üşendiği için buluşmayan erkek olurmu

haftada 70 saaten fazla calisip sadece bir gün izinli olsam bende her hafta bulusmaya üsenirim. Bununda genel anlamda üsengec biri olmakla alakasi yok yani hani tatile gitmeye üsenmek, sevismeye üsünmekle. Ha sana gelme demesi merak konusu sebebi neymis

canım o kadar mesafede haftada bir gün onda olursa buluşarak ilişki yürütmek çok zor

Biz eşimle 5 saat mesafeli illerde yaşıyorduk hafta içi sabah 9 akşam 9 çalışıyordu haftasonu da günü birlik yanıma geliyordu, ama aslına bakarsan ben onun gibi yapamam mesela üşenirim çok yorulurum. Kişiye göre değişir ancak yine de çok fazla boslamamasi gerek

Siz çalışıyor musunuz?
Buluşmak istemeyen adama da zaten buluşalım diye ısrar edilmez.
Bence birbirinize uygun olmayabilirsin, bunları dile getirerek biraz uzaklaşın. Düzelirse ne ala ama düzelse de geciçi olacaktır.
Bir de ilişkiniz uzun süreli mi? Yani heyecanı mi gitti acaba diyicem ama zaten her gün gorusemiyosunuz haftada bir olduğunda da özlem olması lazım.

Anladım canm belkide kişiye göre değişiyor dediğin gibi ama bana sevmiyor gibi geliyor çünkü eskiden böyle görüşmeden yapmazdı bizim 3 yıl oldu sevgili olalı belkide sıkıldı bndn. Siz ne kadar sevgili kalmıştınız

Bizim arada 2 saat vardı 4 vesaitle... cumartesi pazar bulusurduk bir gün de hafta içi. Sevince yolu gözü görmüyor insanın. O yüzden bana normal gelmedi

Üniversite Bitirdim işe girmedim daha. 3 yıl oldu belkide yoruldu diyorum. Cunku ilikinin basında hep fedakarlık yapan oydu gelen oydu alttan alan ilgilenen. Ama ben ona rağmen bencil oldum. Çocuk geliyodu neden bu saatte geldin diyodum yada surat yapıyodum durduk yere

Bizim arada 2 saat vardı 4 vesaitle... cumartesi pazar bulusurduk bir gün de hafta içi. Sevince yolu gözü görmüyor insanın. O yüzden bana normal gelmedi
Siz ne kadar sevgili kalmıştınız. Sizce çzumu nedir ilgiyi nasıl üstünüze çektiniz hep erkek arkadasınızmı geliyodu yanınıza

Anladım canm kişiye göre değişiyor demkki. Ben şu zamana kadar en fazla 2 kere ben geleyim dedim. Ondada kıskanç olduğu için metrobüse binmemi istemiyor kalabalık oluyomuş. Ama daha önce yanına gittiğim oldu o da mecburi bi sebeptendi

Şu anda da çalışmadığınız için tek ilgi odağınız ve enerji harcadığınız nokta sevgiliniz oldu ve bu onu sıkmaya başlamış olabilir.
Bir işe girseniz sizin de dikkatiniz dagilir onun da ilgisi tekrar üzerinizde toplanır yeni bir ortama gireceğiniz ve yoğun olacağınız için
.

Evet olabilir

hafta içi gunleri full çalışıyor sabah 8 akşam 9 gibi çalışma saatleri. Hafta sonu sadece bir gun. İzinli

oturduğu yerden buraya gelmek yaklaşık 1 -1,5 saat sürebiliyor

adam da haklı. yaşamaya vakti yok ki senle buluşsun.

ayrıca toplu taşıma kalabalık oluyo sen gelme nedir yahu. başka işler için hiç mi toplu taşıma kullanmıyosun?

Siz ne kadar sevgili kalmıştınız. Sizce çzumu nedir ilgiyi nasıl üstünüze çektiniz hep erkek arkadasınızmı geliyodu yanınıza
1 .5 sene kadar. Ortada da buluştuğumuz oluyordu ama genelde o bana daha yakına geliyordu. Hatta haftaiçi çook yorucu işten çıkıp benim iş yerime gelip bana yardım edip ( işimiz aynı ben yeni başlamıştim çok zorlaniyordum) gece geri dönüyordu..ki benim eşim öyle hareketli biri değildir. Ben bu adam beni gerçekten seviyor diye düşünmüştüm o yorgunlukla 4 vesaitle gelip bide benim islerimi yapinca:) sonra da evlendik zaten

Böyle dedigime bakma ayagimi sürte sürte gidiyorum ben. (eklemlerimde iltihaplanmalar vardi) Ama bu kadar calismaya her hafta bulusma olmamasi normal. Bir hafta dinlensin bir hafta görüsün.

hicmi baska isin olmuyorda mecbur metroya otobuse binmiyorsun. Bence atla sen git. Seni kisitlamasina fazla izin vermisin ben bu konuya takildim daha cok. Hem böylelikle her haftada görüsmüs olursunuz iste.

Ona kalsa tüm gün evde olayım markete bile gitsem evde kimse yokmu sen nyie gidiyosun diyor. Evet ama ben çekiniyorum üstüne düştüğümü anlarsa şımarır. O yuzden Ben geleyim demiyorum pek

Bizim 3 sene oldu işte belkide bıktı ne biliyim. Allah mutlu mesut etsin canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…