Usandım galiba 6 ayda

Yolunuz açık olsun, Allah hayırlısını nasip etsin.

Dediği küfrü bir yana bırak salak demesi bile ilişkide büyük bir sallantı benim düşünce yapıma göre..

Dediği küfrü bir yana bırak salak demesi bile ilişkide büyük bir sallantı benim düşünce yapıma göre..
Bende evet diyip boynuna sarılmadım. Evet kırıldım ama bu 6 aylık sürede ilk kez böyle şeyler duydum ve ilk kez olan bir şey için gemileri yakmak istemedim. Bi şansı herkes hakeder diye düşündüm ve gayette ciddiyetimi anladı. Yinede teşekkür ederim yorumunuz için

Şakamısınız nesiniz. Ben erkek olsam size 1 gün tahammül edemezdim.
Okurken bile yazdıklarınızı içim baydı.
Ömür boyu göz yumuyacağınız şeylere he he diyorsunuz nikahı kıyana kadar sonra biz çekiyoruz çenenizi.
Asıl adamlar kandırılıyor ve mağdurlar bence.
Onlar önceside sonrasıda aynı hep öküzler.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen sizsiniz.
Küfürü yiyecek üstünede aynı yatağa girecek kadar alçalmış bir kadına ne yazsak boş.
Bu erkekleri sizler böyle yaptınız

Evlilik için gereken olgunluk yok ikinizde de.

Bu sizin düşünceniz ve bu üslübla bir insana yaklaştığınız için öncelikle teşekkür ederim.

Sanırım burda beni eleştirenlerin kocaları onları el üstünde tutuyor kimse kavga etmiyor kimse kimseye bağırıp çağırmıyor.

Üstelik eşimle aynı yataģa bu kavgadan beri girmedim. Girsem bile bennim hayatım. Benn sadece düzgünce fikir danıştım bu durumda ne yapılır dedim
Kimsenin benim yüksekliğimi alçaklığımı tartışmasına saygısızlık yapmasına gerek yok.

Görün ve geçin çirkinleşmeye ne gerek var.

Herşeyine he dedim evet eşim bi yerlerim açıp gezmemiz istemedi bu allahında istediği bişey demeekki onu dinlemekle yanlışa düşmemişim. Eğer tersini isteseydi he demezdim zaten.

Bazen mantık arıyorum amaa çogu zaman bu tür yazılarda bulamıyorum. Kim kimin kotu olmasını ister özellikle kimin eşi karısını kıskanmaz kısıtlamak istemez.
Bi olay yaşadık tüm samimiytimle dertleşmek istedim.
Ama görüyorum ki derdime ortak olmaya gelende var sivri dilli yorum ile ego kasanda.

Siz bildiğiniz gibi yaşayın. Sağolun.

Doğru karar vermişsiniz.Evlilikte kavgada oluyor tartışmada, olmasa daha iyi ama ,oluyor işte.Ben 20 senelik evliyim, bizde de oluyor ,önemli olan karşılıklı saygı ve anlayış, öyle bir kavgayla çevremdeki herkes boşanmış olurdu.Hakkinda hayirlisi olsun.

Yas kac anaokuluna mi baslatsaniz hani bastan gelisimini yeniden tamamlasa falan
Evliligin cocuk oyuncagi olmadigini karsilikli saygi ile yurudugunu oyle
Kafasi esince ikide bir git ben senden sogudum vs vs diyemeyecegini durduk yere kavga cikaramayacagini artik kendi evi sorumluluklari ogrenmesi lazim yap boz degil bu
Elbetteki bosanmayacaksiniz ancak ailede anne veya baba hangisi anlayisliysa agiz birligi yapip biraz aile yanina dinlenmeye gideceksiniz oda farkedecekki bu isin sakasi yok kizin ailesi ardinda banada yedirmezler ben az kendime geleyim

Tamam alisma evresi falanda bu yapiya alttan alirsaniz cok tepenize biner onunu alamazsiniz cok yipratici olur kendi kendini doldurup kavga cikaran erkek yipraticidir diye dusunuyorum bastan bir ciss yapinki saygili olmayi ogrensin
Sadecw evlilik degil tum iliskileri saygi ayakta tutar

Hiç kimseyle görüşme evden çıkma şunu giyme bunu yeme herşeye tamam dedim

Izin almadan ilk kez bir yere gidiiyorum üstelik tek başıma
Hataniz bu yazdiklarinizda bence.neden bu tarz baskilara tamam dediniz?esiniz neden sizin nasil yasayacaginiza karar verebiliyor? 6 ay cok degil.her iste bir hayir vardir bu olayi lehinize cevirin sesinizi cikarin.hayir demeyi ogrenin.nasil baslarsa oyle gider.

Öncelikle teşekkur ederim. Dediğiniz gibi herşeye tamam demem onu çok sevdiğim kırmak istemediğim içindi ama bu on kavga gözümü açtı şuanda eşim bir melek oldu. Ben bu kararlılığımı devam ettiricem inşallah böyle devam eder.

Çok doğru söylemişsiniz teşekkür ederim. Artık daha çok gözüm açıldı. Eşime eskisi gibi fırsat vermiyorum. Ve o gün gerçekten babamı arayıp beni alın demistim babam yayladaydı ertesi gün geldi ve eşim ciddi olduģumu anladı. Çünkü ikincide giderim şükür babbam arkamda. Kimseye ihtiyacım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…