- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Annesini bu kadar ağlatan bir adamı çocuğum sevmez zatenCocugunun onu sevmesini engelle
Bir de beni tarla yerine koyup herşey tarlayla olmuyo tohumu eken oğlum çocuğu alırız dedi.
Kendi çocuğu yani görümcem doğduğunda eve bile gelmiyomuş doğru dürüst. Şimdi benim çocuğumu sahiplenceği tuttuGörüşmeyin ve düşünmeyin bu adamla ilgili hiç bir şey..
Öyle bir şey zaten yapamaz boş boş konuşmuş cahil işte..
Siz yuvanıza odaklanın..
Mesafeliyim ama yinede laf sokmaktan vazgeçmiyokızına da babanın evinden mi götürdün bırak orda kalsınlar diye bilecek bir tiyniyet sezdim valla gerek yok gereksiz muhabbete
mesafeli olmanız iyi olacaktır bundan böyle
Ettiğini bir gün bulunca işte o zaman içim rahat olcakYani.. ettiyse buluyor insan. o yüzden vicdanen rahat olsun
Asla vermem ne zorluklarla doğurdum oğlumucahil adam o öyle söyledi diye sende hemen verecekmisin çocuğunu bırak it ulur kervan yürür
Doğru Allah fırsat vermez7 yıla kadar kim öle kim kala deseydiniz..
belki tam 7 yaşında ölür kayınbaba ne malum..
Kadınları sadece bir tarla gereksiz bir mahluk olarak görüyo kayınbabam
bu nasıl bir zihniyettir ya?
aynı evde misiniz?Kadınları sadece bir tarla gereksiz bir mahluk olarak görüyo kayınbabam
Hayır ona rağmen herşeyimize karışıyoraynı evde misiniz?
fazla görüşüp yüz göz olmayın o zamanHayır ona rağmen herşeyimize karışıyor
Kadınları sadece bir doğurma makinası sanıyo galiba doğan çocuklar erkek tarafının oluyo ama. Çocuğun annesi nolursa olsun onlar için.Igrenc zihniyet terbiyesiz tarla tohum midem bulandi suc isletir boyleleri
Elimden gelse hiç görüşmücem eşimle aramız bozulmasın diye arada görüşüyomfazla görüşüp yüz göz olmayın o zaman
ne kadar yüz alırsa o kadar konuşur
Bence de doğurmayın torun ayrımı yapıyorlarBizim kv kp de kiz cocuklarini saymiyorlar erkek olsun kiz cocuklari hic uc kizim var surekli bu baskiyla yasiyorum onlara inat dogurmucam bitane daha
Resmen bana ben kanunları biliyorum 7 yaşında alırız çocuğu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?