Metrobüsün son durağona kadar gidiyosun kalabalıklaşıyo. Normalde benim gittiğim yerlerde en fazla 2 3 durak oluyoadam da haklı. yaşamaya vakti yok ki senle buluşsun.
ayrıca toplu taşıma kalabalık oluyo sen gelme nedir yahu. başka işler için hiç mi toplu taşıma kullanmıyosun?
Tek sebebi kıskançlık kıskançlık konusunda pskopat da biraz
Metrobüsün son durağona kadar gidiyosun kalabalıklaşıyo. Normalde benim gittiğim yerlerde en fazla 2 3 durak oluyo
Misal düğüne gidicem dedim krize girdi yok fotoğraf at yok karıskmış düğün filânadamın derdi belli. kıskanlık yüzünden toplu taşımaya bindirmeyen erkek....
Ona kalsa tüm gün evde olayım markete bile gitsem evde kimse yokmu sen nyie gidiyosun diyor.
Ayrılmıyorum cunku çoğu kez burnumun dikine gidiyorum ben dinlemiyorum çoğu kezniye ayrılmıyosun? bu anlattığın şey normal değil ki? sokağa çıkmana bile kızıyor yahu.
Normal bulmuyorum cunku dinlemiyorum canm. O da biliyor ne kadar söylesede desiğimi yapmıyorumsenin sorunun bulusmaya üsenmesi degil adamin FAZLA kiskanc ve kisitlayici olmasi seninde bunu normal bulman
Teşekkür ederim. Bence sen de atla git uzaklaşmayın birbirinizden. Normali oymus gibi alismasin. O gelsin sen git ayrı kalmayın bir sekildeBizim 3 sene oldu işte belkide bıktı ne biliyim. Allah mutlu mesut etsin canm :)
Normal bulmuyorum cunku dinlemiyorum canm. O da biliyor ne kadar söylesede desiğimi yapmıyorum
Hadi ya kişilik meselesi demkki. Snein burcun neAynı benmiş erkek arkadaşın. Ben de öyleydim. Ruh halim istemez, yorgun olurum hiç istemem. Hani bazı insanlar canları da çıksa canından gider yine yapar ya. o ben de yok. üzerine gitme çocugun.
Hadi ya kişilik meselesi demkki. Snein burcun ne
Ayrılmıyorum cunku çoğu kez burnumun dikine gidiyorum ben dinlemiyorum çoğu kez
sen mi balık yükselen ikizlersin?o ne burcu?Balık görünümlü ikizler. Burç balık yükselen ikizler. belamı bulmuşum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?