üşendiği için buluşmayan erkek olurmu

adam da haklı. yaşamaya vakti yok ki senle buluşsun.

ayrıca toplu taşıma kalabalık oluyo sen gelme nedir yahu. başka işler için hiç mi toplu taşıma kullanmıyosun?
Metrobüsün son durağona kadar gidiyosun kalabalıklaşıyo. Normalde benim gittiğim yerlerde en fazla 2 3 durak oluyo

haftanın 6 günü 8.00- 21.00 çalışsam, kalan tek günü her seferinde sokakda geçirmeye ben de üşenirdim.

Bir de 2 de buluştuğunuz da 9 da ayrılmak istese, olay çıkarıyormuşsunuz. 7 saat yetmiyor mu hakkaten?

Bence toplu taşıma ile alakası yok, adam evinde dinlemek istiyor.

Bu şartlarda ayda 2 kez buluşuyorsanız, bana gayet iyi geldi.

Üşenmeyen değilde çok yorulan ve o 1 gününü dinlenmek isteyen erkek dersek daha mantıklı olur sanki..
1.5 saatlik yolda az değil.. Bence erkek arkadaşınız haklı sizde bu durum da anlayış gösterin yada onu dinlemeyip siz gidin.
Şahsen ben onun gelmesine kıyamaz ben kendim giderdim..

Ona kalsa tüm gün evde olayım markete bile gitsem evde kimse yokmu sen nyie gidiyosun diyor.

niye ayrılmıyosun? bu anlattığın şey normal değil ki? sokağa çıkmana bile kızıyor yahu.

senin sorunun bulusmaya üsenmesi degil adamin FAZLA kiskanc ve kisitlayici olmasi seninde bunu normal bulman

Aynı benmiş erkek arkadaşın. Ben de öyleydim. Ruh halim istemez, yorgun olurum hiç istemem. Hani bazı insanlar canları da çıksa canından gider yine yapar ya. o ben de yok. üzerine gitme çocugun.

Normal bulmuyorum cunku dinlemiyorum canm. O da biliyor ne kadar söylesede desiğimi yapmıyorum

her iki taraf icinde yorucu ve yipratici. Sen alistir artik bunu kalk git bir zaman sonra birsey demez alisir

Aynı benmiş erkek arkadaşın. Ben de öyleydim. Ruh halim istemez, yorgun olurum hiç istemem. Hani bazı insanlar canları da çıksa canından gider yine yapar ya. o ben de yok. üzerine gitme çocugun.
Hadi ya kişilik meselesi demkki. Snein burcun ne

1.olur.soyu tükenmekte olan bir tür.böyle nadide tür biriyle ilişki içerisinde olduğunuz için ağlasanız mı gülseniz mi bilemedim.
2.hayatında iş eğlence aşktan daha önemliyse,insan gönül ilişkilerine karakterinden yada yetiştirmeden kafası basmıyorsa.
sevindirici noktası evlilik yolunda iseniz en azından baştan ne olduğunu biliyorsunuz bir de bunun köprüyü geçene kadar ilgileneni buluşmak isteyeni var ki bu en tehlikeli türü.

Üsendigi için buluşmayan erkek.
Üsendigi için evlenmeyen erkek.
Üsendigi için çocuk yapmayan erkek.
Üsendigi için ölmeyen erkek...
Iyi ki doğmak onun elinde degilmis.
Hayat böyle bundan sonra, öğrencilik tarihe gömüldü.
Tek çalışan şehzade hazretleri degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…