Uzman desteği alabilirsiniz, aklıma başka bir çözüm önerisi gelmedi...
Üzülmeyin.
Dediğin gibi diyorum bakk varmı öyle insanlar anneniz size kötü davraniyosa evinizi ayırmakla iyi yaptınız peki diğer kardesinizden farkiniz nedir hiç düşündünüzmü ? annenize sordunuzmu? Hem Cinsel içerikli ima nasıl oluyo ne demiş olabilir ki anlamış değilim bir anneden duyabilecegimiz sözler değil ayıp olmasa söyle derdim çünkü çok merak ettim
Kusura bakmayın İnanamadim çok saçmaKardeşimden farkım ismim. Benim ismim onun istediği isim konulmamış da babaanemin ismi konulmuş.. Ben şimdi yeni fark ediyorum, galiba beni isim yüzünden babannemle özdeşleştirmiş.
Kusura bakmayın İnanamadim çok saçma
Ben 6 yıldır görüşmüyorum. Farklı şehirde olunca da unuttum aklıma gelmiyor. Kendi yuvam oldugu için gün içinde hiç düşünmüyorum.
Sizi anneniz büyüttüyse bu kadar kindar olmayın bence.
Ya bende bunla ilgili konu açmayı düşünüyordum aynısını yaşıyorum çok kötü bir durum
artık kabullendim ama yine de şuan ona mecbur gibiyim
Kaç yaşındasın canım annenle babanın arası nasıl nerelisiniz
Cocukluktan beri böyle bizde 32 yasındayım bu arada, bizde durum söyle annemle babamın arası hep kötüydü bende malesef baba tarafına cekmişim, yok sizin sulale söyle yok sen bize duşmansın filan hep bunlarla buyudum
Bir yerde okumuştum galiba kadınlar kocalarıyla araları kötuyse, cocuk da babaya benziyorsa, eşlerine olan öfkelerini cocuklardan çıkarıyorlarmış
buna benzer birseydi ve tam olarak onu yaşıyorum
Sadece isim değil demek ki babaanneye benziyor musunuz huy karakter vb.Kardeşimden farkım ismim. Benim ismim onun istediği isim konulmamış da babaanemin ismi konulmuş.. Ben şimdi yeni fark ediyorum, galiba beni isim yüzünden babannemle özdeşleştirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?