Belki de farkında olmayabilirler yani olsalar dikkat ederler. Belki ileride üstü kapalı soylerimmalesef ses yalıtımını iyi yapmadıkları için böyle oluyor :) napsınlar onlarda.belki farkında değldir sizin onları duydugunuzdan.kadına ustu kapalı uygun dille dile getirmeniz çözum olablr
Onlarda zaten evleneni 5 ay mi ne olmuş ondan da pek bir şey diyemiyorumbelkide boşverin söylemek zor olur ben utanırım söylemeye.sizde onlarla berabr şevke gelirsniz fenamı. .)
valla bizim yan daireyle wc banyo birbirine bitişikmiş arada küçük bi apartman boşluğu var
bugün kApılar açık olunca fark ettim ki karşı dairedeki adam hapşurunca sesi olduğu gibi benim evde
o zaman direkt aklıma geçen haftasonu eşimin 1 ay aradan sonra şehirdışından eve geldiği o iki gün geldi
değil karşı komşu bütün apartman kusura bakmasın artık
ya da baksınlar napiyim ya üf
müstakile taşınma imkanım olsa bi dk durmuycam da yok işte...
Canim onuda bilemiyorsun ki :/ev alırken dikkat etmek gerekiyor veya kira ev bakarken yalıtımı nasıl varmı dıye .) zor iş ne dıyım.boşver takılmayın ,yenı evlılerms hem.
Canim sesin gene bi mezeretim bunlar nerdeyse her.gün şey yani :/
Tamam bugun diyim bariya dediğim gibi siz de o sırada yeter ya falan diye bağırın eşin bağırsın yani
bu ne böyle gürültüden uyuyamıyoruz kardeşim diye bağırsın tavana doğru :)
kapıya gitse tatsızlık çkkar şimdiTamam bugun diyim bari
Canim sizinki gene iyiymis tv bizimki daha farklı . bide daha çok ses cikarsakapıya gitse tatsızlık çkkar şimdi
bizim alt komşu tavanı çalıyodu tv nin sesini çok açık bulursa
Odayı değiştirme imkanı yok mu?
Canim sizinki gene iyiymis tv bizimki daha farklı . bide daha çok ses cikarsa
Canim oturma odasiyla degisterebilirim ama koltukların çok büyük yatak odasına sığmaz büyük ihtimalOdayı değiştirme imkanı yok mu?
Ya canim bence bu kadın normalden daha çok bağırıyor . ne biliyim yada bana göreIyide simdi sey etmesinler mi? Kadın zevk almasin mi? Belliki cok zevk aliyor. Bu kadin icin bir nimet. Internette okudugum kadari ile tr de kadinlarin % 80 falan zevk alamiyormus... (iliski sirasinda)..
Saka yapiyorum canim.Ya canim bence bu kadın normalden daha çok bağırıyor . ne biliyim yada bana göre
Ben de şikayetciyim bu konudanKizlar eve taşımalı daha yeni oldu şimdilik komşularla atan pek samimi değil . ust komsumun yatak gicirtisindan kadının bagirtilarindan uyuyamiyoruz . Esim bi gün çıkıp kavga edecek zor ikna ediyorum.ne yapabilirim ?
Saka yapiyorum canim.
Tabiki ayip gunah...
Herkez yapiyor o isi ama sadece kendileri yapiyormus gibi milletin gozune sokuyorlar zaten.
Bizim o konuda şikayetim yok ama bizde esimle evde cok kuduruyoruz cocuklar (kardesler) nasil kudurur oyle resmen. Dovusuruz sariliriz ev icknde kostururuz. Bazen esime derim ya yapma yeter valla komsulara ayip ama bana eziyet etmesini seviyor. :)
Ama diger yonden zaten bayan kadar zevk aldigimi dusunmuyorum sesleri karsilastirdigimda :))))
Ayip gunah gercektende. Cok igrenc. Duymak zorunda değilsin
Benim esim Yani hakkını ariyan kişilerden zor tutuyorum gece gece o isi yaparken Yani ne diyeceksin diyorum . normalde tv sesinde felan degil ki buBen de şikayetciyim bu konudan
Bizim üst komsu da bütün gün birseyler iter ceker ve kapıları carpar
Ben bazen duvara vuruyorum ama anlamıyorlar
Bazen asansore yazı yazıyorum yıne kimse üzeeine alınmıyor
Bnm eşim daha sakin keske benimki çıksa soylense:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?