Sizden sıkıldığını düşünmüyorum. O çalışma saatleriyle iyi bilr yaşıyor. Çok üstüne gitmeyin bence.Arkadaşlar benim erkek arkadaşım hafta içi gunleri full çalışıyor sabah 8 akşam 9 gibi çalışma saatleri. Hafta sonu sadece bir gun. İzinli ondada her hafta sonu görüşmüyoruz. Universite okurken hemen hemen hergun gorusuyoduk bide yakın oturuyoduk. Şimdi oturduğu yerden buraya gelmek yaklaşık 1 -1,5 saat sürebiliyor. Mesaj konusunda problem yok gayet ilgi alaka sahibi. Acaba benden sıkılmış olabilir mi. Ben nedenini sorduğumdayorgun oluyorum eskiden öğrenciydim zamnım vardı şimdi çalışan biseyim. Bazen üşenyiorum gelmeye diyor. Şimdi sen git diceksiniz. Ben böyle bi talepte de bulundum geleyim gibisinden ben gelirim senin gelmene gerek yok ulaşım aracı klabalık oluyor diye gelmemi istemiyor daha önce 2 kere gittim o zamanda mecburi bi durum oluşmuştu öyle gittim. Yardımcı olursanız sevnrm.
Siz yazınca merak edip baktım eski konusuna. O ne öyle yav. Ben olsam ben de tek iZin günümü böyle hastalık derecesinde kıskanç biriyle geçirmek için taban tepmem yani. Ha konu sahibinin sevgilisi de onun metroya binmesini düğüne gitmesini istemiyormuş kıskançlıktan. Ama konu sahibi izinsiz bakkala gitmek gibi çılgınlıklar yapıyormuş geneKirtasiyeciyle konuşma olayından sonra görüşmek istememesi cok normal bence. Sıkılmıştır.
Size katılmıyorum.Siz yazınca merak edip baktım eski konusuna. O ne öyle yav. Ben olsam ben de tek iZin günümü böyle hastalık derecesinde kıskanç biriyle geçirmek için taban tepmem yani. Ha konu sahibinin sevgilisi de onun metroya binmesini düğüne gitmesini istemiyormuş kıskançlıktan. Ama konu sahibi izinsiz bakkala gitmek gibi çılgınlıklar yapıyormuş gene
Anladım canım yani sbebi yoğun çalışma saatleridirO kadar yoğun çalışsam, ve bi gün iznim olsa sevgilimle buluşmak için o kadar yolu göze almam gerekseydi eğer her hafta bende buluşmazdım. Bırakın biraz kendine vakit ayırsın.
Evet bende sizin gibi düşünüyorum. İstese 1 saat bile olsa ayırırBence seven ve sevdiğiyle olmak isteyen yarım günde olsa görüşür. Yirmili yaşlarda, evinin dibindeki işin bu kadar yorucu olduğunu sanmam. Önceki bir iki konuna baktımda Şunu diyebilirim senden uzaklaşmaya çalışıyor, sıkılmış.
Evet biz genelde kafe alışveriş merkezi gibi yerlerde buluşuyoruz. Ve bu süreç 3 devam etti böyle yapacak bişey kalmadı gibiHer hafta buluşmaktan ziyade içinizden geldikçe buluşun. Bir de buluşunca çok tempolu şeyler yapmayın.
Mesela bütün kis nişanlım çok yoğun olduğu için genelde evlerde görüştük dışarıda görüştüğümüzde de kafa dinlemek istediği için sakin bir yere arabayi çektik sohbet ettik sadece.. araba olmadığında da yine en sakin nasıl olacaksa o sekilde görüştük.
Eskiden bizde aynı mahallede oturuyorduk, ben öğrenciyken yani... Sonra kendi evime geçince şehrin iki ayrı ucu oldu.
Siz her hafta sinema, kafe,yemek gibi tempolu işlere girisiyorsaniz da usenmis olanılır.
3 yıl devam ettiEvet biz genelde kafe alışveriş merkezi gibi yerlerde buluşuyoruz. Ve bu süreç 3 devam etti böyle yapacak bişey kalmadı gibi
Yalnız yaşıyor arkadaş çevresi geniş fakat öyle gezeyim edeyim modunda olmuyo genelde boş zamanlarında evde dinleniyor. Bu süreç hep bu şekilde devam edicek firmq değişikliği yaptı. Önceki çalıştığı firmada en azından cumartesi De tatildiHaftanin 6 gunu, sabah 8, aksam 9, tek tatil gunumde birak sevgiliyle bulusmayi, evde baygin bi sekilde yatiyor olurdum sanirim. Ayrica haftada tek bir gun bos olan insanin her o bos gununu sevgilisiyle gecirmek istememesi normal. Ailesine, arkadaslarina ne zaman vakit ayiracak? Bu gecici bi yogunluk mu? Oyle calisilmaz yahu, delirir insan
Ben kuruntuluyum biraz az bi ilgi azalsa sevmiyor istemiyor gibi geliyoİş temposu çok yogunmuş arkadaşım . normalde olsa yağdırırdım erkek arkadaşına burda ama adam haklı olabilir. Haftada 1 gun olsun insan ayaklarını uzatıp dinlenmeye ihtiyaç duyar ya takma kafana anlayışlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?