ust komsu sorunu..

fatmahava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
50
13
3
29
Kizlar eve taşımalı daha yeni oldu şimdilik komşularla atan pek samimi değil . ust komsumun yatak gicirtisindan kadının bagirtilarindan uyuyamiyoruz . Esim bi gün çıkıp kavga edecek zor ikna ediyorum.ne yapabilirim ?

Yatak odanızı değiştirin ama bağırtı sesine bişey diyemem.

Napsınlar sevişmesinlermi ayda birkaç sefer şöyle konu açılmasa şaşırırım
Canim tabiki yapsınlar beni hiç ilgilendirmez ama insan gibi yapsınlar yani. Gene arada bi gelse bir şey demiyecemde 2 gune bir uyuyamiyoruz

siz ne konuşuyorsanız onlarda duyuyordur ben alt katımda ne olursa haberim var mesala.ne sesler duydum çocuğu çığrış barış bir kere aşağıya inmedim yukardan tık tık yapmadım utanmaz benim bebeğim ağladığında tık tık yapıyor.bir kere eşimle konuşurken sesimiz yükseldi tık tık vurdu o kocasından paldır küldür dayak yerken bir kere tık tık yapmadım ama böyle kendini bilmez insanlarlada muhattap olunmayacağınıda biliyorum

Kaç günde bir sevişsinler?
Ya canim ne biliyim burda önemli olan kaç günde değil yani isterse her gün yapsınlar . ben o sesler gelince şahsen çok dikkat ediyorum yani ne biliyim insanın dikkat etmesi lazim

Aynen bide yeni tasininca yüz göz olmak istemiyorum biraz belki tanışınca söylerim veya karşı komsumla iyiyiz ona desem ona da utanirim ya ne biliyim :/

Canim tabiki yapsınlar beni hiç ilgilendirmez ama insan gibi yapsınlar yani. Gene arada bi gelse bir şey demiyecemde 2 gune bir uyuyamiyoruz
İnsan gibi yapsınlar derken ohoooo ben gideyim

Cidden böyle konular açılınca hep düşünüyorum.
Ya bizim sesimiz aşağıya çok gidiyor genç diye susuyorlar ya da yalıtım çok iyi duymuyorlar bizi...
Hiç umrumda değil kavga gürültü olsa hergün kimsenin sesi çıkmaz sevişmeye gelince herkez aslan kesiliyor

Ama insan dikkat edince de olaya kendini veremez ya. Evlerin yalıtımı iyi olmalı bence. Karı koca da istediği gibi sevişemeyecekse ooo
Yani canim gene belki bende ses gidiyordur ama ben elimden gelini yapıyorum onları rahatsız etmemek için onlarda dikkat etse hiçbir sey demem insanlık hali

malesef ses yalıtımını iyi yapmadıkları için böyle oluyor :) napsınlar onlarda.belki farkında değldir sizin onları duydugunuzdan.kadına ustu kapalı uygun dille dile getirmeniz çözum olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…