- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
Canim benim insallah yuvanda hep mutlu huzurlu olursunuz :)Çocuk ikimizde istemiyoruz. Hatta ilk çıtırtılar bu sebepten oldu annesi çok istiyordu olsa güzel olur falan diye bende her seferinde ben şuan bakamam okul falan başlicak yapamam. Inanın evlendim ama yasım daha 19 bazen yemege temizlige bile güceniyorum yapmak çok koyuyor üstüne okul ve çocuğu idare edemem kafayı yerim heralde.
Bu arada çok çok teşekkür ederim. Sağolun dinleyeceğim sizim
Bu seferlik affedeyim mi yani??Alışma süresi olur bunlar aşırı fedakarlık yaparsan nasıl mutlu olacaksın ki içinden gelmeyen şeyleri yapma ki zamanla tepmesin seni diyeceğim şu ki çocuk için acele etmeyin şakın düzelir aramız diye erken karar verme önce evliliğin otursun zaman Laz'ım size
Konuyu acarsa neler hissettigini anlat esine fevri davranmasinin kavga ve huzursuzluktan baska birsey getirmedigni anlat guzelce ayrica bu yaptigini bir daha kabul edemeyecegini sindiremeyecgni de burda yazdigin gbi aynen soyle soyle ki anlasin bir daha yapmasinBi kez daha olursa sindiremem. Belki şimdi bile sindiremem. Bi yanım mutlu oldu ama bir yanım neden onca laftan sonra dilediki başta dilemedi özrü diyor.
Bu asabiliği ilerde daha da büyürse diye korkuyorum. Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu yazsın şimdilik yemeği falan yemeyim onla yarın izinlide bilmiyorum ki ne olacak ilkkez böyle büyük kavga ettik.
Kv de öyle dedi ilk yıl çok zorlanırsın şöyle böyle falan alttan al diyip duruyor bende bi babanın evladıyım. Kendi kız kardeşide yaşadı 3 ay oncesine kadar bizde ağlıyordu 1 buçuk yıllık evliydi boşan abim söyle böyle diyordu. Az önce mesaj atıyor arıyor seni affederdim ama ayrılmaya meraklısın babanları aramıssın dedi. Evet meraklı değilim 19 yaşında dul kalmaya meraklı hiç deģilim ama ben hakaret duymak için iftira atılması için evlenmedim. Ya ben ilk sevgilimle evlendim. O hariç bi erkekle konuşamadım erkekkleri tanımadım bile. Hala beni aldatırsın falan diyo. Bana ithamları canımı yakıyor siz de böyle şeyler duydunuz mu düzeldi mi peki ? Eşimi sevdim seviyorum da amaa okuyoruz hergün aşk bitiyor ilerde elimde 2 çocukla kalmaktansa sevgimide alıp acı çekeyim idiyorum.
Okuluma devam edeceğim tercih yaptım. Ve iyi bi kpss puanım var sadece tercih yapmadım daha hiç eşim buna mani olmadı. Yinede allah razı olsun ama evlenmek için erken dediğiniz yaşta şuan olduğu gibi gidecek kapım yoktu. Okutacak bi ailem yoktu bi imkanımda yoktu bazı seylerin kararını bende verirken zorlandim belki doğrusu değildi yaptığım ama yaptım sonuclarınada katlanıyorum.Yok yanlış anlama alttan al demiyorum ben kesinlikle. Saçma sapan isteklerini ne diye alttan alasın? Ama boşanmaya karar vermeden evi terketmeden önce sakinleşip söylediklerimi de göz önünde bulundurarak konuşmayı deneyin diye dedim.
19 yaş evlilik deyince olay çok değişti zaten. Eğitimini yarım bırakmışsın, işin de yok belli ki... umarım düzelirsiniz diye iyi temennilerimi sunup uzaklaşayım ben.
Erken yaş evlilik için vereceğim akıl Yok çünkü...
Teşekkür ederim. Çevremde susan da oldu gördüm susmayanda. Ama susan hep ezildi bu net. Yaşım dediğiniz gibi küçük ama bu hayatta bir çok şeyi gördüm benim benden başka desteğim savunanım yok mecburum yani.Yaşın küçük ama sen çok akıllı ve olgunsun.. Tavrına hayran kaldım.. Affffferinn sana kız... Biraz daha cevap verme iyice sürtsün burnu..Gitme sakın.. O gelsin sana..Ayaklarına kapanıp özür dilesin.. Ailenin önünde söz versin.. Sakın hemen yelkenleri suya indirme.. Senden yaşça büyük olan çoğu kadın susup oturabiliyor.. Sen cesursun..
Büyük ihtimal açmayacak çünkü genelde hatalı olduğunda susuyor ve o konuyu konuşmaktan açıyor ilk kez böyle bi tepki verdi. Belkide benimde ona bağırmam karşılık vermem alevlendirdi ama susamıyorum ne yazıkki pençelerim direk çıkıveriyor.Konuyu acarsa neler hissettigini anlat esine fevri davranmasinin kavga ve huzursuzluktan baska birsey getirmedigni anlat guzelce ayrica bu yaptigini bir daha kabul edemeyecegini sindiremeyecgni de burda yazdigin gbi aynen soyle soyle ki anlasin bir daha yapmasin
madem aldatırmışsın boşandığın için zil takıp oynasın.Kv de öyle dedi ilk yıl çok zorlanırsın şöyle böyle falan alttan al diyip duruyor bende bi babanın evladıyım. Kendi kız kardeşide yaşadı 3 ay oncesine kadar bizde ağlıyordu 1 buçuk yıllık evliydi boşan abim söyle böyle diyordu. Az önce mesaj atıyor arıyor seni affederdim ama ayrılmaya meraklısın babanları aramıssın dedi. Evet meraklı değilim 19 yaşında dul kalmaya meraklı hiç deģilim ama ben hakaret duymak için iftira atılması için evlenmedim. Ya ben ilk sevgilimle evlendim. O hariç bi erkekle konuşamadım erkekkleri tanımadım bile. Hala beni aldatırsın falan diyo. Bana ithamları canımı yakıyor siz de böyle şeyler duydunuz mu düzeldi mi peki ? Eşimi sevdim seviyorum da amaa okuyoruz hergün aşk bitiyor ilerde elimde 2 çocukla kalmaktansa sevgimide alıp acı çekeyim diyorum.
hadi her şeyi affettin.Bu seferlik affedeyim mi yani??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?