evette o kim :) post bana ait değil :)sen mi balık yükselen ikizlersin?o ne burcu?
hı pardon ben konu sahibi yada sevgilisi balık burcu anlamışım. konu sahibievette o kim :) post bana ait değil :)
Benim burcum İkizler yükselen boğasen mi balık yükselen ikizlersin?o ne burcu?
Sorun yok canm :)hı pardon ben konu sahibi yada sevgilisi balık burcu anlamışım. konu sahibiOnnf sen ve sevgilinin burcu ney?
:))evette o kim :) post bana ait değil :)
siz üşenmiyorsunuz da o mu üşeniyor?
size söyleyeyim bu üşenen erkek modelinin evlendikten sonraki haliyle ilgili çok konu var burda,
üşendiği için tatile gitmeyeninden, yıkanmaya üşendiği için seks yapmayanına kadar,
valla evlat olsa sevilmez.
Sevmeyen insan üşenir,seven insana mesafeler ve yorgunluk vız gelir.Seven insan, sevdiğini görmek için,sevmeyende görüşmemek için sürekli bahaneler üretir maalesef..
Nasıl bi taktik geliştirebilir bu zamana kadar o peşimden koştu.. Mesela şuan önemsemeyip ortadan kayboluyorumÜsendigi için buluşmayan erkek.
Üsendigi için evlenmeyen erkek.
Üsendigi için çocuk yapmayan erkek.
Üsendigi için ölmeyen erkek...
Iyi ki doğmak onun elinde degilmis.
Hayat böyle bundan sonra, öğrencilik tarihe gömüldü.
Tek çalışan şehzade hazretleri degil.
Yok genel olarak hiç bi şekilde kulak asmıyorum dinlemiyorum yanibakkala ekmek almaya gitmeniz burnunuzun dikine gitmek mi oluyor?
iki tane ikizler birbirinden sıkılır yalnız.ikizler pek bir ters köşe yapmaya müsait kovalar gibi.olgunluğa erişmeden öyle başkası ile düzenli bir ilişkisi zor duyguları mantığı çok değişiyor.gerçi sizin yükselenler toprak burcu ayaklarınız az çok yere basar.belki senin ki pintidir.biri bedava senin yanına götürmek istese atlar gelirde.o zaman zor olduğu için parasının az olduğunu düşünüyorsa yola çıkmak istemeyebilir.Benim burcum İkizler yükselen boğa
Onun burcu ikizler yükselen başak
Burçlardan iyi anlıyosunuz :)). Evet pintilik var ben cimrisin dediğim zaman hayır sen ne istedinde yapmadım. Sadece tutumlı olmaya çalışıyorum diyor. İkimzide birikim yapmayı seviyoruziki tane ikizler birbirinden sıkılır yalnız.ikizler pek bir ters köşe yapmaya müsait kovalar gibi.olgunluğa erişmeden öyle başkası ile düzenli bir ilişkisi zor duyguları mantığı çok değişiyor.gerçi sizin yükselenler toprak burcu ayaklarınız az çok yere basar.belki senin ki pintidir.biri bedava senin yanına götürmek istese atlar gelirde.o zaman zor olduğu için parasının az olduğunu düşünüyorsa yola çıkmak istemeyebilir.
Sonra ilişkiniz düzeldimi. Gçrüşmemek mi montonlaştırıyor yaniBenim erkek arkadaşımda haftada bir buluşurdu benle ben giderdim onun olduğu tarafa üstelik. İşi çok yoğun olmadığı halde işi bahane bulup bir güne indirdi buluşmayı bence ilişkinin monotonlaşmasınlar ilgili olabilir bizim öyle olmuştu çünkü
Bide önceden çocukmuş resmen her yola geliyodu şimdi karakteri oturdu daha bi ciddiyetli dediğimi yaptıramıuorumiki tane ikizler birbirinden sıkılır yalnız.ikizler pek bir ters köşe yapmaya müsait kovalar gibi.olgunluğa erişmeden öyle başkası ile düzenli bir ilişkisi zor duyguları mantığı çok değişiyor.gerçi sizin yükselenler toprak burcu ayaklarınız az çok yere basar.belki senin ki pintidir.biri bedava senin yanına götürmek istese atlar gelirde.o zaman zor olduğu için parasının az olduğunu düşünüyorsa yola çıkmak istemeyebilir.
bunu ben de gözlemledim. ama çocukluktan değil de ben iş hayatının yeni çevrenin insana katkısından oldugunu düşünüyorumBide önceden çocukmuş resmen her yola geliyodu şimdi karakteri oturdu daha bi ciddiyetli dediğimi yaptıramıuorum
Yok genel olarak hiç bi şekilde kulak asmıyorum dinlemiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?