ust komsu sorunu..

Yani alt kattaki insanı uyutmayacak kadar anirmanin ne anlamı var anlamıyorum hadi sen alttasin evinde colugu cocuguda duyuyodur

Çoğu kişi demiş millet sevişmesin mi?sevişsin tabii ama sesini ayarlasın bi zahmet.adap, ahlak bunları çocuklarımıza öğretirken,bu sesleri duymalarıni asla istemem. Bence herkes dikkat etmeli.çocuğunuz yok diye bağıra bağıra sevisirken,komşunuzun çocuklarının ruh sağlığı ile oynamayın diye açıklıyorum yanii. Helede 9 ile 15 yaş arası çocuk varsa evde ...Çok sakıncalı bir durum...

Son düzenleme:
Bence de Canim çok güzel yazmisiniz

şükür ki bi kişi de bunu yazmış vallahi yorumların bazılarını okurken kafayı yicektim. Millet istediği gibi sevismesin mi diyo ya bazıları inanamıyorum ya. Çoluk çocuk genç hiç mi düşünülmez. Colugumuz çocuğumuz milletin yatak odası seslerini mi duysun. Oldu o zaman özgürlükse bu apartmsndaki tum dairelerdrki herkes içinden geldiği gibi bagirsin sevişirken. Ne munasebet ya özel hayat denen bişey var. Ha engelleyemiyosan da o zaman bi Zahmet gidip müstakil evde oturcaksin. Hem dip dibe apartman dairesinde oturcaz hem de ohh Allah verdiye inliycez bağircaz.

Ses ayarı diye bir dügmemi varki o şevkte ayarlansın, ama tabi daha orgazmın ne olduğunu bilmeyen kadınlar var şasırmamak lazım boşuna kadınarın yizde doksanı ilişki sırasında boşalmıyor

aynı sey benımde basımda
bız tasındıkdan 2 hafta sonra yenı komsular geldı ust kata
ve gürültülerı hala hıc bıtmedı 3 aydır
gecelerı ve gunduz belırlı saatler dılımınde cıglıklar bagırmalar bıktım
gece 12 de bıde elektrık supurgesı calıstırıyor arkadas
yatak odamızın yerını degıstırdık fayda etmıyor

gece 10 da dayanamadık apartman yonetıcını aradık acılen gıtmıs gorusmus komsular sızın evden cok ses geldıgunı soyluyor bebegı olan var seslere uyanıyormus dıkkat edebılırsek cunku apartmanın ses yalıtımı yok dıye

guya konusmus !

ses daha da arttı tahammul edılemez hal aldı

buraya uyeysen sana soyluyorum ust komsu bıktırdınız artık ımza toplatıcam bı gıdın ya

huzur...huzur...huzur

Bağırmayınca orgazm olunmuyor mu canım ne alaka. Buradaki insanların düşüncesi çok ilginç. Bu kadar rahatlık normal değil. Her gece birilerinin seslerini duyunca oh ne güzel orgazm oluyorlar ne mutlu onlara mı diyelim yani :) Ya da seslerini duymadığımız komşunun cinsel hayatı kötü mü acaba diye üzülelim mi. Sizin sesinizi duyan varsa bundan utanmaz mısınız. Cinsellik normal bir şey diye naklen yayın yapmaya gerek var mı. Kim ne yaşıyorsa insanları rahatsız etmeden yapmalı. İster kavga etsin ister gülsün ister ev süpürsün. Bizim sesimizin birileri tarafından duyulmasından çok utanırım. Nasıl olsa evliyiz duyarlarsa duysunlar olmazki. İyiki üstümüzde böyle bir komşu yok. Bence bir şekilde uyarılması lazım komşunun biraz sessiz olmaları için.

O an sesi ayarlayamıyor olabilirler bende ayarlayamıyorum bazen. Sanki bir tek bu komşular mı birlikte oluyor bize hişç gelip sesiniz çok geliyor diyen olmadı bizimde olmadı nasıl yalıtım ki bu böyle bu kadar ses geliyor. 2 güne bir yatma saatlerini hep rast mı geliyor anlamadım zaten çok fazla da sürmüyordur o sesler herhalde hele bir de eşinizin erkek olarak çıkıp sesiniz çok geliyor demesi ne kadar saçma olur kadın yerin dibine girer yani. Normal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…