üşendiği için buluşmayan erkek olurmu

Nasıl olsa benim moduna girmiş bence,ondan bu geniş davranışları.

çok dogru dediniz valla,

Sevmeyen insan üşenir,seven insana mesafeler ve yorgunluk vız gelir.Seven insan, sevdiğini görmek için,sevmeyende görüşmemek için sürekli bahaneler üretir maalesef..
Nasıl bi taktik geliştirebilir bu zamana kadar o peşimden koştu.. Mesela şuan önemsemeyip ortadan kayboluyorum

Benim burcum İkizler yükselen boğa
Onun burcu ikizler yükselen başak
iki tane ikizler birbirinden sıkılır yalnız.ikizler pek bir ters köşe yapmaya müsait kovalar gibi.olgunluğa erişmeden öyle başkası ile düzenli bir ilişkisi zor duyguları mantığı çok değişiyor.gerçi sizin yükselenler toprak burcu ayaklarınız az çok yere basar.belki senin ki pintidir.biri bedava senin yanına götürmek istese atlar gelirde.o zaman zor olduğu için parasının az olduğunu düşünüyorsa yola çıkmak istemeyebilir.

1 çok aşırı derecede yoğun vede yorgun olur insan bunun seni sevmediği anlamına gelmez anlayışlı ve sabırlı olman lazım hem ne kadar fazla içli dışlı olursanız o kadr birbirinizden bıkarsınız bırakında o arasın emri vaki ile değil...

Sen git gör, toplu taşıma araçlarına binemeyecek kadar piremses olduğunuzu düşünüyorsa da size bir araç alır özel şoför de tutar o şekilde sağlarsınız iletişiminizi. Kırıcı gelebilir ama öyle bir dünya yok, kim müsaitse o gider diğeri de gelme diyemez çok saçma.

Benim erkek arkadaşımda haftada bir buluşurdu benle ben giderdim onun olduğu tarafa üstelik. İşi çok yoğun olmadığı halde işi bahane bulup bir güne indirdi buluşmayı bence ilişkinin monotonlaşmasınlar ilgili olabilir bizim öyle olmuştu çünkü

Burçlardan iyi anlıyosunuz :)). Evet pintilik var ben cimrisin dediğim zaman hayır sen ne istedinde yapmadım. Sadece tutumlı olmaya çalışıyorum diyor. İkimzide birikim yapmayı seviyoruz

Sonra ilişkiniz düzeldimi. Gçrüşmemek mi montonlaştırıyor yani

Bide önceden çocukmuş resmen her yola geliyodu şimdi karakteri oturdu daha bi ciddiyetli dediğimi yaptıramıuorum

olur. adam yoğun bir de üni gibi olmasını beklemeyin lütfen. o zaman hem sorumluluk az hem de insan daha farklı duygular hissediyor bence daha cazip geliyo kız arkadaşla buluş, gez vs.

Bide önceden çocukmuş resmen her yola geliyodu şimdi karakteri oturdu daha bi ciddiyetli dediğimi yaptıramıuorum
bunu ben de gözlemledim. ama çocukluktan değil de ben iş hayatının yeni çevrenin insana katkısından oldugunu düşünüyorum

aşıksam tünel kazar giderim bence erkek arkadaşınızın yaptığı önemsememek
ben olsam buluşalım mı diye aramam onun aramasını beklerim eğer uzun bir süre aramazsa terk ederim bol bol dinlenir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…