baskiyla yasiyorum onlara inat dogurmucam bitane daha

Annenin aldatma uyuşturucu vb. ayıplı suçu olmadığı müddetçe çocuğun velayeti anneye verilir. Bir de fakirliklten sürünecek raddede olamaması gerek galiba o durumda da baba bir bahanelerle alabilir, onun haricinde her durumda velayet annededir.... Öyle dağ usulü değil o işler isteyince al isteyince başlık parasıyla sat almak ne yaaaa!!!! mal mı bu çocuk alıyorlar ???????????????????

deliyle deli olmayın, bunlar sıçrayınca çıkmayacak cinsten belli ki aranıza mesafe koyun kalitenizi koruyun

Senin demenle olmuyo o. Sıkıysa al da görelim de !!! O seni sinir edeceğine sen onu sinir et

o ne biçim konuşma tarzı seviyesiz herif
gelini var karşısında
boşanmamışsınız şimdi yüzünüze bakmaya utanmıyor mu
ayrıca niye yedi yaşında oldu ağam paşam ben büyüteyim okul çağına getireyim sonra alsınlar elimden bizim kızımız desinler yok ya
asıl bu tiplere çocuğu göstermemek için elinden geleni ardına koymayacak kadınlar lazım haftada bir polis zoruyla kayınpedere hiç göstermemek gerek

Resmen bana ben kanunları biliyorum 7 yaşında alırız çocuğu diyo

o onun bildiğii nasıl alacakmış cok zor bir avukata sor istersen aynen benim dediklerimi der sana kesinlikle velayet annenindir.ve cok zor alabilirler ama sen yinede yuvana sahip çık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…