Usandım galiba 6 ayda

Çok saģolun. Pişman olmam bunu biliyorum herşey hayat yeni başlıyor belkide artık bilemiyorum. Belki bi anlık öfke ama kızıyorum kendime neden cahil sevdaların yoluna bu kadar kaptırdım kendimim şimdi duyduklarım canımı acıtıyor. Üstelik çok çok severken...

Haketmediğim için canım yanıyor.

Özür dilemek yerine üstelemese belki yine bu kadar gözüm dönmeyecekti ama üsteliyor hala...

Aynen böyle,
Sonra bir kuzu oluyorlar tam sevmelik,
Valla bak,

Gururundan ödun vermezler sucu hep karsi tarafa yuklerler kendilerini süt gbi kenara cekerler zaten hep boyle oluyor ve her kavgadada boyle olacak emin ol hep sen suclu ve sen ozur dilemek durumunda birakilacaksin hepsni yasadim cnku halada oyle ama bn artik umursamiyorum evladim.olmasa ceker gider bir dk durmazdim kararindan sakin dönme heleki bir cocugun yokken

Ben sana ne olduğunu anlatayım; daha 19 yaşındasın ve elinde bir ekonomik özgürlüğün yok. Eşin seni istediği gibi yönlendirebileceğini düşündüğü için evlenmiş. O da olmayınca saçmalamış. Kaç kurtar kendini.

Evliligin ilk senesi çok çetin gecermis bana oyle demislerdi dugunumden once hep.. Ama sizinki cok agir olmuş adam sizi aşagilayip duruyor. Küfür etmek sen salaksin demek falan ne yahu siz eşisiniz..

Yuva yikilmasini istemem ama iyice burnunu sürtün hatalarini anlamali

Maalesef seven yaranamıyor. Daha çok geçsin insallah tercihlerin de hayırlısıyla sonuçlanır. Burs kredi ne çıkarsa al. Gittiğin yerde iş de bulabilirsen zaten kimseye ihtiyacın da kalmaz. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Biz burada ne desek bos eger senin kaderindeyse esin ne dersen de evli kalicaksindir degilse de bu tarz seyler bahane olur ayrilirsin ama kaderinde esinle olmak varsa onu yasarsin

Oh iyi etmişsin, it gibi pişman olmuştur şimdi
Ister it gibi olsun ister olmasın gözümden çok düştü onu affedeceğim evladım için katlanacağım diyebileceğim bi evladım yokken kurtaracağim kendimi. Bende bi ananın evladıyımm haketmediğim bi hayatı yaşatamaz kimse bana.

Bilmiyorum dediği her hakarete sadece bi açıklama getirip özür dilese işte şu yüzden moralim bozuktu falan dese belki affederdim. O kadar da aptalım işte. Ama hala bana hata bendeymiş gibi git diyor sućlarını deforme ediyormuşum.
Boşanmak istiyoruz ikimizde sebep benim kıskanç olmam maddiyatını beğenmemem vs vs şeyler uydurdu bir insan ne kadar alçalır sadece seyrettim

Saclarinizi supurge edip sonra saclarimi senin icin supurge ettim demeyi birakin. Erkekler icin bunun bir onemi yok.

Gidip gitmek senin kararin. S. kt.r git lafinin arkasi gelir cunku onunde ona bagimli bir es var.

Evliliğin ilk yılında güç yarışları oluyor. Ben balayını eşimin dayısının evinde dayısı yengesi eltim kaynım ve çocukları ile denize 80 km uzaktaki 1 oda 1 salon evde geçirmek istemediğim için "nankör" olmakla , "iyilikten anlamakla" , " hiç bir şeye değmez bir insan" olmakla suçlanmıştım eşim tarafından

Ve ilk sene çok çok seviyesiz tartışmalarımız vardı. Sinir anında ağzımıza geleni sayar yatışınca özürler dilerdik. Sonunda baktık ki ne kadar çirkinleşsek de bikaç saat sonunda pişman olup özür diliyoruz , dedik bırakalım artık kavga etmeyi. Boşanacağımız ayrılacağımız Yok , boş yere sinir stres gerilim üzüntü pişmanlık. Cidden bu düşünce ile 4. yılın sonunda çok ciddi durumlar olmadan tartışma olmuyor aramızda. Küfür hakaret falan hiç kalmadı zaten çok şükür. Boşanalım lafları geçen seneye kadar vardı son 6 aydır o da tamamen bitti.

Üstüne başına gezdiğine arkadaşına karıştırtma. Kişiliğinden ödün verme. Ama sinir anında edilen cümleleri de kalbinin sesine göre ciddiye alma derim. Şu an çok kırgınsın anlıyorum. Ama ayrılmak istiyorsa o gitsin evden.

Kv de öyle dedi ilk yıl çok zorlanırsın şöyle böyle falan alttan al diyip duruyor bende bi babanın evladıyım. Kendi kız kardeşide yaşadı 3 ay oncesine kadar bizde ağlıyordu 1 buçuk yıllık evliydi boşan abim söyle böyle diyordu. Az önce mesaj atıyor arıyor seni affederdim ama ayrılmaya meraklısın babanları aramıssın dedi. Evet meraklı değilim 19 yaşında dul kalmaya meraklı hiç deģilim ama ben hakaret duymak için iftira atılması için evlenmedim. Ya ben ilk sevgilimle evlendim. O hariç bi erkekle konuşamadım erkekkleri tanımadım bile. Hala beni aldatırsın falan diyo. Bana ithamları canımı yakıyor siz de böyle şeyler duydunuz mu düzeldi mi peki ? Eşimi sevdim seviyorum da amaa okuyoruz hergün aşk bitiyor ilerde elimde 2 çocukla kalmaktansa sevgimide alıp acı çekeyim diyorum.

Yaa sana kurban olurum boyle guven kendine iste Rabbim yardimcin olsun hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah .. hayatta hep guzel insanlarla karsilastirsin Rabbim seni #gulumsehayata#senmutluysan#gerisibos#

Canim pisman olmus bu gecelik hc cvp yazma derim iyice bir burnu surtulsun ama evi de terk etme gelirse konusma tavrini koy anlasin yaptigi yanlisi ona bagli olmadigini herseyin kendi iradende bittigini ve evliliginiz oturana kadar en azindan ilk 2 sene bebek dusunme

Çocuk ikimizde istemiyoruz. Hatta ilk çıtırtılar bu sebepten oldu annesi çok istiyordu olsa güzel olur falan diye bende her seferinde ben şuan bakamam okul falan başlicak yapamam. Inanın evlendim ama yasım daha 19 bazen yemege temizlige bile güceniyorum yapmak çok koyuyor üstüne okul ve çocuğu idare edemem kafayı yerim heralde.

Bu arada çok çok teşekkür ederim. Sağolun dinleyeceğim sizim

En azindan yaptigi yanlisi anlamis seni kirdiginin farkinda farkinda ki ozur dilemis
Bi kez daha olursa sindiremem. Belki şimdi bile sindiremem. Bi yanım mutlu oldu ama bir yanım neden onca laftan sonra dilediki başta dilemedi özrü diyor.
Bu asabiliği ilerde daha da büyürse diye korkuyorum. Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu yazsın şimdilik yemeği falan yemeyim onla yarın izinlide bilmiyorum ki ne olacak ilkkez böyle büyük kavga ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…