Yani alt kattaki insanı uyutmayacak kadar anirmanin ne anlamı var anlamıyorum hadi sen alttasin evinde colugu cocuguda duyuyodurKizlar eve taşımalı daha yeni oldu şimdilik komşularla atan pek samimi değil . ust komsumun yatak gicirtisindan kadının bagirtilarindan uyuyamiyoruz . Esim bi gün çıkıp kavga edecek zor ikna ediyorum.ne yapabilirim ?
Yani canim ne biliyim ben 3 saat duyunca 1 saat bizde normal diyordum1 saat, 1 saat 15 dk mı??
Ne yiyip ne içiyorsunuz
:)) hadi bakalim.Ahaha aynen canim bilmediğim bir sürü şey öğrendim
Yani canim bende evleneni 2 ay oldu yani biz bakalım
Yani canim ne biliyim ben 3 saat duyunca 1 saat bizde normal diyordum
Valla şanslı mi hissediyorum kendimi yani:)) hadi bakalim.
Bizim yokki oyle bir komsumuz ogrenelim :) ancak altkatta horlama sesi geliyor
Bize de fikir ver kızzzz duydukların işe yarasın bariYani canim bende evleneni 2 ay oldu yani biz bakalım
:)))Valla şanslı mi hissediyorum kendimi yani
Ay canim rahat eder miyim ki oyled:)))
Hadi bakalim...
Kulaklarina tikac takabilirsin canim.
Burdan yazamam sonra psikolojisi felan bozulur bazılarınınBize de fikir ver kızzzz duydukların işe yarasın bari
Burdan yazamam sonra psikolojisi felan bozulur bazılarının
Bence de Canim çok güzel yazmisinizÇoğu kişi demiş millet sevinmesin mi?sevişsin tabii ama sesini ayarlasın bi zahmet.adap, ahlak bunları çocuklarımıza öğretirken,bu sesleri duymalarıni asla istemem. Bence herkes dikkat etmeli.çocuğunuz yok diye bağıra bağıra sevisirken,komşunuzun çocuklarının ruh sağlığı ile oynamayın diye açıklıyorum yanii. Helede 9 ile 15 yaş arası çocuk varsa evde ...Çok sakıncalı durum...
şükür ki bi kişi de bunu yazmış vallahi yorumların bazılarını okurken kafayı yicektim. Millet istediği gibi sevismesin mi diyo ya bazıları inanamıyorum ya. Çoluk çocuk genç hiç mi düşünülmez. Colugumuz çocuğumuz milletin yatak odası seslerini mi duysun. Oldu o zaman özgürlükse bu apartmsndaki tum dairelerdrki herkes içinden geldiği gibi bagirsin sevişirken. Ne munasebet ya özel hayat denen bişey var. Ha engelleyemiyosan da o zaman bi Zahmet gidip müstakil evde oturcaksin. Hem dip dibe apartman dairesinde oturcaz hem de ohh Allah verdiye inliycez bağircaz.Çoğu kişi demiş millet sevinmesin mi?sevişsin tabii ama sesini ayarlasın bi zahmet.adap, ahlak bunları çocuklarımıza öğretirken,bu sesleri duymalarıni asla istemem. Bence herkes dikkat etmeli.çocuğunuz yok diye bağıra bağıra sevisirken,komşunuzun çocuklarının ruh sağlığı ile oynamayın diye açıklıyorum yanii. Helede 9 ile 15 yaş arası çocuk varsa evde ...Çok sakıncalı bir durum...
Ses ayarı diye bir dügmemi varki o şevkte ayarlansın, ama tabi daha orgazmın ne olduğunu bilmeyen kadınlar var şasırmamak lazım boşuna kadınarın yizde doksanı ilişki sırasında boşalmıyorÇoğu kişi demiş millet sevişmesin mi?sevişsin tabii ama sesini ayarlasın bi zahmet.adap, ahlak bunları çocuklarımıza öğretirken,bu sesleri duymalarıni asla istemem. Bence herkes dikkat etmeli.çocuğunuz yok diye bağıra bağıra sevisirken,komşunuzun çocuklarının ruh sağlığı ile oynamayın diye açıklıyorum yanii. Helede 9 ile 15 yaş arası çocuk varsa evde ...Çok sakıncalı bir durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?